Şimdi Ara

Büyümek İstemiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    17 yaşındayım ama büyümek istemiyorum. Reşit olmak istemiyorum. Sakallarım çıksın her gün tıraş olayım istemiyorum. Hayatın büyük sorumluluklarını üzerime almak istemiyorum. Kendi ayaklarım üzerinde duracak kadar büyümeyi istemiyorum. Yalnız mıyım yoksa benim gibi düşünenler de var mı? Ve bu düşüncelerim psikolojik bir hastalık mı?

• yalnız değilsin...
  • 17 yaşında biri olarak söylüyorum. hayatın zannettiğin kadar büyük sorumlulukları yok. büyümenin tek kötü yanı seninle beraber büyüyenlerin genelde mala bağlaması. bu yüzden büyük halimi düşününce biraz kendimden de sıkılıyorum. kesin gerizekalının teki olup çıkıcam. şimdiki düşüncelerimden eser kalmıyacak. hayatımdaki en büyük devrim muhalefet partisine oy verip haberleri izlerken iktidara küfretmek olucak.
  • Her yaşın ayrı bir güzelliği vardır.Bunları düşüneceğine 17 yaşında olmanın tadını çıkar ve emin ol 18 19 20 21 hatta 22 de çok güzel oluyor.Devamı nasıl bende bilmiyorum
  • Düşüncelerin bana göre normal değil, Eninde sonunda büyüyeceksin, büyüğünce bu düşüncelerin hala devam ederse sende psikolojik bir sorun var. Bir derdin varsa açık açık söyle.
  • O yaştasin ve sakallarin yokmu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

O yaştasin ve sakallarin yokmu

hahaha ibretlik tespit yaptı adam.

Arkadaşım sen büyümeyi ne zannediyorsun yav böyle sorumluluklar bir anda üstüne yuvarlanmıyor yaş arttıkça artıyor sen zaten bu zamanın değişim hızına ayak uydurabildiğinden ya da her şey alıştıra alıştıra geldiğinden öyle bir sıkıntı yaşamıyorsun.Tabi bütün gün evde oturup bilgisayarda hatun kovalıyorsan sonun öyle olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalışmak istemiyorum
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 22 yaşındayım ve gerçekten bende daha fazla büyümek istemiyorum çünkü şimdi yaptıgın hiçbir şeyi yapamayacasın ilerde , sabit bir işin sabah 8 akşam 5 se bide yandın zaten eve gelip aileni bile göremezsin adam gibi . birde evliysen yandın zaten ömür boyu karının istedikleri için çalış.
  • Adım adım git 10 yıl sonrasını değil de 1-2 yıl sonrasını düşün, arada uçurum olmadığını görüceksin.
  • Sen bayılmayı ölmek mi sandın ?
  • Bende abi ya ekmek elden su gölden yaşıyoruz ne güzel ama sonra nolucak evlilik iş sorumluluklar
    tek iyi yanı ehliyet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne garip yıl 2016 oldu 17 yaşındayım ve ben de aynı şeyleri düşünüyorum hayatınızda neler değişti hocam düşünceleriniz falan geçen zaman uzun muydu yorumlarınızı alayım
  • Yıl 2022 bende 17 yaşındayım ve aynı şeyleri düşünüyorum

• Bu imkansız sende her canlı gibi büyüyecek, yaşlanacak ve hepimiz için kaçınılmaz bir son olan ölümle yüzleşeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotundaşi -- 1 Kasım 2022; 10:38:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.