harbiden bu konuda yeteneklisin kusursuz olmus ... @nitromaniac_ omfg.... !
quote:
Orjinalden alıntı: atyay
quote:
Arthas piçi verdi
buraya biraz dikat et
geçen bizim serverda bi rp olayı ile iki taraf arasında savaş yapılmıştı o sıra questmaker ın teki benim questte mektup götürmem gereken adamın yerine geçmişti bende aldım mektubu ona verdim defiaslarla ilgiliydi quest makerlardan biri aynen bu lafı defiaslara karşı kullanmıştı
valla ben o yazıyı eleştrimek için değil arkadaşın iyiliği için yazdım forum kuralarına aykırıysa ii olmaz diye yoksa çok beğendim anlatımını,üstelik kısmetse yazın kendisiyle tanışırım yalnış hatırlamıyosam kendisi followers of arthas guildindendi, guildi kuran mixden arkadaşım,beraber gidicektik ama para sıkıntısı sebebeiyle bu iş yaza aksadı
evet followers of arthasın bir üyesiyim.Nickname:Xulkin kurucusuda Draz(efe)
bu arada teşekkür ederim hüseyinciğim^^
quote:
Orjinalden alıntı: darkprens
quote:
Orjinalden alıntı: ScytheOfAzRaEL
bu arada teşekkür ederim hüseyinciğim^^
quote:
ya bende şimdi biraz kısada olsa bir şey yazıcam ve bu arkadaşa tamam men karşıyım Lordmuz Büyük DeahtKnight Arthasın tekrar bizim güçlerimzi toplayana kadar bu aptal insanalrın içinde bir kara büyücü olrak gezmek benim için ne kadar iğrenç bir duygu osla da bunu Efendim için yapıyorum Benim gibi olanları da birlikte bekliyoruz arthası yüce efendimizin tekrar eski gücünü toplamasını ve tekrar bütün dünyaya hükmetmek için bekliyoruz Şimdi ki görevimin ise İnsanların arasınaa durup çeşitli bilgiler edinmek.Benim gibi olanları bazen görsemde onarlı hiç tanımamış gibi davranıyorum çünkü fark edilirsek hepimzi bir likte yanarız Arthas gücünü toplarken bazı bilgiler kulağmıza geliyor Ilıdanın tekrar ortalıklarda gezindiğini duyoruz Şimdi ise 2 görevimiz var :Lord Arthas için Ally lerin ve Hordelerin neler ğeşinde olduğunu bulmak ve Ilıdın gibi bir pıslığın nerde saklandığını bulmak onu bu sefer ebedi ölüme göndermek
biraz acelye gelmiş ola bilir ama öylesine yazım böyle bir şey oluyor mu onu bile bilmiyorum ama aklımda hep bu var yanı Ben Arthascıyım kısacası
quote:
Orjinalden alıntı: Raistlin2212
ya bende şimdi biraz kısada olsa bir şey yazıcam ve bu arkadaşa tamam men karşıyım Lordmuz Büyük DeahtKnight Arthasın tekrar bizim güçlerimzi toplayana kadar bu aptal insanalrın içinde bir kara büyücü olrak gezmek benim için ne kadar iğrenç bir duygu osla da bunu Efendim için yapıyorum Benim gibi olanları da birlikte bekliyoruz arthası yüce efendimizin tekrar eski gücünü toplamasını ve tekrar bütün dünyaya hükmetmek için bekliyoruz Şimdi ki görevimin ise İnsanların arasınaa durup çeşitli bilgiler edinmek.Benim gibi olanları bazen görsemde onarlı hiç tanımamış gibi davranıyorum çünkü fark edilirsek hepimzi bir likte yanarız Arthas gücünü toplarken bazı bilgiler kulağmıza geliyor Ilıdanın tekrar ortalıklarda gezindiğini duyoruz Şimdi ise 2 görevimiz var :Lord Arthas için Ally lerin ve Hordelerin neler ğeşinde olduğunu bulmak ve Ilıdın gibi bir pıslığın nerde saklandığını bulmak onu bu sefer ebedi ölüme göndermek
biraz acelye gelmiş ola bilir ama öylesine yazım böyle bir şey oluyor mu onu bile bilmiyorum ama aklımda hep bu var yanı Ben Arthascıyım kısacası
bu arthas ın neresini sevion?? ben de gıcık oluorum ona !! hem nie ırkını terk edio?? çünkü ırkını sallamıo ki onun için hiç bişi önemli deil sadece daha fazla güç önemli bu da benim sinirime gidio tmm güçisteyebilirsin ama bunu ırkını terketmeden yap sen arthas ı şekil olduundan karizma olduundan flan mı sevion
yo yaptıkları da hoşuma gidiyor bende hep kendim için çalışırım yanı Ejderha mızrrağını okuyan alr bilir RAistlinde tam benim gibi dir yada ben onun gibiyim
bi kere bi paladin in bi şövalyenin onuru benim için çok daha önemlidir ama kara şövalyeler en çok hoşuma gidenlerdir(eer dragonlance de yaz alevi ejderhalarını okuduysan orda takhisis şövalyeleri vardır işte onlar benim en çok hoşuma gidenler) abi raistlin güç için herşeyi yapar ama o bile ne sonunda dünya için büyük bi ii lik yaptı hep kendi için çalıştı ve başarılı oldu rasitlin çok güçlüydü kümseye ihtiyacı yoktu bü yüzden başarılı oldu ama herkes raistlin gibi olamaz !! herkes o yolla güç kazanamaz!!.. ki raistlin de büyük bi istisnadır(fistandantilustan bile daha güçlüdür ayrıca raistlin aslında takhisis i yenior ama Caramon zamanı geri alınca hiç kapışmamış gibi oluor) hem mızrak savaşı sırasında raistlin mızrak kahramanlarına bi çok hizmette bulunmuş onlarla birlikte yaşamaını ortaya koydu zaten bunun sonucunda bu kadar güçlü oldu eer ilk baştan kalkıp ben kendi çıkarlarım için çalışırım dersen sen bırak raistlin gibi olmayı onun 329873 da 1 i bile olamazsın!!
size tek bir cümle;Raistlin'in karakter kağıdı Tanis ya da Sturm'unkü kadar karışık ve derin değildir....
bende saten aynı şeyleri dedim bir kere Raistlin mızrak arkadaşlarına yarıdm ediyor çünkü başka bri şans yok güçlenmek için onalr ihtiaycı avrdı özelliklede Caramona hem sonunda Cramon zmanı geri ye aldığı içind eğil sadece Kardeşini korumak amaçlı ve eğer bir tanrı olrusa dünyanın ne olacağını gördüğü için faz geçti ve ben sadece Arthas ve Raistlin gibi kahramanları hep sevmişimdir bence onalra benziyorum sen bunu burdan anlayamzsın yanı benim yazdıkalrım ile davranışlarım bir tutmaz Ve Raistlin hep kendini düşündü bunu unutma sadece bir kez oda sonund abütün herkezi düşündü ve öldü
tanis favori adamım :) nede olsa elf:) (yarım marım ama idare edioz )
quote:
tanis favori adamım :) nede olsa elf:) (yarım marım ama idare edioz )
tanis benim de adamım ama yarı-elf olduu için deil Raistlin 2212 : Raistlin tanrı olmaktan gelecei Caramon söledii için vazgeçti ewt ama bu dünya ya yaptıı çok büyük bi ii liktir bu arada raistlin insanlara yardım etmiş birisidir raistlin in de içinde bi iilik var ruhdövenin de şifacı olmuştu resmen kendi gibi muhtaç olanlanlara hep yardım etmiştir nese ben raistlin i arthası seviosun die seni yargılayamam o senin istein ben sadece nie sevdiini sormuştum(hade raistlin bi yana arthas hangi ii lii yaptı undead lara onu merak ediorum sadece kullandı ayrıca ondan önce de undeadları katletmişti resmen:D)
işte bende ARthasın o yönünü sevmiştim saten yanı beni etkiliyor sakın benı cani olrak algıalamyın ama ben seviyorum işte böyle içten pazarlıkçı arkadaşları sylvanas cım bende saten yanlış anlamadım sen kafanı sıkma yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme