Şimdi Ara

Büyü konusu arkadaşlar acill!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O kadar Peygamber efendimizde boşuna Hurafelere inanmayın diyor değil mi?

Açıp hiç incelediniz mi Kur'an'ın Türkçe Mealini?

İncelemiş biri olarak incelemediyseniz incelemenizi tavsiye ederim.Hatta ibadetinizide Türkçe yapın ki ne yaptığınızı ve neye inandıınızı bilin.
  • Prochnow kullanıcısına yanıt
    şimdi sen büyü yokmu diyosun peki olmayan bişey dinimizce nasıl yasak ola bilir bunu bana açıklarmısın kuran-ı kerimde açıkca belirtilmiştir büyü büyük günahtır diye sence olmayan birşey günah ola bilirmi ?
  • tuvang kullanıcısına yanıt
    sen diyorsunki büyük yok korkmaya gerek yok öylemi büyü var kardeşim aç kuran ı oku büyü büyük günahtır bütün insan alemine haramdır sence olmayan birşey nasıl günah ve haram ola bilir bunuda açıkla ozamna kuran damı yanlış yazıyor tabi ateist isen bilemem
  • Düğme rastlantı olabilir ama her türlü buyu de yapılmış olabilir en iyisi onu disarda bir yerde muhafaza edip bilen bir hocaya göstermek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düğmeyi peluş bir hayvana dikip, yakın. sonra küllerini sabah karşı denize dökün. dalgalı bir yer olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müptela12345

Büyü vardır ve Kuran da geçer. büyü sihir yapmak haramdır Kuran da geçer. Çok değişik kelimeler değişik resimler cisimler yazılar felan kullanılır. Büyü insana ruhani yoldan tesir eder. Bildiğim bi havas kitabı var. Beyler çok şey söylemeye gerek yok ne büyü ne cin hiç bişeyle uğraşmayın kafayı takmayın. Allah insanları onlardan üstün yarattığını söyliyor. Siz namaz kıldıkça Kuran okudukça büyü cin felan tesir etmez. Ama sizin ufak bi anınızı yakalarlarsa kötü olur. Arkadaşım buzdolabının olduğu yerde (heralde mutfaktadır) oturup Tebarekeden bi önceki sureyi okuyun ve üfleyin oraya. Birde cin suresini okuyun. Ve aklınıza her geldiğinde 7 ayetel kürsi felak nas okuyun. Dışarda hocalar var ama %90 ı sahtekar. Para uğruma insanları kandırıyolar. Bildiğüm bi kaç hoca var işinin ehli. Ama siz her şerden Allah a sığının. Düğme hakkında bişey diyemem olabilir, şimdi onu yakın derim başınıza başka bişey açılır kötü olur. En iyisi onu bi kutuya koyun kitleyin insanların olmadığı sizden çok uzak bi yere gömün.

Gömdükleri yer bildikleri bir yer olsun evden uzak mesela Bi bahçe evi olabilir ama sizle pek alakası olmayan bir yere gömün yalnız yerini kaybetmeyin, buyunun etkisi bir gün kendini gösterirse arkadaşında dediği gibi açığı bulursa o zaman bu işinin ehli hocalara Bi git derim, bu arada eğer ısparta yakınlarındaysan tanıdığım sağlam hocalar var biri dedem ama o pek beceremez büyü bozmayı hyani öyle tahmin ediyorum çunki hep sağlık üzerine bişiler yazdığını gördüm neyse inş. Geçmiş olsun hocam :D

• Bulunan malzemeler var oldugu surece etkisini gosterir. Evde temizlik yapilirken temizlik suyuna biraz sirke koyun sirkeli suyla evi silin. O dugmeyide dua okuyarak akan suya atin. Buzluktan yiyecek alirken sizinde kolundan dusmus olabilir buyude olabilir. Inanip inanmamak kisiye kalmis. Kimsenin dusuncesine mudehale edemezsin ve kisinin dusuncesine inancina saygili olmak gerekir. Buyu olmasa bile buyuymus gibi gerekeni yapmak o dugmeyi bulan kisiyi rahatlatir. Dedigim gibi suya at arkana bakmadan uzaklas.

• Kedidir kedi hocam aklını başına al dolaptaki düğme sana ne zarar verebilir

• Sonra bu ulke niye gelismiyor. Ulke olarak ciddi anlamda cahiliz.

Bir de soyle bakin bu olaya. Boyle seylere inanmayip o dugmeyi hic dikkate almadam cope atsaydiniz rahat ve huzurluydunuz. Ama dugmeyi buyu olarak goruyorsunuz ve yakinda ailecek sorunlariniz olussa birbirinize girmeye bile kalksaniz sorun dugmede mi yoksa dugmeyi ciddiye alip bunu yapanlarda mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen o düğmeyi yere bırak evlat .

• Ya madem korkuyon allaha sığın. Büyünün allahtan üstün olacak hali yokya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

O kadar Peygamber efendimizde boşuna Hurafelere inanmayın diyor değil mi?

Açıp hiç incelediniz mi Kur'an'ın Türkçe Mealini?

İncelemiş biri olarak incelemediyseniz incelemenizi tavsiye ederim.Hatta ibadetinizide Türkçe yapın ki ne yaptığınızı ve neye inandıınızı bilin.

Kuran'ın Türkçe mealini okudum ezbere konuşmuyorum benim bahsettiğim konunun hurafelerle alakası yok büyü var demek ezbere konuşmak mı oluyor? Ayrıca en azından nas ve felak ın Türkçe mealine de göz atabilirsiniz ;)

• burn the bodies
  • quote:

Orijinalden alıntı: premiumbeyin

quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Bence sizin psikoloğa görünmeniz gerek hala büyüye inandığınız için durum bu dostum kusura bakma delisiniz.

hocam bilmiyorum inançlımısınız da? yada islamiyete inanıyormusunuz bilemem ama büyü kesinlikle vardır ve kuran da da geçmektedir

Naylonun içine düğme koyunca da büyü oluyor zaten bi de kuranda yazıyor demiş
  • Büyü vardır Kur an da geçer peygamberimize de büyü yapmislardir onu kotu duruma düşürmek için. Konuya gelince bence bi hocaya gidin. Bu forum çok elit(!) olduğu için yardimci olabilecek biri yoktur bence

• Evet arkadaşlar bi kaç gün giremedim kusura bakmayın.Sonuç şu: düğmeyi babama verdim oda dükkanda çekiçle kırıp atmış ya da gömmüş ne yapmış bilmiyorum ama düğmeyi kırdık çekiçle sonuç bu.İlginize teşekkürler bu arada tüm yorumlara baktım aramıza yeni inançsızlar katılmış
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.