Şimdi Ara

insanlik bitmis (Hayvani bile bile ezmek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
4.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teshis eden olur belki ozellikle beyaz Linealiyi, halk cezasini verir boylece. kamyoncunun alacagi en fazla ceza 500 kusur tl. digerinin ise 3 yil hapis o da maksimum. yani ceza meza yok.

Trafik kazasında yaralanan köpeği bile bile ezdi

İstanbul'da kazayla bir kurt köpeğine çarpan kamyon sürücüsü yoluna devam etti; ancak arkadan gelen bir otomobil sürücüsü bilinçli olarak aracıyla köpeğin üzerinden geçti. Tedavi altına alınan "Rex" adlı köpek, bir dizi ameliyat geçirecek. Polis ise ikinci sürücüyü arıyor.

KAYNAK:
    http://www.ntv.com.tr/video/turkiye/trafik-kazasinda-yaralanan-kopegi-bile-bile-ezdi,p1ZKKEnh-kmdRWpNy_9hZA

• Bir insan bu kadar mı merhametsiz olur ya, bu kadar mı düştük. video'yu izleyemedim bile valla içim cız etti. inşallah sürücüsü bulunur da güzel bir ceza alır.
  • o nası şöförmüş bu adam insanada eder onu ehliyet veren suçlu alın bundan ehliyetide arabayıda insan edermi onu ya
  • Söylenecek çok şey var ama ban yerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya üzerindeki en zararlısı zaten şu iki ayaklı hayvan. O yerde kıvranan masuma bu eziyeti yapan yaratıksa bulunsa da bir şey olmayacak... çünkü hukukumuzda o hayvanlar sadece bir eşya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle ruh hastaları ile aynı trafikte ilerliyoruz ışte

• İzlemiyorum.İzlersem çok ağır konuşurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şerefsiz
  • Bu zaman ahirin ahiri. Zalimler ne kadar da çok. Hadi kendine zulm ediyorsun insafsız onunki de can nasıl üstünden geçebiliyorsun. Öbür köpek bile inanamadı ya nasıl bakıyor bu nasıl bir mahluk diye

• Vicdansızlık resmen. Hem görüyor hem eziyor. Bulunursa çok iyi olur. Hak ettiği cezayı alsın.

• Ulan gece gece ne küfür ettim adi şerefsiz seni. Ulan bir kazadır vurursun anlarım ama göz göre göre üstünden geçiyor it herif

• Allah cezasını versin, umarım aynısı başına gelir.

Ülkemizde hayvanlarla alakali net bir kanun olmadığı için polis yakalayacak ve para cezası kesip serbest bırakacak.

• Bu adam için edilecek en büyük küfür ezilerek can versinde aynı acıları kendiside yaşasın.
  • Arkadaki köpeğin bakışı her şeyi anlatıyor aslında.

• Sabah sabah icim bunaldi. Aynisi basina gelir umarim. Zerre uzulmem.

Bazi varliklar nasil bu kadar zalim anlayamiyorum. Fok-balina katliamlari, Ispanyol boga guresleri, uzakdogudaki ruh hastalikli, hayvanlara zulum yapilan festivaller vs. vs. Gucu zayifa yetenin, caresizi ezenin yasadigi pisliklerleyiz. Cok uzgunum.

• Bu arada aklınızda olsun trafikte çarptığınız yaralı hayvanın tüm masraflarını trafik sigortanız karşılar ve ödeyeceniz primi etkilemez

• zamanında üzerinden köpekler geçmiş olmalı. başka açıklaması olamaz.

• Herifi savunmuyorum ama gerçekten görmemiş olabilir, o an baska birşey İle meşgul gibi. Bile göre üstünden geçeceğini düşünmüyorum. Ya da öyle Ümit ediyorum.

Üstünden geçtikten sonra durup bakmıyor bile. Üstünden geçtiğini de mi hissetmedi arac o kadar sallanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 18 Mart 2017; 8:40:58 >
  • Enn tehlikeli hayvan insandir diye bosuna demiyorum...

• Görmemiş olabilir hemen yüklenmeyin. Adam videonun başında sürücünün laptoba baktığını söylüyor onunla uğraşırken görmemiş olması muhtemel

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.