Şimdi Ara

BÜYÜK ŞEHİRDE OKUMAK VS KÜÇÜK ŞEHİRDE OKUMAK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
7
Favori
4.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diğer faktörler zaten şuan yaşadığım şehirde de var kanki taşrada yaşamıyorum zaten :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sundayman Ali kullanıcısına yanıt
    Saydığını sanatçılarda ne sorun varmış Aleyna Tilki falan mı demesi gerekiyordu?
  • Robin Hood. kullanıcısına yanıt
    Metallica gelmiyor olsa da dream theater manowar deep purple Camel gibi yine saglam gruplar gelmiyor degil, tabi ki sadece istanbula

• Xakler kullanıcısına yanıt
    Sunmuş olduğum sebeplere mantıklı bir cevabı olmadığı için böyle saçma sapan yerlerden kendince vurmaya çalışıyor işte bırakın eğlensinler kendi hallerinde
    İster beğen ister beğenme gerçekler bunlar. Taşranda sana iyi eğlenceler arkadaşlarla bol bol kıraathanede okey oynarken Inna konserine gidenlere laf edersiniz artık
  • CN III Oculomotor kullanıcısına yanıt
    İzmirdeyim kanki hoş zaten istanbul istiyorum gideceğimde merak etme :)) sadece istanbul ile x ilinin şahsım adına bi farkı kalmadı :)) tanıdıklarım var diye gideceğim ha belki bide artık bi umut (pek sanmıyorumda) güzel bi grup gelir diye... hadi simdi uza

İzmir de zaten büyük bir şehir burada büyük şehir vs küçük şehirleri kıyaslıyoruz sen çok yanlış anlamışsın.
  • Sundayman Ali kullanıcısına yanıt
    Evet çok sağlam seyler var da ben progarchivesdan hidden gem bulacak kadar inmiyorum derine, ki rock tercihim degil zaten. Metalciyiz :p

Iq seviyen baya düşük hemen açıklamasını yapayim başarıyla zekayı yani ıq bir tuttun nice başarısız zeki insanlar var dunyanin en basarili insanlari hic bi zaman ıq en yuksek olanlar değildi evet çoğunluğa gore iyiydi ama tek basina ıq basari icin yeterli değil büyüyünce anlarsin belki. diyosun ya 17 18 yasinda çocuksun sen kac yasindasinda boyundsn buyuk laflar ediyorsun 22 23 yasinda çocuksun neyi gördün bu hayattada ahkam kesiyosun önüne gelene

• Büyük bir şehirde okudum, küçük bir şehirde çalışıyorum.
    En iyisi budur bence öğrenciyken bütün sosyal imkanlardan faydalanırsın, yaşadığın şehirde ise sessiz sakin trafiksiz, gürültüsüz huzurlu olursun.
  • TheBlackWaWe T kullanıcısına yanıt
    Başarı = Çalışmak + Zeka
    Aksi olsa 4-5 kere mezuna bırakanlar en iyi yerlere gelirdi, Çapa tıp benim gibi ilk senesinde kazananlarla dolu olmazdı.
    Aksi olsa ilk 1000'in büyük bir kısmını mezunlar oluştururdu, benim gibi ilk senesinde kazananlarla dolu olmazdı.

Ben en yüksek IQ sahibi olduğumu iddia etmedim. Adamla normal tartışıyoruz, tartışma nasıl olur? Ben bir şey söylerim, katılmadığı kısmı olursa karşı çıkar ve kendi fikrini söyler. Oysa adam durup dururken IQ seviyeme laf ediyor, e o zaman sen göster başarılarını görelim kim daha iyiymiş dedim, hala göstermedi. Bir başarısı olduğunu da sanmıyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CN III Oculomotor -- 22 Temmuz 2020; 15:16:30 >
    Aranizda tartismayla ilgilenmiyorum hocam yanlis oldugunu dusundugum noktada dahil olma geregi hissettim. Sunu demek istiyorum hayat dinamikleri herkes icin farklidir senin icin uni sinav önemliyken kimi 2 gun kala tarihini öğrenir zamaninda senin kadar çalışmamış olabilir bu onu senden daha az zeki yapmaz

• TheBlackWaWe T kullanıcısına yanıt
    Zaten ben yalnızca üniversite sınavı üzerinden gitmedim. Başarı üzerinden gittim. Zeki olduğunu iddia eden birinin bunu kanıtlaması gerektiğini düşünüyorum.
    Üniversite sınavında iyi yapamamıştır ama olimpiyat derecesi vardır ya da ne bileyim projesi vardır NASA gibi yerlerden teklifler almıştır, ülkemizde bunları yapan pırıl pırıl çocuklar var sonuçta. Artık her neyse bunu bir şekilde kanıtlaması gerekiyor. Durup dururken birisi ben zekiyim derse ona inanacak mısınız? Neye dayanarak bunu diyorsun söyle görelim dersiniz. %100 doğru sonuç vermeyebilir ama en azından bir fikriniz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CN III Oculomotor -- 22 Temmuz 2020; 15:21:31 >
    Birader mezun adam çalışma düzenini oluşturamamıştır,liseden beri çalışan adamla disiplin farkı vardır,temel farkı vardır,obp farkı vardır,konuları ilk defa görüyordur vs... Ha tabi ki zeka da etkili bir faktör ama bence daha çok çalışma etkili başarıda.

• Haklısınız hocam bunları başarabilen mezunlar üstüne bir de zekiyse dereceye girebiliyorlar zaten. Ama defalarca mezuna bırakıp çılgınlar gibi çalışıp dereceye girmeyi bırak ilk 25k ilk 50k'ya bile giremeyenler de mevcut. Burdan şu sonucu çıkarabiliriz, zekanın etkisi tartışılmaz. Ben alıntılamış olduğunuz mesajda bunu söylemek istemiştim. Başarı = Zeka + Çalışmak demiştim. Sadece çalışarak bu iş olmaz. Ben derece yaptım çalışmasına evet çalıştım ama kimse bana sınav zekayı ölçmüyor sen ineklemişsin senin tek bildiğin ders çalışmak gibi laflar edemez. Benim tepkim bu sözlereydi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.