Şimdi Ara

insanlik bitmis (Hayvani bile bile ezmek) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
4.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tecavuzculeri katilleri gaspcilari ve bunun gibi ruh hastasi bilmem ne cocuklarini asacaksin bak bakim daha oluyomu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzleyemiyorum.

Lanet olsun bu dünyaya.

• içim cız etti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan değl ki bu videodaki , hayvanda değil . Islak odunla dövülesi bir madde , boş bir kütle uzayda yer kaplayan.

• Bunlari alip bile bile ezicen

Insanliktan nasibini alamamislar bunlar...

Karakterleri otururken altindan sandalyeyi cekmisler

• Ehliyet sınavında psikolojik test olsa keşke her önüne gelen alamasa hem trafik rahatlar hem insanlık rahatlar hem ekonomi rahatlar

• Bu tarz isler yapan hayvanlara hatta insanlarin canina bile onem vermeyen tur bellidir, bu tipler otobuste vaaz veren soyle gunah boyle gunah diye kadina kiza tekme atan zihniyet aynidir, bu sakallı kisiler her turlu caniligi ve terbiyesizligi yapip cuma gunleri günah cikartmaya giderler , boyle insanlar ustunden tırla gecin.

• Insanligin bittigini yeni anlayan güzel yurdumun insanları.

• Code140 kullanıcısına yanıt
    Çünkü Türkiye'nin en hayvansever kentleri en dindar olanları değil mi?

• Senin de uzerinde oyle gecsinler allahin belasi..Kivranarak geber
  • Code140 kullanıcısına yanıt
    Göç diye birşey var bilirsiniz belki ? Bunu yapan canlının bu göç grubuna dahil olma olasılığı %95 falan. Zaten İzmir'i yavaş yavaş bozan da bu göçle gelen tipler. Ayrıca konu saçma sapan yerlere gitmiş yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 18 Mart 2017; 14:15:23 >
  • @Code140 , @sonofisiris

Çok gereksiz tartışmaların içindesiniz. İnançla, imanla, iyi insan olmanın zerre alakası olmadığını ne zaman anlarsınız bilmem. Bu, inanma-inanmama meselesi değildir. İyi insan olma meselesidir.

Kendini müslüman olarak tanımlayan biri de kötü olabilir. İslam bükücülüğün sonu yok ki? Suudi senin müslümanlığını müslümanlık görmüyor, sen ona gerçek islam bu değil diyorsun. Işid islam adına çeşitli insanlık suçları işliyor vs.vs. Baktığında o da müslüman. Sen de. İyi-kötüyü bu mu belirliyor? Hayır.

Her konuyu buralara çekmek saçma. Çocuk tacizcisi müslüman da görürsün, hristiyan da görürsün, musevi de görürsün, deist, agnostik ve ateist de görürsün. Öbür yandan, kendinden olmayanı bile kurtarmak için canını riske atacak müslüman da görürsün, hristiyan da görürsün, musevi de görürsün. Dünyayı siyah beyaz görmeyi bırakmanızı tavsiye ederim.

Sonuçta iyi insan ve kötü insan her yerde var. Koca bir nüfusun içinden kötü örnekleri cımbızla çekersen ve bunun faturasını kendini o nüfusa ait hisseden herkese çıkarırsan sen çok mu gelişmiş bir insan olursun? Yok. Bu da bir kötülük, sana diyeyim.

Sonofisiris çok gereksiz bir çıkış yapmış. Code140'da gereksiz bir savunmaya geçmiş. Boşa tartışıyorsunuz. İyi ve kötü her yerde. İkinci dünya savaşında kilise gücünü Nazi'ye peşkeş çeken kardinaller varken, bir çok papaz kendi kilisesini kullanarak, toplama kampına gitmeyi göze alarak, sahte belgeler düzenleyip, binlerce yahudiyi ölümden kurtarıyordu. Uzaktan baktığında, iyi ve kötü aynı inanç sisteminin içinde bir arada. Kardinal de hristiyan, hayatını riske atan papaz da... Ülkesinde milyonlarca insanın ölümünden sorumlu Pol-Pot iyi eğitimli, insan hakları savunucusu bir adamdı başbakanlığından yıllar önce. Aynı zamanda Ateist. Yönetimde olduğu yıllar boyunca sebep olduğu yıkım konusunda ne düşünüyordu, kimse hala bilmiyor. Bir yandan, geliştirdiği çocuk felci aşısına patent almayıp, ucuza aşı geliştirilmesini sağlayan ve çok kısa sürede milyonlarca çocuğun hayatına dokunmuş Jonas Edward Salk'da Yahudi asıllı bir ateisttir mesela. Patent çıkarsa 7 milyar dolar gelir elde edecek bir adamdır. Onun yerine çok kısa sürede daha çok çocuğa ulaşmayı tercih etmiştir. Onun her yerde, herkesçe üretilebilen ilacı ve Türk tebabetinin örgütlü ağı sayesinde dünyada çocuk felcini en erken kontrol altına alabilmiş ülkelerden biri olduk biz mesela. Türkiye'den Verem'i silen, gene, Türkiye'yi veremle mücadele konusunda ilk 10'a oturtan ekibin de yarısı inançsızdır. İyi ile kötünün inanç ve inançsızlıkla bir alakası olmadığına verilebilecek yüzbinlerce örnek daha vardır. İyi müslüman örnekleri de verilir, iyi ateist örnekleri de... Kötüleri de verilir pek tabi...

Bu arada, 35 plakayı görünce içindeki şahsın inançsız veya zayıf inançlı olduğunu düşünmek de hastalıklı bir düşünce. Aynı şekilde Konya plakalı bir araç görünce içindekinin şeriatçı olduğunu düşünmek de hastalıklı bir düşünce. Bence ikiniz de bu önyargılarınızdan kendinizi arındırınız. Bu devirde büyük ayıp zira. Size ne başkalarının düşüncelerinden, inanışlarından, yaşamlarından? Sizin ne haddinize? Onları yargılamak ve kendi küçük dünyanızdaki kalıplara sığdırmaya çalışmak size mi düştü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 18 Mart 2017; 14:40:7 >

• Ussuz kullanıcısına yanıt
    öyle diyosun da araç havaya kalkıyor insan bi durur demi neyin üstünden geçtim ben diye ? direk sürmeye devam ediyor
    yani haberi var şerefsizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kablam -- 18 Mart 2017; 14:41:0 >
  • yuh ulan
  • Öncelikle videodaki köpeğe çok üzüldüm, akabinde sürücülere karşı yoğun bir hiddet.

Altına gelen alakalı alakasız yorumlar da cabası.

Nefret dilinden vazgeçin arkadaşlar, bu forum -saygı ve kurallar dahilinde kalan- hepimiz için!
  • Konuya dünden beri girmedim küfür yazmamak için bu satırları yazarken bir sayfa küfür yazmamak için kendimi zor tutuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Bizi zaten bu bitirdi.
  • plaka yok mu?
  • Ulkenin insan profiline bakinca hic de garip bir durum gormuyorum.Firsatini bulsalar insan bile kesiyorlar sonucta.

• baştan sona sabırla okudum,okudum veee hastasıyım dedeeeeeeeeee
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.