|
Büyük iddia: Twitch'ten 125 GB'lık veri sızdırıldı, hesap bilgileri ve yayıncı gelirleri ortaya çıktı (2. sayfa)
-
-
Dolar hocam
-
desene boşuna yaşıyoruz g*tümüzü kaşıyoruz kardeş, 510 bin DOLAR DOLAR emenike.. tek yaptıkları oyun oynayıp sohbet etmek hani sohbetleri çok doyulmaz bişey de değil şu şunu bu bunu yapmış felan klasik 2 arkadaşın nargile de edeceği tarzda, hani lolcü tayfa yani naru gibi öğretici videolar çekenlere lafım yok onlar en azından izleyicisine bişeyler katıyor e peki diğerleri ? ... ulan ya bizde sabahtan akşama kadar kod yaz ay sonu 5 bin al s.git evine, uyan bidaha git işe, 2 saat yol, 8'de evdesin birkaç saatin var, kendine mi ayırcan, spora mı gidecen, oyun zevkine mi harcayacan.
-
Bu twitchte oyun oynayanlara para verip, beş para etmez ülkeye bir kuruş faydası olmayan vasıfsızları destekleyen tayfayı ıslak odunla sabah akşam döveceksin.
Bir garibana bir kuruş yardım etmezler gidip böyle vasıfsızlara para yağdırırlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sorma kardeşim, ihtiyacı olan birine bi ekmek almayan tipler, böylelerine tonla para gönderiyor, böyleleri de çoluk çocuğun parasıyla bmw'ye lüks araça binip bir de hava atıyor..
-
Adamlar olayı çözmüş. Kerizleri yolup çuvalla para kaldırıyor. Adamın aylık geliri neredeyse 400 bin tl.
Bunlara para verenler tespit edilip ıslak odunla sabah akşam dövülmeli.
Çok doğru söylüyorsun hocam
-
Ben normalde Twitch izleyicisi değilim ancak topluluğu çok küçük olan bir oyunun profesyonel yayıncılarını izliyorum. En iyilerinden biri de sadece Twitch'te yayın yaptığı için mecburiyetten kendisini Twitch'ten takip ediyorum misal. Tabi muhabbetler İngilizce ama makara anlar da oluyor ve tabi kitle düşük olduğu için takip ettiğim yayıncının pek bir şey kazandığını hiç sanmıyorum. Ama takipçisi bol olan yayıncılar var. Hatta bu platform esasen oyun, geyik, muhabbetler için kullanılsa da Twitch'in sözleşmesi ve kitlesine aykırı olsa da işi sınırlı da olsa erotizme vuran bazı yayıncılar da var. İsim vermeyeyim ama bir tanesi var ki yayın açtığı zaman rekor seviyede izleyiciyi topluyor ve sağlam bir gelir ediyor. Hatta bu şahsın diğer sosyal medya ve farklı platformlardaki gelirlerinin toplamının aylık 1-1.5 milyon dolar olduğu söyleniyor. Ne kadar enteresan değil mi? Tabi Twitch de bu şahsı iyi gelir getiriyor diye banlamıyor göz yumuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben zamanında küçük büyük birçok Twitch yayıncısını destekledim. Muhabbet edebileceğim biri olmadığından belki de yalnız kalmış bir insanım. Lakin bundan sonra gram çalışmaz şu rakamlar doğruysa onların para dağıtması lazım. Doğru gördüysem milyon dolarlar havalarda uçuşuyor. Bundan sonra kimseye de bağış yapmıcam. Milyon dolarlarım olursa bir gün belki bende bağış yapmayı düşünürüm. Açlıktan ağzım kokmuyor ama fakirim çünkü zenginlerle aramızda devasa fark var. Resmen tablo ülkeyi anlatıyor küçük bir azınlığın sevinmesi için büyük bir çoğunluk olarak çalışıyoruz.
-
+1 katılıyorum. O kadar muhtaç insan var. Yardım bekleyen insan var.
Ama bu test edilmiş bir şey. Adam dilenci kılığında 1 dolar istiyor vermiyor çoğunluk. Aynı adam takım elbise elinde iyi telefon 1 dolar rica ediyor. Çoğunluk veriyor.
Hayır bide bağış alıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısın kanka bide hile açıp yayın yapanlar var hem hile pazarlıyor hemde abone kasıyor bende bunlara hastayım :D
aynen kardeşim, izleyicisiyle dalga geçip küfür eden aşağılan tiplerde var ama işi düşünce işte "omo hoc obono olmoyorsonoz" "bogos yopon yolvororom" diye ağlıyorlar... ağızlarına ıslak meşe odunuyla vurduklarım.
işini layıkıyla hakkıyla emeğiyle yapan efendiliğini bozmayanlara lafım yok naru gibi severiz korayı. diğleri de beş para etmez.
-
Millet bir kamera ile küfür ede ede para kazanıyor.
-
Hocam son model sistemde üzerine masrafsız (IsıQlı MısıQlı) sistem oynarken dilenip kazanıyorlar. Yani daha da üzmek gibi olmasın ama :D
Ne günlere geldik. Ekmek kazanmak bu kadar zor bir hal aldı. Kimi de eğlence sektörü olarak görüp bunlara bağış adı altında büyük paralar veriyor. Kazandığı ne? 3-5 kıçı kırık emote. Gerçekten anlamıyorum. Milyon doların olsa verirsin tamam da gerçekten 5 TL ye bile muhtaç binlerce insan var. Aktif izleyen birisi olarak söylüyorum. Sadece kafa dağıtmak için giriyorum. Bir ara bırakmıştım boşlukta tekrar başladım. Çok çok gereksiz. Adam oyun oynuyor sen izliyorsun. Ve o para kazanıyor. Sen sadece izliyorsun.
Yabancılar için 2019 Ağustos - 2021 Ekim arası gelirleri yazıyordu bu da öyle olabilir.
-
Bugüne kadar yayıncılara bir kuruş vermedim ama verenlere de bir şey demem. Kendisini saatlerce eğlendiren, hoş vakit geçirten kişilere para atmasında bir problem görmüyorum. Kimse zorla elinden almıyor. Sinemaya gittiğinde nasıl para veriyorsan bu da öyle, burada insanlara kalmış para vermek, tek farkı o. İnsanları eğlendirmek hafife alınacak bir meziyet değildir.
-
Bunlara para verenlerin çoğunluğu öğrenci :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X