merhaba arkadaslar hepsi burada com dan bugun hitachi edx22 lcd projeksiyonu sabah 11 de siparis eddim urunu tam 3 haftadir izliyordum kredi karti acilinca hemen siparisini verdim ve aldim urun yrn felan gelicek ama 3 haftadir 15 bin saat lamba omru oldugunu bas bas bagiran hepsi buradada suan lamba omru 2000 saat gozukuyor ve ben alirkende 15 000 saat die aslinda bu parayI vermeyi uygun buldum sonucta 1024 e 768 cihazlar en az 1 milyar onda hem fikirim ama 15 000 saat die baska markadan vaz gectim simdi ben ne yapabilirim google da hala 15000 lamba omurlu diye aratinca kafada hemen hepsi burada cikior screen shootlarini aldim ama sitesinde eskisi gibi 15 bin yerine 2000 saat gosteriyor simdi ben ne yapmaliyim nasil bir yol izlemeliyim inanin yedek lamba fiyatina bakmadim bile sonucta 15 bn saat sora kullanmam die dusundum ama simdi 2000 saat sora bitince lambasi belki cihaz kadar bilseydim gider epson alirdim en azindan lambalari ucuz ve bulunabilio simdi ben napicam lutfenyardim edin yedek lamba bile istemeyi dusunuyorum sonucta sabahlein 15 000 saat die siparis eddim ben bu urunu sizce kandirilmis olmuyormuyum simdiden fikir veren arkadaslara sonsuz tesekkurler..
1. Eğer sipariş henüz yola çıkmadıysa zaten siparişlerden iptal edebiliyorsun.
2.Eğer vazgeçtiysen kapıya geldiğinde iade etmek istediğini bildir. Hadi bu da olmadı Yurtiçi Kargo şubesinden ücretsiz geri gönderebiliyorsun (fatura ve iade ettiğine dair bir yazı gerekiyor). Ben geçen gün yaptığım alışverişte beğenmediğim ürünü geri gönderdim. İşlemler iki gün içinde bitti ve bana para iadesimi yoksa hediye çeki diye seçenek sundular. Yeni sipariş vereceğimden hediye çeki seçip hemen siparişimi verdim.
Yani panik yapacak birşey yok.
Bu tarz verilen özelliklere pek inanmamak lazım. Burda bzen yanılabiliyorlar.. Bu hepsiburadadan kaynaklanmıyorda olabilir ama genelde markalar ürünlerin özelliklerini değişken yapabiliyorlar nedense yer yer ürün özellikleri değişebiliyor.. Bencede iptal işlemi yap daha akılcı mantıklı cihaz bakabilirsin.. Özelliklede sharp f212x, sony ex50, benq mp622c modelleri olabilir. bunlara bakabilirsin....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme