Şimdi Ara

Büyük ikilemdeyim lütfen yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar yeteri kadar param var ama kararsızım." tane dsi mı alsam yoksa 1 adet wii 1 adet dsi mı?Neden 2 adet diye sorarsanız kardeşimle yazın evde oyun oynıyacağım onun için acaba wii alsam beraber iyi zaman geçirirmiyiz ya da 2 adet dsi lamı daha iyi zaman geçiririrz?Lütfen ikisinide kullanmış arkadaşlar cevap verirse sevininirim...

• wii yada 2 adet psp derim. wii güzel olur. Kardeşimle çok zevkli sarıyor wii, gerçi bizde 2 adet psp de var arada onuda yapıyoruz

Ds bana daha çocuk işi geliyor hep. Psp de daha sağlam oyunlar var multi açısından da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 5 Haziran 2009; 15:38:45 >
  • hocam kesinlikle 1 wii yanına da ekstradan birkaç wiiremote+nunchuk... biz abimle süper eğleniyorduk :) boks oynarken arada gerçek yumruklar filan :) arada anne-baba filan da dener, belki oynar..
  • Kesinlikle Wii diyorum ablam , arkadaşlarım hatta kız arkadaşımla bile wii de çok eğleniyoruz. Davşanlar favorimdir birde WarioWare Smoothmoves iyidir hoştur diyebilirim ama Wii + 2-3 wiimote aldın mı arkadaşın dediği gibi yeter sana
  • Wii konsolumu daha yeni sattım.Dslite hala duruo.Kardeşinle oynamak için wii en iyisi.Benim için grafik önemli diosan psp al ama benim tarzım değil evde zaten ps3 ve xbox360 var grafiğe doyuorum bide derste elimde grafik görmek istemiyorum.Ds lite ın grafikleri tatmin edecek düzeyde iyidir.Ekstra olarak eğitici öğretici(yabancı dil bile öğrenebilirsin) ayrıca gayette eğlenceli bi alettir ds kesinlikle çocuk oyunu değildir şahsen babam elinden düşürmüo...
  • Eyvallah dostlar sağolun bilgilriniz için....
  • hocam bencede wii al yanında 2.kolu vs al süper eğlenirsiniz futboldan başka bişe bilmeyen abim bile wii ile hayat buldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wii doğru bir tercih olur.

Eğlence seviyesini Wii ile maximum düzeyde yaşarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.