< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Büyük iddia: Twitch'ten 125 GB'lık veri sızdırıldı, hesap bilgileri ve yayıncı gelirleri ortaya çıktı (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Oyun oynayan adam muhabbeti için izleniyor buna para verenleri bir nebze anlarım ama artık kızlar yayın açıyor ev arkadaşı seçme e-date vs diyerek parayı vuruyor, kadın abone olunca domalıyor diye millet abone oluyor, kalça görmek istiyorsan aç site gör çeşit çeşit ama gidip para veriyor çok ilginç 40 yıllık abazanım anlamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yaşadığımız hayatı...
-
Hocam kendi aile büyüklerimden biliyorum. Kitap okuma vs yok. Tek bekledikleri çocuklarının kendi kendilerine mükemmel olmaları. Çocuklar bazı iyi değerleri ailelerinden değil varsa iyi arkadaşlarından ve gelişime katkı sağlayan film ve dizilerden vesaaire alıyor. Ama bunların sayısı az. Sex Education izleyen çocuktan muhafazakar aile ahlak beklerse morali bozulur.
Herkes kendi çocuğunu istediği gibi yetiştirir. Ben kendi deneyimlerimden gördüklerimi söyledim.
Yalan söyleme link var mi
Zaten amaç İnternetten korumak 4 tb harici diskler var onlara sevdiğim tarzda şeyleri atıyorum izlemeye hiç zaman olmadığı için sadece diskler dolunca izleyip izlediğimi silerek yer açabiliyorum, bir gün İnternet yok olursa şarjör hep dolu
o değil de jahrein vardı ne oldu o
4 aydır yayın açmamış. 4 aydır para yatıran sığır varmı acaba
-
tıp okudu dişci oldu he :) lan bu kadar cahil olma tıp ayrı diş hekimliği ayrı.
-
evet var. 3k kişi. var mı başka sorun?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X