Şimdi Ara

Büyü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AltairIbnLaAhad

quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102

Yıl olmuş 2015...

komik değil mi.
    bazen bu kadar düşük zekâ seviyesine çok hayret ediyorum.
    acaba beynim 10 da biri kadar olsaydı ben de onlar gibi mi olacaktım diye düşünüyorum

Çok egoist Gördüm de bu kadarı

Tabi büyüye inanan adamin düşüncesi inanç , aptallık değil saygı duymak gerekir , inanmayan adaminki ego.
    Gözünü sevdiğim millet proton carpistiriyor artık su fiziksel dünyaya vakıf olun ya. Bu kadar zor değil maddeyi ve dünyayı anlamak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AltairIbnLaAhad

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102

Yıl olmuş 2015...

komik değil mi.
    bazen bu kadar düşük zekâ seviyesine çok hayret ediyorum.
    acaba beynim 10 da biri kadar olsaydı ben de onlar gibi mi olacaktım diye düşünüyorum

Çok egoist Gördüm de bu kadarı

Tabi büyüye inanan adamin düşüncesi inanç , aptallık değil saygı duymak gerekir , inanmayan adaminki ego.
    Gözünü sevdiğim millet proton carpistiriyor artık su fiziksel dünyaya vakıf olun ya. Bu kadar zor değil maddeyi ve dünyayı anlamak.

Proton u sen mi Çarpıştırıyosun

• büyü ile yılları nasıl bağdaştırıyorsunuz? yıl olmuş 2015 vs vs. 1900 lü yıllarda olsak o zamandaki insanlarda eminim sizin gibi yıl olmuş 1900 hala büyü var demişlerdir. bunların zamanı olmaz.
  • Arkadaşlar ciddi bir konuda yardım istedim. Inanıp inanmamam kendine ama burda Tartışma veya eleştiri yapmayalım lütfen
    Rica Ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellboy_1905_91 -- 30 Ocak 2015; 15:00:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjarre

Bak güzel kardeşim;

Büyü vardır, gerçektir... Fakat korunmanın tek yolu Allah'a sığınmaktır.... Büyüyü büyü ile bozmak, tersine çevirmek Vs. gibi işlemler tehlikelidir ve caiz değildir hatta en büyük günah olan şirk'e götürür... Eğer sen bu büyüden Allah'a sığınmayıp, kendi halinle veya bir hoca vasıtası ile kurtulmaya çalışırsan şirke düşmüş sayılırsın...

Tavsiyem.... Felak, Nas, İhlas, Fatiha surelerini anlamlarını bilerek okuman ve sürekli dua etmendir...

Özellikle Felak suresini ağzından kalbinden düşürme.....

Ağzınıza sağlık hocam, tam yazmak istediklerimdi bunlar. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_1905_91

Fiziki olarakta etraflıca araştırmaya calısıyorum Bulunduğum yer harici Konya dan biriyle telefonla görüştüm .fakat fazla kurcalamamam gerektiğini ve bazen bilmemek daha iyidir diyip suda bir ay bekletilerek erimesini daha sonrada ayak basmayan bir yere dökülmesini söyledi .
    (Etkisinde olduğu kişi)

Çok mu kötü olduğu hakkında dahi bilgi vermedi daha çok konuyu kapattı .
    İkiniz de hiç bir zaman dua esirgemeyin herzaman dua edin dedi.

Üstü çizili yerleri sordum ama malesef cevap alamadım . Başımıza büyük Bişey gelmesinden endişeleniyorum

Hocam maraşlı bi arkadaşım sayesinde konuya az çok vakıfım bu doğu tarafında maraşta falan bazı köylerinde çooook eskilerden kalma süryani falan hocalardan bahsediyodu gitme gibi bi imkanın varsa eğer o taraflara bi araştır bakın derim ben bu konuda az çok bende bişeyler gördüm çünkü inanırım ve korkarımda...

• Gitme İhtimalim İşimden Dolayı Malesef Yok Ama Son Çare Olarak Büyük İhtimalle Tavsiye Üzerine Başka Yerlere Danışmak İçin Gidebilirim .

Gün İçerinde Cami Hocasıyla Konustum . Üst Kısımda Kelime-i Tevhid En Alta Fetih Süresinin İlk Satırı Yer Alıyormuş Ve Çok Kafana Takmadan Akarsuya Atman İyi Olur Sadece Duanı Hiç Esirgeme. Ateşte Yakma Olayını Ben Tavsiye Etmiyorum Diye Dile Getirdi Düşüncelerini

.Bu Yazıyı Baska Bir Forum Sitesinde Yardımsever Bir Arkadaşımız Elinden Geldiğince Çevirmeye Calıstı . Cami Hocamızında Dedğiyle Birebir Aynı Düşünceleri .
    Kenarlarda Sayılarla Yazılı Olan Kodlar Yer Aldıgından Dolayı Bilgisini Aşıyormuş . Kendisinin Yazısını Alıntı Olarak Ekliyorum .

Âleykum selam we rahmetullah;

Kardeşim ilk resimde okunabildiği kadar kelime-i tevhid, alt satırda da fetih suresinin ilk ayeti var.
    Diğerleri tılsım tarzı, sakıncalı kodlama sayılar var. Bunu yazan art niyetli, en azından iyi niyetle büyü yada tılsım yazmış.
    İkincisinde sadece rakamlar var, ve okunamayacak derecede kötü bir iki el yazısı mevcut. Bunlarda belli niyetle tılsım amaçlanmış bir büyü olduğu anlaşılıyor.

• Büyü kuran da da geçiyor.
    Çok derin mevzular.
    Psikoloğa gidip destek almalısınız.

• Etkili olması için safran veya özel boyalarla yazılıp, üzeri okunması lazım. Resimdeki gösterdiğin fotokopi yani tırt. Kim yaptıysa vekf yapmış. Akan bir ırmağa veya denize at, arkana bakmadan oradan ayrıl. Bir şey olmaz. Yakma işi tehlikeli eğer dumanını çekersen sıkıntı yaşarsın .

• Yobaz mısın kendi düşüncelerini kendine sakla

• quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

Yobaz mısın kendi düşüncelerini kendine sakla

Aydinlanin istiyorum.

• Arkadaşlar birebir gördüğüm bir olaya karşılık olaya yazılıyorum bu dil cinlerin anlayabilceği şekilde yazılmış kötü niyetli bir muskadır haberiz olsun türkçeye çevirmeniz mümkün değil ne yazık ki cinlerle iletişimde olan birine danışmanız gerekmekte

• Küçükken kendi yaptığım hazine bulmak için şifreyi çöz haritalarına benziyor
  • hellboy_1905_91 H kullanıcısına yanıt
    Nerdesiniz bilmiyorum ama bilecikte bildiğim yaşlı bir teyze var. Elinde tesbihle sadece okuyor. İyi yada kötü niyetli muska yazmıyor.

Bir dönem buna benzer bişey yaşamıştım. Eşim her gece bağırıyordu uykusunda. Uyandırdığımda bazen hatırlamıyordu bazen biri wardı falan diyordu. Psikolog falan pek fayda etmedi. Bilecikteki teyze de okudu biz de sürekli dua ettik artık rahat allaha şükür.
    Bilecik nere *** diye soranlar olabilir. Merak edenlere Koordinat atabilirim.

• Korkuyoruz lan paylaşmayın böyle şeyler

• garip
  • tanıdığım çok iyi bir büyücü var uzunca sakalı ve beyaz bir pelerini var.yalnız kendisi şu an burada değil orta dünyada yüzük peşinde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onca zaman geçmiş manasında. Merak etmeyin, yıl olmuş 2380 de derler gelecekte.

Büyü ne kardeşim? Olağanüstülükler kurmacadır. Millet proton çarpıştırıyor diyene sen mi yapıyorsun demek cahillik örneğidir. İnandığınız Tanrı bile karışmıyor, siz kendi önleminizi alın diyor, birileri de büyü var cart curt diyor. Evet, kitabınızda yazıyor olduğu ama hiç bir kanıtı yok. Cadıların da orta çağda kazanda büyülü maddeler yaptığına inanılıyordu. Bırakın bu işleri. Ateist olun falan demiyorum. Siz namazınızı kılın, olası kazalara, felaketlere karşı önleminizi alın, ibadetinizi edin, size böyle saçmalıklardan zarar gelmez ama iyi bir birey, mümin olmanın yanında pozitif bilimleri de takip edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 31 Ocak 2015; 17:25:43 >
  • hurafe. cinci hocalar, büyü yapan büyü bozan büyücüler falan, bunların hepsi dolandırıcıdır. cahil insanların cehaletinin ekmeğini yiyen şarlatanlardır bunlar.

dolandırıcı olmadığını iddia eden cinci hoca tüm cinlerini bana salsın, iki yakamı bir araya getirmesin. dolandırıcı olduğunu kabul etmeyen büyücü büyüleriyle hayatı bana dar etsin, beni delirtene kadar.

işin en iğrenç tarafı, eskiden bu cinciler falan yakalanıp tutuklanırlardı dolandırıcı diye. uğur dündar cinci hoca avına çıkardı gizli kameralarla. şimdi ise türkiye öyle bi hale geldi ki adamlar açık açık ilan veriyo cin çıkartılır diye. ben aşık eden iksir satıyorum diye iksir satışı yapsam anında beni tutuklarlar dolandırıcılıktan ama bu cinciler elini kolunu sallaya sallaya cahil dolandırıyo, laf söyleyen yok.
  • Büyü vardır, gerçektir, insanoğlunun ilk zamanlarından beri de süregelmiştir. Günümüzde de varlığı devam etmektedir. Wiccanlardan tutun birçok kişi din olarak benimsemektedir, birçok insan da dini yönden ziyade uygulama olarak ilgilenmektedir. Ancak yukarıda denildiği gibi ortalıkta dolaşan cinci hocaların, büyücülerin %99.9'u milletin cebindeki parayı önemseyen şarlatanlardan başka birşey değildir. Maji ve büyüyle ilgilenen kişiler öyle uluorta çıkıp ben şucuyum bucuyum demezler zaten merak etmeyin.

Bu tür şeyler inanç meselesidir. İnanan inanır, inanmayan inanmaz. Semavi dinlerin kitaplarında geçiyor zaten var olduğu. Birinin sana büyü yaptığından mı kuşkulanıyorsun ? Aç kitabı bak ne yazmış. Dinin ne diyorsa onları yap kurtul, bu kadar. İslamda felak, nas, ayetel kürsi gibi duaları/sureleri okursun yeterli olur.

İnanç temelli birşeyi bahane ederek de düşük zekalı vs. türevi hakaretler etmeye hiç mi hiç gerek yok. Ego tatmini bu başka birşey değil. Edepsizliğe lüzum yok, inanmıyorsanız bile uygun bir dille belirtip çıkar gidersiniz. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.