|
Büyük iddia: Twitch'ten 125 GB'lık veri sızdırıldı, hesap bilgileri ve yayıncı gelirleri ortaya çıktı
-
-
Kazançlarda ortaya çıkmış.
pokimane: $5.5M
summit1g: $8.7M
sodapoppin: $4.4M
kitboga: $5.7M
Diye gidiyor.
-
Bana bir şey kalmıyor, çabuk abone olun çekilişe katılıncı tayfa sessiz.
-
Aylık mı yıllık mı :)quote:
Orijinalden alıntı: sniper23
Kazançlarda ortaya çıkmış.
pokimane: $5.5M
summit1g: $8.7M
sodapoppin: $4.4M
kitboga: $5.7M
Diye gidiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türk yayıncılar da varmış sanırım listede. Bulabilen varsa dm pls
-
2019 agustos- 2021 eylul ayina kadar olmasi lazim
bagis,sponsorlar vs. dahil degil bu miktara. sadece twitch den aldiklari miktar bu ( abonelik,bit, reklam geliri vs.)
-
Ben sözkonusu platformun yabancısıyım oruturup 1 saat açmışlığım yoktur,
ancak mesajınızda bahsi geçen kazançları "oyun oynayarak" yapıyorlar değil mi ?
Boşuna yaşıyorum...
-
Zaten bugün yayınlar gidip geliyordu saldırı varmış demekki😀
Yıllık aylık olmamaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
aslinda tamamen oyun oynayarak gibi degil
daha cok talk show gibi en azindan buyuk yayincilar icin. oyun oynamak sadece ek. mesela oynadigi oyunlarda cok yetenkli olan yayincilar fazla konusmadigi ve ilgi cekemedigi icin izlenmiyor. buyuk yayincilar arasinda robot gibi olan sadece shroud denilen adam var. digerleri tamamen talk show-oyun formati sayilir.
hasanabi (abd ) diye bir yayinci agirlikli olarak siyayet yapiyor mesela
-
-
Paralara bak ya
Ben peke girmem ama girdigimde 1 euro atigimda iyi maymunluk yapmallarini beklerim dansoz gibi düşünün iyi oynarlarsa bmw binsinler yadirgamam
Ben de keşif yapıyorum bir süredir. Sohbeti saran adam gerçekten izletiyor. Ama sex sells olayı da çok. Mikrofon yalayan falan var. 3 lira at, İnstagram’dan takip edeyim diyen de…
turk yayincilar ne kadar kazaniyo?
Izledigim 3 5 kisi var ara ara.
Hic bir platformda hic bir kullaniciyi takip etmiyorum
Senin benim hayalini kurdugumyz hayati sayemizde yasiyorlar ustune bir de bize izletiyorlar.
Net mallık
Zaman kaybı da cabası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İddia değil 135gb, yine yanlış bilgi veriyorsun her zamanki gibi!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9CAFB864 -- 6 Ekim 2021; 19:59:10 >
-
-
bunlar dolar mı yoksa tl cinsinde mi kardeş bir de elwind 98 bin mi kazanıyor yıllık olarak?
Bu twitchte oyun oynayanlara para verip, beş para etmez ülkeye bir kuruş faydası olmayan vasıfsızları destekleyen tayfayı ıslak odunla sabah akşam döveceksin.
Bir garibana bir kuruş yardım etmezler gidip böyle vasıfsızlara para yağdırırlar. |
Bana bir şey kalmıyor, çabuk abone olun çekilişe katılıncı tayfa sessiz.
|
|
Adamlar olayı çözmüş. Kerizleri yolup çuvalla para kaldırıyor. Adamın aylık geliri neredeyse 400 bin tl.
Bunlara para verenler tespit edilip ıslak odunla sabah akşam dövülmeli. |
Böyle haklı bi yorum görmedim. Hele şu ne yüdüğü belirsiz hıyarlar yokmu "elwind, wtcnn, zeon" gibi veletler. Analarının babalarının harçlıklarını kredi kartlarını habersizcd bu vasıfsızlara bağış yapıp ailenin ekonomik durumunu çöpe atmaktan başka bişe yapmıyolar. Anaları babaları bi duysa "naptın verdiğimiz paraları ? Eehmm şey elwind abiye bağış yaptım" elwind kim ? Bilgisayar başında oyun oynayan saçmalık.
Ya bi insan birisi bilgisayar oyunu oynuyor ve yayınlıyor diye para mı verir işin gücün mü yok o parayı gidip kendine harcasana dimi bilgisayarın başında tökezleniyorsun bide daha çok izlemek için para veriyorsun. Afedersiniz mike sürülcek akıl yok bu bağış yapanlardada izleyenlerdede. Bende onların oynadıkları oyunu oynuyorum neden elalemi seyrediyim ki kendim oynayabiliyorken dimi Sonuna kadar haklısınız iyi olmuş daha çok bilgileri çalınsın perişan olsunlar |
Valla 40 yaşındayım değişik bir nesile denk geldik :)
Bir yerden sknra otomatikleşiyor zaten işler. O kadar aboneye sadece reklam dünyanın parasıdır |
Havuzun içine girip de bir tarafına şap şap vurup para isteyenlere para verenlere ise bu yorumunuz haklısınız, diğer konularda insanlar eğlence, kafa dağıtma ve ilgi alanında bilgi edinmek ve bazı isimleri sırf gündemi takip etmek için destekliyor olabilir. Sizin bu kafayla futbol maçı izleyeni de, siyaseti takip edeni de, iş konuşanı da ıslak odunla döveceksin. Neden? Gereksiz şeyler çünkü hiç birimizi ilgilendirmiyor.. Bu bombok ülkede insanlar en azından ilgi alanlarıyla kafa dağıtıp bu ülkede yaşayamadıkları 3 gram zevki elde etmeye çalışıyorlar. Size mi kaldı bunun bekçiliği.. |
Burada bunlara para verenlere söven 35-40+ üyelere sesleniyorum. Ben hayatımda bir kere bunlara bağış atmadım. Sizlerden gencim yaşım 25 ama Z neslinin neden bunlara bağış attığının psikolojik sebeplerinden birisine değinelim. İşten yorgun argın gelip onda da tv izleyip uyuyorsanız bu çocuk evde bulamadığı muhabbeti eğlenceyi sosyalliği paylaşmayı orada bulur. Twitch yayınlarının chat kısmında gayet gençleri saran boş muhabbetler dönebiliyor. O seviyeye inin maymunluklar yapın demiyorum ama boşluğu siz doldurmazsanız hayattaki başka unsurlar orayı dolduruyor. Siz de haklısınız o kadar çalışıyorum iki dk kendim dizi izleyemeyecek miyim diyorsunuz ama çocuk varsa bunlar da geliyor. Kabulleneceksiniz. Kendinize haftasonu vakit ayıracaksınız vb. Çocukla aktiviteler yapın. Misal Diriliş vb diziler izleyip gel oğlum beraber izleyelim dersen çocuk bundan keyif almaz. Gelmez de. Sonra odasında ne yapar Allah bilir. O X dizi keyfinden feragat edip çocukla bir şeyler yapacaksınız. Sıkılırsa eğleneceği şeyi bulacaksınız. Benim çocuğum yok. Ama 2008li kardeşim var. Aynı sorunları yaşıyorum. Bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Yoksa çocuklar elden gidiyor. |
Benzer içerikler
- youtube uyku modu
- whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma
- en iyi apk siteleri
- tabii ücretli mi oldu
- instagram uyku modu nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X