Şimdi Ara

insanlik bitmis (Hayvani bile bile ezmek) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
4.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E yuh artık yuh, yuh yani harbiden yuh. Allah aşkına şunu bi yakalayıp bize verin ya allah'ın adını veriyorum. Şu şerefsizi bi bize verin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden yiğidin harman olduğu topraklardı, şimdi şerefsizin harman olduğu topraklar oldu bu ülke...
  • Benzerini yapan bir eski tanıdığım "hayvan can çekişmesin diye" yaptığını söylemişti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu bir bulsalar, verseler elimize, ahhhh ulan ahhhh.Cani,şerefsiz ne istersin ulan o canlardan ne !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

Onların da her karşıt görüşü İslam düşmanı ilan etmesini anlamıyorum.

Bu algı hep vardı ama son zamanlarda sözlük ve forum ortamlarındaki şahıslar yüzünden daha da arttı. Şu basit konu bile bunun örneği aslında. Ortada hiçbir şey yokken birisi çıkıp diyor ki kurban kesenden bunu beklerim. Yani tüm Müslümanlar'ı cani ilan ediyor. Tecavüz tüm dünyada olan bir sorunken tecavüz haberlerinin üzerine tüm Müslümanlar tecavüzcü ilan ediliyor yine bu ortamlarda. İnsanların bu derece tahrik edilmesi normal değil, alttan alınca cevap veremiyor deyip cahil ilan ediliyorsun, tepki verince hani hoşgörü dini muhabbeti başlıyor.
  • Haberi tv den izledigimde yeminlen agladim. cunku kopegin kazadan sonraki goruntulerini izlettiler. gozlerini gorseniz gozlerini...
  • Nerden bilirsiniz ikiside içmiş olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

bile bile hayvan öldürüp adına bayram diyenlerin köpek ezmesi gayet normal.

vejetaryen misin bilader adam gibi söyle. eğer et yiyorsan üstteki cümleyi kurma hakkın yok. ama amacın başka tabi senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Benzerini yapan bir eski tanıdığım "hayvan can çekişmesin diye" yaptığını söylemişti...

Bunu bizzat görmüştüm. Dolmuşta giderken yol ortasında bişey kıvranıyordu. Küçücük bir kedi. İleriden bir otomobil sağ tekeri ona göre ayarlayıp üstünden geçmişti. İçim bir değişik oldu. Kendim muhabbet kuşu besliyorum. Bir bacağı komple yerinden çıkmıştı iki gün doğru dürüst yemek yiyemiyordum, ağzımdan lokma geçmiyordu.

Bir veterinere götürüp göstermek bu kadar zor olmamalı. Yaşatmak varken sırf can çekişmesin diye ezmek kolaya geliyor.

• Çok yazık,insan olan hiç kimse bu yapılan hareketi yapmaz yazık,hayvan sevgisi olmayan insandan ben sevgi beklemem
  • İnsanlık öldü gerçekten. Dünya olarak çok kötü bir noktaya gidiyoruz ülkesi milleti kalmadı artık yoğun bir bozulma söz konusu ve dünyanın hemen her milleti bu bozulmadan nasibini alıyor. Küreselleşen dünya düzeni insanları tek tip insan haline getirmeye başladı ve sözde modern tek tip insan tamamen maddeye tapar oldu insani ve vicdani duygularını unutmaya başladı. Bu sistem böyle işlemeye devam ettikçe dünyanın fazla zamanının kaldığını düşünmüyorum. En fazla 100 yıl sonra kibirinden yerinde duramayan insanoğlu dünyayı yok edecek.
  • Ulan ben bir kere ezdim yerde yatan köpeği,günlerce gizliden ağladım durdum nasıl yaparım diye,sinirden.O çarpınışını hala unutamıyorum hayvanın,sen nasıl ezebiliyorsun bu kadar rahat anlayamıyorum.Hayvanlar,ahirette bize aynılarını yapsa yeridir,ki yapsınlar da böyle insanlara herşey müstehak.Başta bu babasız olmak üzere hayvanlara kast-i zülum eden herkes dilerim cezaların en ağırını çeker !

• inşallah yakalanır da ceza alır diyenler var ,köpeğe çarpan birisinin kanunlara göre cezası var mı (bilmediğim için soruyorum )

videoyu ise seyretmedim ,çünkü içim kaldırmıyor
  • Ne insanlarsiniz be!

Adamin biri bilerek motorlulara carpip canlarina kast eder motorlulara soylenmedik sey birakmazsiniz. Simdi soz konusu kopek olunca hepiniz hayvan sever kesildiniz.

Verdiginiz tum tepkiler yalan be utanin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Nufusun 7.5 milyar insan olduğu, milletin çocuk alıp sattığı, kafa kestiği, adam yaktığı, zevk için işkence ettiği dünyada, belki köpekleri daha çok seviyoruzdur insanlardan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

Nufusun 7.5 milyar insan olduğu, milletin çocuk alıp sattığı, kafa kestiği, adam yaktığı, zevk için işkence ettiği dünyada, belki köpekleri daha çok seviyoruzdur insanlardan?

bu insanları yine insanlara nefret etmeye çabalamakla düzelecek bir şey değil ne yazık ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvanoglu hayvan diyicem ama gerçekten hakaret oluyor şu güzel canlılara. Mahluk bu başka bişey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmGMD -- 19 Mart 2017; 13:3:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Ne insanlarsiniz be!

Adamin biri bilerek motorlulara carpip canlarina kast eder motorlulara soylenmedik sey birakmazsiniz. Simdi soz konusu kopek olunca hepiniz hayvan sever kesildiniz.

Verdiginiz tum tepkiler yalan be utanin

Motorlular konusunda haklısınız ama İstanbul'da yaşıyorsanız zaten motorluların trafikte neler yaptığını biliyorsunuzdur, İstanbul'da yaşamıyorsanız gelip bir görün neler yaptıklarını. Arabada ailem varken kaç kez motorlular önüme kırdı, sağdan soldan sıkıştırdı, kazaya sebebiyet verecek birçok hareket yapıyorlar özellikle motorlu kuryeler.

Tabi kimse ölsün gitsin demek doğru değil, insan hayatı en değerli olanı. İnsanlar motorlulara neden tepki veriyor çünkü kendilerini trafiğin kıralı zannedip her türlü kuralı çiğnedikleri ve arabaları kazalara sürükledikleri için. Yoksa trafik kurallarına uyup giden motorluya kimsenin bir lafı olduğunu düşünmüyorum.

Ayrıca hayvan ile insanı bir tutmayın. Hayvanın aklı ancak kendini hayatta tutabilecek kadar ve korunma ihtiyaçları var. Büyük araçlar geçerken köpeklerin ve özellikle kedilerin nasıl korktuğunu sokakta görebilirsiniz. Azıcık sevin nasıl mutlu oluyorlar, azıcık sırtlarını okşayın köpekler havlamaya kediler titremeye başlıyor.

İnsana biraz merhamet edin hemen sırtınıza çıkıyor, elinizi verince kolunuzu istiyorlar. Yolda dilenci görsem hiç boş geçmem mutlaka 1-2 lira veririm ama civardaki polislere denk geldiğimde vermeyin bunlar çete diyorlar. İnsan sizin merhamet duynuzu sömürüyor, vicdanınızı sömürüyor, kendi kişisel zevkleri için her türlü kötülüğü yapmaktan çekinmiyor ama hayvanın yalanla, sahtekarlıkla, merhametinizi sömürme ile işi yok onlar sadece biraz sevgi istiyorlar.

• Oturdugum mahallede vardi birisi seneler once trafik kazasinda bacaklari tuzla buz oldu, bu arkadas kopeklere eziyet edip duruyordu. Biz ona bagladik. Yani adaletten kacabilir ama oteki adaletten kacamaz. Bir yerde bulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde yolda durup milletin çarptığı köpekleri aracımızı alalım.

Acilen devletin ucretsiz veteriner hizmeti vermesi gerekli.

Bizim topladığımız tedavi için getirdiğimiz sakat hayvanları öldürüyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.