Şimdi Ara

buyuk hayaller pesinden kosan aciz adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar. burda kendime cevap bulabilecegimi umarak uye oldudm ve hemen kendimi anlatarak sorumu soruyorum:
    ben lise 1(9.sinif)ogrencisiyim malesef okul ozel ve zuppe dolu ve bu askin 6.yil donumu. ben birisine asik
    oldum o beni yok etti . ben 1.72 boyundayim,kiloluyum, herkes espriturel oldugumu ve romantik oldugumu (sevgililerine soylemeleri ve yapacaklari suprizler hakkinda fikir verdgimde soyluyorlar.) soyluyorlar. yakisikli ve kilo versem can yakacagmi soyluyorlar ve bu yuzden fitnessa gidecegm.cevremde arandgm soylenebilir . egoistlerden nefret ederim. ve okulda gruplasmalar oldugu soylenebilir. bi grup egoist,zuppe ve girebilmen icin lafinin gecmesi gerekmekte . ve ben bu grubun kilit kisminda oturan kiza asigm. 3.sinifta başladi bu ask. haftasonu keman kursundan cikmasini bekler sonra sinifta oturup konusurduk . sonra 6.siniftan beri gunaydin dememeye başladik. 2hafta once edebiyat dersinde serbest konulu kompozisyonda askimi anlattm ve hoca aglamiş okuyunca. sinifta baskasina okuttu ve o fenalasip yuzunu yikamaya gtti. kisaca kizi aglatabiliyorum fakat bi' "merhaba" diyemiyorum.
    sorumsa su
    sizce ideal kişisel ozelliklerim nasil olmali ?
    ilk adimi nasil yapmaliyim?
    bu kizi nasil etkileyebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ÖZET: Liseliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

ÖZET: Liseliyim.

ÖZET: 9. Sınıf
  • Özet: Konusamıyorum

• Özetler için teşekkürler.Okumadım.

• Sakın okumayın
  •  buyuk hayaller pesinden kosan aciz adam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.