Şimdi Ara

BÜYÜK ŞEHİRDE OKUMAK VS KÜÇÜK ŞEHİRDE OKUMAK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
7
Favori
4.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önermiyorum muğlada tıp okuyorum sosyal çeşitlilik çok kısıtlı.Kafe avm Akyaka 3lüsünden bıktı insanlar dogru düzgün sinema salonu bile yok daha muğlanın çok daha gelişmesi lazım ilçeleri çok iyi o ayrı konu.okul köteklide olduğu için malum eskiden köy olan bir yer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1'i merkezde 1'i rüyaparkta sinema var bence yeterli genelde yer oluyor zaten. Barlara da gitmeye başla :D
  • kemalbat kullanıcısına yanıt
    Mabolla çok guzel yer onu yazmayı unutmuşum diğer publar bomboş bence sinemalar da küçücük doğru düzgün yok o yüzden yazmıştım

• Küçük şehirde örneğin Uşak, Mersin, Adana veya karadeniz gibi yerlerde okumak yerine %50 burslu Ankara veya İstanbul da okumak en mantıklısı. Bir defa küçük şehirler insanı geliştirmez, insanı pek hoş değildir. Hele ki büyük şehirdeyseniz küçük şehirlerdeki insanlara tahammül edemeyebilirsiniz çünkü kafa yapıları farklı oluyor. Üniversite kesinlikle İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya gibi yerlerde okunmalıdır aksi takdirde şehirde size bir şey katmaz eğitimide.
  • Sundayman Ali kullanıcısına yanıt
    Hocam çeken bilir okula giderkenki bindiğin dolmuş afedersinde tezek kokunca o zaman pişman oluyor insan da iş işten geçmiş oluyor Her okulun fiyatı aynı değil hala %50 si 20k altı olan çok okul var. Ayrıca paran yoksa ilk sene 20k yı ver e.şek gibi çalış bölümde ilk 3 e gir sonraki sene bedavaya geliyor zaten
    İnternette tanımadığın insanlar hakkında ileri geri konuşup boyunu aşan laflar etme delikanlı.
    Sen daha hayatı tanımamış evinden dışarı çıkmamış 17 yaşında birisin, insanları genellemek ve kategorize etmek senin ne haddine?
    Çapa tıpta okuyorum yüksek ortalamam var TUS dershanesinden tam burs kazanarak ücretsiz kaydoldum. Hayat tek yönlü değildir sadece ineklemekten ibaret değildir. Yeri gelir ineklerim yeri gelir içerim yeri gelir eve kız atar sevişirim. Ben hayatın her yönünü yaşamaya çalışan biriyim. Gezip tozanlar derslerinde iyi olamıyor diye bir genelleme yaparsan yüzünde patları bu.
    Ben de sıradan bir öğrenciyim, arkadaşlarla kişi başı 150tl verip havuzlu villa kiralayabiliyoruz, kişi başı 400 verip araç kiralayıp 3 günlüğüne marmarise gidebiliyoruz. Asosyalsen yapamadıklarını parayı bahane ederek söyleme. Haftaya da 100 liralık günübirlik bir geziye gideceğiz boluya. Gidip orada 5 yıldızlı otelde kalıp bonfileler yemiyoruz öğrenci işi takılıp gezip geliyoruz. Her bütçeye uygun bir tatil vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CN III Oculomotor -- 22 Temmuz 2020; 14:24:41 >

Babam işçi parası eve zor yetiyor, ne yapıyorsam burslarım ile yapıyorum.
    Az önce hiçbir amacı olmayan kıçı başı dağıtan biriydim şimdi de sadece ders kasıp inekleyen birisi oldum öyle mi insanlar sana güler asıl oturduğun yerden anında 180 derece dönüyorsun
    İşinize gelince sınav sıralama sınavı her şey adaletli iyi güzel, benim gibi karşınıza biri çıkınca da 80 soruluk sınavla adamları tıpa sokarsan kem küm falan. Uzanamadığın ciğere mundar demeye devam et sen
  • CN III Oculomotor kullanıcısına yanıt
    Reis bir şey soracağımda yanlış anlama. Bu yaşadığımız dönemde hangi festivale izini veriliyor hangi festival kaldı sanki doğru düzgün :) Hangi dünyaca ünlü grup geliyor sanki ? Bomboş yerli sanatçıların olduğu salak saçma konserlerden başka ne var şu an ? Metallica geliyor mu mesela ? Sana burda onlarca grup sayarım hangisi gelebiliyor ? Ekonomiden dolayı sponsor bile bulamıyoruz. O yüzden bu yazıdaki festival ve konser kısmını yok et :)

• Robin Hood. kullanıcısına yanıt
    Dostum genel bahsediyoruz şu an korona ötürüyle zaten yok ben 2 senelik üniversite yıllarımdan bahsettim.
    Festivale gitmen için illa dünyanın en iyi gruplarının mı gelmesi gerekiyor? Ayrıca geliyorlar da, hatta sadece İstanbula geliyorlar. Ben Inna ve Evanescence konserlerine gittim. Metallica bir gün gelirse de yalnızca İstanbula geleceği için ben yine giderim. Bir sürü kaliteli Türk sanatçıları da mevcut. Manga, ceza, teoman, pentagram, cem adrian, sertab erener... Liste uzar gider festivalin olayı gidip sadece müzik dinlemek değildir ayrıca. Hiç sevmediğim bir sanatçı çıksa bile eğlenebiliyorsun
  • Robin Hood. kullanıcısına yanıt
    Olayın sadece konser olmadığını sen de çok iyi biliyorsun dostum
    Benim iq seviyeme laf edebilmen için senin başarılarını dökmen gerek, bekliyorum
    Müzik zevkime laf edebilmen için senin kaliteli sanatçıları söylemen gerek hadi bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.