quote:Orjinalden alıntı: radyasyo_N Gerçekte de öyle Discovery de izlemiştim Evet ayrıca Truva filimindeki brad pitt in oynadığını kişi de öyleymiş. Yuvar yuvar yuvarlarkmış hemde o
churchill aynı şekilde... adama demişler "bu halinizle" nasıl ordu yönetiyorsunuz. o da demiş ben orduyu g.tümle değil beynimle yönetiyorum...
quote:Orjinalden alıntı: .:BLackSmiTH:. Yuvarlak muvarlak adam Asyayı fethetti ama arkdaşa katılıyorum 38 yaşında o zaman bilinen tüm dünyayı keşfetmiş adam.her şeye sahip adam da sıkılmıştır bazı şeylerden
quote:Orjinalden alıntı: ishakk58 churchill aynı şekilde... adama demişler "bu halinizle" nasıl ordu yönetiyorsunuz. o da demiş ben orduyu g.tümle değil beynimle yönetiyorum...
quote:Orjinalden alıntı: bloodwayne quote:Orjinalden alıntı: ishakk58 churchill aynı şekilde... adama demişler "bu halinizle" nasıl ordu yönetiyorsunuz. o da demiş ben orduyu g.tümle değil beynimle yönetiyorum...
zeki müren de öyleydi...ona da sormuşlar:bu ödülleri nasıl alıyorsunuz diye ,o da demiş ben g*tümle değil ruhumla söylüyorum..