Şimdi Ara

Büyük iddia: Twitch'ten 125 GB'lık veri sızdırıldı, hesap bilgileri ve yayıncı gelirleri ortaya çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
5
Favori
15.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kücük bi yayıncıya bakmak istiyorum acaba ne kadar aldı diye

listeye nasıl ulaşabiliriz. özel mesaj olarakta atabilirsiniz

• Lightclaw kullanıcısına yanıt
    Verene zaten bir şey diyemediğimiz tablodan belli hocamda.İşin tuhaf kısmı vermesende yayını izleyebiliyorsun zaten.Dönen muhabbetlere katılmak için adım okunsun diye adam 1 lira atıyor böyle bir şey yok.Sonra bu pahalı o pahalı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nevfel kullanıcısına yanıt
    Böyle haklı bi yorum görmedim. Hele şu ne yüdüğü belirsiz hıyarlar yokmu "elwind, wtcnn, zeon" gibi veletler. Analarının babalarının harçlıklarını kredi kartlarını habersizcd bu vasıfsızlara bağış yapıp ailenin ekonomik durumunu çöpe atmaktan başka bişe yapmıyolar. Anaları babaları bi duysa "naptın verdiğimiz paraları ? Eehmm şey elwind abiye bağış yaptım" elwind kim ? Bilgisayar başında oyun oynayan saçmalık.

Ya bi insan birisi bilgisayar oyunu oynuyor ve yayınlıyor diye para mı verir işin gücün mü yok o parayı gidip kendine harcasana dimi bilgisayarın başında tökezleniyorsun bide daha çok izlemek için para veriyorsun.

Afedersiniz mike sürülcek akıl yok bu bağış yapanlardada izleyenlerdede. Bende onların oynadıkları oyunu oynuyorum neden elalemi seyrediyim ki kendim oynayabiliyorken dimi

Sonuna kadar haklısınız iyi olmuş daha çok bilgileri çalınsın perişan olsunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir insan oyun oynuyo diye para vermek nedir ya beles izle iste youtubedan ordan burdan cidden yazik ya su paralara bak

Hiçbir konsere, spor müsabakasına veya etkinliğe para verip katılmadığınızı varsayıyorum. Saydığım alanlarda da faaliyet gösteren insanların çoğunluğu vasıfsız sonuçta. İnsanlar eğlenmek, vakit geçirmek için birilerine bu paraları veriyor. Onlar da bu iş için zaman ayırıyor. Ne kadar popüler bir işse de ödenen para miktarı artıyor. Herkesin kendi parası sonuçta. İster bir garibana yardım eder, ister sokak hayvanlarını besler, ister twitch'de ''Ferit abi 31 ehehehe'' diye bağış atar veya tuttuğu takımı izlemek için binlerce lira verir.

Twitch'i birkaç defa final maçı yayınlarını izlemek dışında açmışlığım bile yok ama şov dünyasının artık tamamen dijitale kaydığını kabullenin.

• Onvious kullanıcısına yanıt

Shroud tam bir sığır olsa da her fps oyununda god modu açmış gibi oynuyor. O yüzden başka bir yeteneğine bakmıyor izleyicileri.

Havuzun içine girip de bir tarafına şap şap vurup para isteyenlere para verenlere ise bu yorumunuz haklısınız, diğer konularda insanlar eğlence, kafa dağıtma ve ilgi alanında bilgi edinmek ve bazı isimleri sırf gündemi takip etmek için destekliyor olabilir. Sizin bu kafayla futbol maçı izleyeni de, siyaseti takip edeni de, iş konuşanı da ıslak odunla döveceksin. Neden? Gereksiz şeyler çünkü hiç birimizi ilgilendirmiyor..

Bu bombok ülkede insanlar en azından ilgi alanlarıyla kafa dağıtıp bu ülkede yaşayamadıkları 3 gram zevki elde etmeye çalışıyorlar. Size mi kaldı bunun bekçiliği..

• Kazançlar nerede yazıyor ?

• Blazk0wicZ kullanıcısına yanıt

Bu paraları kazanabilecek kişiler hep düşük bir kitle olacaktır, çoğu da ilk vuranlardan, şimdi ortam daha zor ve para daha az gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hesabımın Silinmesini istiyorum. Hayatımda böyle rezillik görmedik. hesap silme diye bir şey nasıl olmaz!

• Valla prime üyeliğim var diye her ay 1 sub hakkım oluyor onuda sub ı az olan kendi yağında kavrulan yayıncılara kullanıyorum. Senede 364k $ kazanan Jahrein e insanlar niye sub olur anlamam ulan chat de yazdıgın bile okunmuyor :) Hele ki niye donate atar onu hiç ama hiç anlamam. Atanların çoğuda öğrenci, g.tüne giyecek donu yok donate atıyor. Harbi insanlarda beyin yok.

• Twitch de zaten inanılmaz para var. Canlı yayın yaptıkları için çok kolay sponsorda yerleştiriyorlar yayının içine asıl para orada dönüyor zaten. Twitch e hep hevesim var ama yayın açıyorum 1 kişi bile izlemiyor nasıl büyüyecez baya reklam yapmak lazım. Kimse tanımadığı insanı izlemek istemez zamanında büyüyenler acayip şanslı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 7 Ekim 2021; 13:43:57 >
  • milleti iyi sağıyorlarmış oturdukları yerden.

• ben hiçbirine atmam ama ilerde param olursa manyvideosta ki amatör kadınlara izlediklerim sanatçılara güzel bir para ateşlerim haklarını helal etsinler diye bol bol korsanlarını izliyorum ashley alban xev bellringer tara tainton falan gerçi ben parayı bulana kadar bunlar ölür büyük ihtimal ..gerçi bu saydıklarım zengin fakirlere daha çok atarım neyse önemli olan niyet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 8 Ekim 2021; 11:1:48 >
  • ohoo siz daha yenimi görüyorsunuz. milleti damızlık inek gibi sağıyorlar bizim türk yayıncı kitlesi. hepsi evini arabasını aldı.kemal in jahreinin ferit in yaşadığı hayatı doktor, mimar mühendis profosör yaşamıyor. istanbulun en ünlü rezidanslarında oturuyorlar.

• encorest e abonelğim var ama adam 30 40 ızlenmeye basladı warzon oynarken 150 felan ızlenirdi diceğim su desteklıceksenız kucuk yayıncılara destek olun

• Blazk0wicZ kullanıcısına yanıt
    Macar frontinidir diye düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi. 80 ve öncekiler parayı meyhanelerde gazinolarda kadınlar yanına oturdu diye saçtı paraları. Pek bi fark yok günümüzle. he iyi yanı kafa güzelleşti.

şimdiki veledler yayıncılara para yediriyor.

90 lar nesli olarak ben bakıyorum. 93 dogumluyum. bende çok gereksiz para harcadım. ama bakıyorum kendime ve bizim nesle biz elle tutulur şeylere para harcamışız en azından. Ne bileyim taso almışız beybleyt almışız volkman almışız. zamanla cep telefonu almışız. ilk atarimizi konsolumuzu vice cityde kasan bilgisayar almışız. kıyafet değişik teknolojiler. biz parayı elimizle uzaltmışız elimize bir ürün vermişler.

Babam yapmadı ama baba amca tayfamız parayı eliyle vermiş ama onun eline boş şişeden başka birşey geçmemiş.

Şimdi parayı eliyle veriyorlar ama sadece kulaklarında. Veletlee 10 dolar bagışlamış "abi şunu konuşuyorsunuz ama bende şöyle şöyle oldu" / Veletlee nin 18. ay aboneligi teşekkür ediyorum Veletlee kendisine bir simayli verelim modlar rütbelimiz o bizim. (rütbeli keriz).

Not: Veled saldırılarını cevapsız bırakacağım görmemezlikten geleceğim.

• Benim takıldığım nokta, bu kişilerin bir çoğu ağlıyor. Bildiğin ağlıyor abone olun diye.
    Eleştiri konusunda sıfır tahammül. Birisinin chatinde eleştiri yap anında banı yersin.ama yeri geliyor hak, hukuk, adalet diye yayın yapıyorlar.
    Çoğunun kemik kitlesi var. O kemik kitle ile döndürüyor yayını. En ufak kötü yorum yaparsan sınırsız ban yersin. Sürekli harikasın, mükemmelsin vb. Şeyler yazmalısın.

• Biz büyük bir aileyiz diyip aile üyelerini seven tipler. Bu ülkede bu kadar enayi varsa yayıncıların suçu ne ? Oyun oynamak yerine oynayanı izleyen mal bir kesim var. Hem de sadece TR de de değil. Diyecek bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 7 Ekim 2021; 22:6:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.