Şimdi Ara

BÜYÜK ŞEHİRDE OKUMAK VS KÜÇÜK ŞEHİRDE OKUMAK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
7
Favori
4.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    "sen inek baba parası yiyen bir züppesin"
    "sadece ders kasan tipleri tıpa sokarsan olacağı bu zaten"
  • Sundayman Ali kullanıcısına yanıt
    Normal tartışma: Ben bir şey söylerim, katılmadığın kısımlara karşı çıkar ve kendi fikrini söylersin.

Sen ise bana hakaretler ettin, iq seviyeme laf ettin, müzik zevkime bile laf ettin

Sen böyle bel altı vurursan ben de senin haksızlığını ispatlamak için kendimi överim. En iyi olduğumu falan söylemedim, seni susturmak için söyledim ki işe yaradı da
    Herhalde çok yoğun çalışmalarının sonucu olarak tıpa rahatlıkla girebilmek için en az 80 iq değeri olması gerektiğine ulaştın. Makalenin linkini ver de biz de okuyalım
    Aa pardon oturduğun yerden sallıyorsun yalnızca değil mi kusura bakma
    Benim iq seviyeme laf edebilmen için öncelikle senin kendi başarılarını söylemen gerek dedim 1 saattir sesin sedan çıkmıyor dostum. Nefesini kestim gayet
    Bak dostum; tartışma senin bana hakaret etmen ile başladı, benim övünmem ile başlamadı.

Durup dururken iq seviyeme hakaret edince ben de derece yaptığımı en iyi yerlerden birinde okuduğumu söyledim. Üstelik fakültede de derece sahibi olduğumu söyledim ve sana meydan okudum. Madem bana hakaret ediyorsun senin kendini kanıtlaman gerek dedim. Sen de kanıtlayamadın. Eminim en büyük başarın lol'de yükselmiş olduğun platin ligidir ama başkalarının başarılarına laf ediyorsun, ayıp...
    İşte böyle sesini keserim senin papağan gibi aynı şeyleri söylemeye devam et sen
  • CN III Oculomotor kullanıcısına yanıt
    Hocam tartıştığıniz kisi tahminen haksiz cunku bende bloklamisim bosuna bloklamam ama siz nolursa olsun dogru olduğunu dusundugunuz seyi yapin baskalarina benzemeyin. iyi gunler dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli olan küçük ya da büyük şehir olması değil, öğrenciye uygun bir şehir olması, mesela Memleketim Kırıkkale üniversitesi ortalama düzeydedir, mezun olunca seni açıkta bırakmaz ama 2. haftadan itibaren sıkıntıdan patlarsın, sosyal hayatı yok gibi bir şeydir fakat emeklilik için cennet gibi yerdir kafan rahat eder, İstanbul, Bursa, Eskişehir ise hem sosyal açıdan hem de rahatlık açısından çok iyidir ama para ister, özellikle kız arkadaşlar anadoluya gittiklerinde """"""""""rahatlıklarına"""""""""" dikkat etsinler, eski kafalı yurdum insanı ile çok uğraşırlar yoksa.. Eğitim bir kenara yıllarca yaşayacağınız şehirlerde bunları göz önüne alarak gidin, oku oku şişersin bir süre sonra..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.