Şimdi Ara

BÜYÜK İHTİMAL GELİR DİYOLAR LÜTFEN Bİ YARDIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MEF iç mimarlık %100 4 kişi %75 6 kişi alıcak bu sene şu ünilere kıyasla
    İTÜ 23k
    Bilgi %100 29k
    Bilgi %50 109k
    Işık %100 59k
    MEF nasıl olur? Erhan Erkut, mimarlığın dekanı Arda hoca, MEF teki rehberlikçi de BÜYÜK İHTİMAL %75 gelir diyolar ama yine de ufak bi korku var. Ne zaman bi şeyi çok istesem olmuyo be. Ama umarım bu olur. Siz ne düşünüyosunuz?
    Sıralamam MF4 60139

• Işık istiyorsan sıralamanı ışık mef bilgi yap istersen. Ama %75 dedilerse doğrudur yani ben de ilk sene sıralamamı söyleyince Erhan hoca tam da şu tutmaz şu tutar Demişti ve öyle de oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya yok mef istiyorum diğerlerini kıyaslama açısından yaxdım hani mefin nasıl olur diye. Işık şilede ya çok uzak

• Bende mef mimarlik okuyorum ben onermem keske yuzde elli ozyegin yazsaydim diyorum. Bundan bes yil sonra eminim okul iyi yerlere gelecektir ama ben mezun olduktan sonra sana da bilgi mimarlik oneririm bilgi kim ne derse desin hala bilgidir

• bonjovig B kullanıcısına yanıt
    Bilgi pahalı ya. Neden önermezsin son dakika aklıma neden bulandırıyosun ya :D
    Ben de mimarlık istiyorum da iç mimarlığın bursu yüksek ondan yazayım diyorum 2 seneyi ucuza getirir sonra mimarlığa geçiş yaparım. Ya bi de haliç falan tutuyo içlerinde mef iyi gibi.

• Ya kucuk ve sirin ortami disinda neyi var allah askina egitim kadrosundan yonetim kismini cikar diger unilerden farki ne ? Bak bakalim yeditepede mi fazla prof var mefte mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.