Şimdi Ara

Büyü (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • saygı karşılıklıdır. kimse kendisine inanmayanlara küfreden görüşlere saygı gösteremez. eğer bu bir edepsizlik ise, o zaman edepsizliği çok uzaklarda aramamıza gerek yok, belki de yıllardır evimizdedir ama açıp okumamışızdır.

ama şöyle bir durum da var ki, ben büyüye inanana değil, cinci-büyücüye inanıp para vererek bu şarlatanları besleyenlere cahil dedim. bunların dolandırıcı olduklarını siz de kısmen kabul etmişsiniz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

saygı karşılıklıdır. kimse kendisine inanmayanlara küfreden görüşlere saygı gösteremez. eğer bu bir edepsizlik ise, o zaman edepsizliği çok uzaklarda aramamıza gerek yok, belki de yıllardır evimizdedir ama açıp okumamışızdır.

ama şöyle bir durum da var ki, ben büyüye inanana değil, cinci-büyücüye inanıp para vererek bu şarlatanları besleyenlere cahil dedim. bunların dolandırıcı olduklarını siz de kısmen kabul etmişsiniz zaten.

Haklısın hocam O edepsizlik bölümü şu yukardaki "beyninin 10'da birini" düşünüp karşısındakini düşük zeka seviyesine sahip olmakla suçlayan kişiyeydi.

• Konuyu acan arkadas rica etmis baska yerlere cekmeyin diye ama dayanamadim. Inandiginiz Allah kisinin secimlerine karismam diyor bir yandan da buyuyle uc harflilerle birileti birilerinin hayatini karartabiliyor size gore. Yani kisinin secimlerine mudahale edip kaderin onune gecmis oluyor. Sonra da yok suya at yok yakma tehlikeli haci hoca bilmem ne. Tabi derler adama yil olmus 2015 diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    sizi tebrik ediyorum ordaki sözlerimden bunları nasıl çıkarttınız:)) pozitif bilimleri takip edinmiş:))) profesörüm kusura bakma biz sizin gibi değiliz bilim üretemiyoruz devamlı duz ediyoruz büyü yapıyoruz hatta cadılık yapıyoruz:)) sonuç olarak sözlerinize dikkat etmenizi rica ederim kimin ne olup olmadığını siz bilemezsiniz iyi akşamlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.