Şimdi Ara

Büyük ada ve Bisiklet ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir misafirimin istegı uzerine adaya bisiklet turu yapmaya götürmeyi planlıyorum fakat daha önce adalara gitmedim. Bisikleti iyi derecede kullanamiyorum 10 yıl sonra ilk defa geçen sene balmumcu- 4 levent arası 1 ay trafikte sürerek kullandım ama gel gelelim sokak aralarında yokuş oldu mu inerkende çıksrkende bisikleti bırakıyordum.

Çok zorluk yaşarmıyım , fazla yokuş var mı , ? güncel günlük kiralama fiyatları ne kadar vb, yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyükada pişmanlıktır

• Yokuş var sıkıntı çekebilirsin.
  • Fayton turu yaptır boşver bisikleti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana büyük adayı özetleyeyim kısaca.Yokuş var fazla zorlanmazsın seni zorlayacak şey başka.At pisliği dolu büyük ada her taraf bok kaynıyor böyle bir yeri ne hale soktular nasıl bu kadar faytona izin veriyorlar anlamıyoum resmen yolda gidilmiyor faytonlar yüzünden atların boklarıda cabası ya aşırı bir pislik var yollarda.Hayatımda ilk kez geçen yaz gittim bundan sonra buraya geleni .... yapsınlar dedim daha gitmedim.Böyle doğa güzelliklrrimizi böyle turizm uğruna ne hale getirdiler.Gidilecek yer değil tavsiye etmem.

• 3 gün önce oradaydım. büyük tur yaptım. çok zorlanmadık aslında ama güneşin altında yandık biraz. bisiklet fiatları günlük 20 tl civarı. bence kiralık elektrikli bisiklet falan varsa ondan al çok iyi olur .

zorluk çok yaşamazsın biraz eline alırsın o kadar.
  • Bugün heybeliada ya gittim. Süperdi tavsiye ederim. Büyükadayi hiç tavsiye etmediler. Heybeliada efsane güzel bir yer. İnsan orada ölümsüz olur resmen. Doğa harikası. İnşallah orası da büyük adaya benzemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Bugün heybeliada ya gittim. Süperdi tavsiye ederim. Büyükadayi hiç tavsiye etmediler. Heybeliada efsane güzel bir yer. İnsan orada ölümsüz olur resmen. Doğa harikası. İnşallah orası da büyük adaya benzemez.

Hocam fayton var mı orada ? Bisiklet var mı ? Konu sahibine ben 1 hafta önce gittim at pisliğinden gidilmiyor gitmeyin Fayton kalkana kadar.
  • Büyük tur çok güzel , sadece başlarda çok fayton ve yokuş var ama yüzde 20 si geçtikten sonra hep düz , boş , güzel manzaralı ve arada bir yokuş aşşağı
  • DemKer- D kullanıcısına yanıt
    Yokuşlar var ama öyle aşırı zorlayan cinsten değil, bence gidip yapmanızda fayda var. Bisiklet fiyatlarıda ada boşsa 10liraya günlük kiralarsınız eğer doluysa 15-20liraya. Birazda pazarlığa kalmış bu iş
  • ben gitmeden bir gün önce cevaplarınız yığıldı iyi ki , bugünde gittik büyük adaya ,kendi konumu bende cevaplıyım :) fayton turu yapmanızı insaniyet namına tavsiye etmem yorgunluktan ölüm haberlerini duyduğumuz atlar maalesef anlatıldığı kadar var çoğunda dikiş ve yara var. Bisiklet turuna geçersek fena değildi sanki çok zorlayan yokuş yoktu ama nereden fayton çikacağı belli olmadıği için dikkatli sürmek gerek ,bisikleti pazarlıkla gunlugu 15e kiraladık , ido ile 3-4 lira daha fazla odedik ama kabatastan 35 dakikada vardik , anlatilnlara gore ist sehir hatlariyla gidenler metrobus gibi sıkış tepiş 1.30 saatte gidiyorlarmis . ayrica son gunlerin "esmiyor" klişesine karşın büyükada çok iyi esiyordu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: PORSCHESİNİ SATAN ADAM

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Bugün heybeliada ya gittim. Süperdi tavsiye ederim. Büyükadayi hiç tavsiye etmediler. Heybeliada efsane güzel bir yer. İnsan orada ölümsüz olur resmen. Doğa harikası. İnşallah orası da büyük adaya benzemez.

Hocam fayton var mı orada ? Bisiklet var mı ? Konu sahibine ben 1 hafta önce gittim at pisliğinden gidilmiyor gitmeyin Fayton kalkana kadar.

Fayton ve bisiklet var hocam. Biz ikisini de kullanmadık yürümeyi tercih ettik. İlk başlarda burna yoğun bir at pisliği kokusu geliyor. Ama sonra burun alışıyor. Her an karşına fayton çıkma durumu var. O biraz riskli. At pisliginden yurulmeme gibi bir durum yok ama. Bir iki yerde gördüm sadece.

• Beni at tepiyodu orda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.