Şimdi Ara

Büyü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kız Arkadaşım Kıyafetine Yerleştirilmiş Muskayı Şans Eseri Buldu . Kötü Niyetli Oldugu Kanısındayım . Çünkü Olumlu Yazılanların Üzeri Karalanmış Şekilde Duruyor. Düşünceme Göre Büyük İhtimal Tersini Yapsam Bile Etki Edebiliceğini Düşünmüyorum.Tersini Derken Ateşte Yakarak Ve Akarsuya Atarak. ( Büyü Vs Olarak Lütfen Değerlendirilmesin )

İlk resimde 2 kişiyi Birbiriyle Evlendirmek - Ateşta Yak - Akarsuya At , Üzerleri Karalanmış . Ciddi Birşey
    Olmasından Korkuyorum

Türkçeye Çevirebilicek Arkadaşlardan Rica Ediyorum Yardımlarını.

Büyü Büyü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellboy_1905_91 -- 30 Ocak 2015; 9:31:51 >

• hellboy_1905_91 H kullanıcısına yanıt
    Bak güzel kardeşim;

Büyü vardır, gerçektir... Fakat korunmanın tek yolu Allah'a sığınmaktır.... Büyüyü büyü ile bozmak, tersine çevirmek Vs. gibi işlemler tehlikelidir ve caiz değildir hatta en büyük günah olan şirk'e götürür... Eğer sen bu büyüden Allah'a sığınmayıp, kendi halinle veya bir hoca vasıtası ile kurtulmaya çalışırsan şirke düşmüş sayılırsın...

Tavsiyem.... Felak, Nas, İhlas, Fatiha surelerini anlamlarını bilerek okuman ve sürekli dua etmendir...

Özellikle Felak suresini ağzından kalbinden düşürme.....
  • Muska olsa acaba sizce neden hiçbir cami imamı muska takmıyor?

Ya da niye hiçbir büyük cemaat hocaları takmıyor?
  • Öncelikle Şükürler olsun ki hiç inancımı kaybederek başka bir yola başvurmadım . Manasını Öğrenmek istiyorum ve Karşılığında Büyü bozmak yerine gerekli her dua okuyarak ( Felak Nas Ayete'l-Kürsi'yi vs ) korunma ve kendi düşüncem çerçevesinde kağıdı belli bir süre suda tutarak kendiliğinden erimesini Sağlamak .

Kesinlikle ve kesinlikle Büyü vs medyum yollarına başvurmam . Yüce Rabbimiz yanımızda olduğu sürece bununda üstesinden gelicez Allah'ın izniyle

Tek istediğim siz değerli Üyelerden manasını Öğrenmek ve ona göre daha dikkatli olmak .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunuda belirtmek isterim tersini yapmak konusunda ateşte yakmak ve akarsuya atmak gibi çözümler bulunsamda etki etmeyeceğini düşündüğümden . Çünkü muskada Belirtilmiş .
    En önemlisinde tekrar Söylemek isterim . Karşılığında Büyü vs kötü yollar yerine dediğim gibi suda eritmek ve bir inanan olarak dualarıma herzamanki gibi esirgememek olarak çözümle devam ediceğim

• Çok değişik sanırım arapça değil bu

• O türkçe yazının üstündeki arapça
    Diğer yazanlarda sanırım ebced hesabı sayılar var hep geri kalan yerlerde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skillin menzilini görme
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takip

• Büyüye inanmayan biri olarak hikayeyi merak ettim.
    Neden böyle hastalıklı işlere yeltenirler ki insanlar?
    İntikam almak için mi?
    Nedir yani bu?

• Dostum 7 tane felak oku aklına geldikçe. Duanın gücüne inan. Seni kötülüklerden koruyacaktır. Allah yardımcın olsun

• İnşallah tez zamanda çevirebiliriz Yazıyı . Ne Müşrik insanlar var Dünya'da . Bunun yapılmasının nedenini kin ve hırsa bağlıyorum zengin damat düşüncesinde yaşayan birisi . Biz normal insanları kabullenemiyor . Ama bilmiyor ki kendide o Dünya'nın insanı .normal bir aile .
    .o denli ki zarar görmesini istediği öncelikle kendi kızı ve ben.aonuç olarak hep dile getirdiği şey başına ne gelirse gelsin onunla evlenememe. Evde yatalak kal diye beddua edip duran biri ( ailesi) . Ben sana bakarım yeterki gitme ona .
    Böyle dünyalarda yaşıyoruz malesef ki. Seneler önce bir torrent sitesinede arkadaslardan yardım istemiştim normal somut konularda . Ama kimsenin bu kadar ileriye gidebileceğini düşünmediği bir konuda belirsiz bir Kişilik içerisinde kendileri .
    Sadece Tek bir konuda örnek vermek gerekirse eğer .3 sene önce kızımı büyüle kandırıyorlar diyerekten Büyü bozdurmaya çalışıp giden insandan ne beklersiniz ki . Toplumunuzun kültür ve Bilinçlenme seviyesi artması gerekirken nerelere gidiyoruz hiç belli değil.

Allah hepimizin yardımcısı olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellboy_1905_91 -- 30 Ocak 2015; 9:06:31 >

• .gelişmeleri bize de aktar hocam.
  • Sana gene yol gösterecek insan ehli sünnet alimi bi hoca. Kırunman için çok büyük yardımı dokunur sana. Buyuyu bozmaz ama uçlulerin vs sana yanaşmaması için ayrı Bi muska yazar.

Forumda sivasda hocaya giden biri vardı onu bulup sorabilirsin.
    Muskada ne yazdıpını bilmen sana birşey kazandırmaz sana buyu ile bağlanan uçluler gene de görevlerini yapmak için çabalayacaklardır.

Velhasıl kelam bilenle bilmeyen bir olmaz. Gerçekten bu işi Allah rızası için yapan bi ehli sünnet alimine ihtiyacın var güzel kardeşim. Allah sabır ve selamet versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2015...
  • Malesefki bu devirde dahi böyle Şeyler olabiliyor fakat bunun yıl vb değil Kişilerin kendi gelişimlerime ilgili olduğu ap Açıktır .
    Böyle şeylerin insan oğlunun iradesinde olduğu ve ne zamanki çabalayarak birşeyleri elde etmesi gerektiğini anlarsa ozaman yok Olucagını düşünüyorum . Kısa yoldan herşeyi elde etmek sadece Büyü din olarak değil . Ticaret ortamında da halaha var OLDUĞUNU düşünerekten bence bu durumu kınamak pek doğru olmaz .

• Sivaslı mevzusunda da ben pasif tarafı tercih ediyorum . Karşılığında Büyü yaptırmayı tasvip etmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellboy_1905_91 -- 30 Ocak 2015; 10:22:53 >
  • Fiziki olarakta etraflıca araştırmaya calısıyorum Bulunduğum yer harici Konya dan biriyle telefonla görüştüm .fakat fazla kurcalamamam gerektiğini ve bazen bilmemek daha iyidir diyip suda bir ay bekletilerek erimesini daha sonrada ayak basmayan bir yere dökülmesini söyledi .
    (Etkisinde olduğu kişi)

Çok mu kötü olduğu hakkında dahi bilgi vermedi daha çok konuyu kapattı .
    İkiniz de hiç bir zaman dua esirgemeyin herzaman dua edin dedi.

Üstü çizili yerleri sordum ama malesef cevap alamadım . Başımıza büyük Bişey gelmesinden endişeleniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellboy_1905_91 -- 30 Ocak 2015; 10:42:18 >
  • Hocam yalnız bu muskaysa ortadan kaybolmaya çok meyilldir. En kısa sürede cami hocasına felan gösterin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102

Yıl olmuş 2015...

komik değil mi.
    bazen bu kadar düşük zekâ seviyesine çok hayret ediyorum.
    acaba beynim 10 da biri kadar olsaydı ben de onlar gibi mi olacaktım diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102

Yıl olmuş 2015...

komik değil mi.
    bazen bu kadar düşük zekâ seviyesine çok hayret ediyorum.
    acaba beynim 10 da biri kadar olsaydı ben de onlar gibi mi olacaktım diye düşünüyorum

Çok egoist Gördüm de bu kadarı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.