Şimdi Ara

Buz Aküsü ile notebook soğutma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yıllarda aklıma gelmişti bir kaç tane buz aküsünün üstüne metal tepsi koymuştum onunda üstüne notebook, gayet iyi bir soğutma elde etmiştim şimdilerde tekrar denemek istiyorum. Bilgisayara herhangi bir zararı var mıdır sizce bu yöntemin?

• ben geçen günlerde yapmıştım, buz aküsü bile olsa donunca şişiyor ve laptop üzerinde tam durmuyor çokta soğutmuyor yani. Buz aküsünü havluya sar ama, çok soğuk olduğundan havadaki nemi yoğunlaştırır ve bilgisayarın ıslanır zamanla.
  • onu ben de farkettim metal tepsinin üstüne koyunca üstü bıraz ıslandı tepsinin ama mini fanlar satılıyor onların altına koyup iyi soputma elde edebilirmiyiz terleme olmadan
  • en ideali fan soğutucudur kardeşim... ama plastik olanlar değil mesela bağzıları var alüminyum yüzeyli ısıyı çok daha iyi iletiyo plastik ahsap gibi kaynıyo bi süre sonra
  • düşündüğüm projeyi soğtucuyla süslemek istiyorum bu seferki korkurum ızgaralardan giren hava içeride terleme oluşturur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirror of Deception -- 12 Ağustos 2016; 20:18:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • illaki olur yani sonuçta terleme yapıp yoğuşacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuheylan44

en ideali fan soğutucudur kardeşim... ama plastik olanlar değil mesela bağzıları var alüminyum yüzeyli ısıyı çok daha iyi iletiyo plastik ahsap gibi kaynıyo bi süre sonra

Yazmadan edemedim bağzıları değil bazıları.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop soğutma sessiz ve etkili
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

illaki olur yani sonuçta terleme yapıp yoğuşacak

zaten içerisi cayır cayır 70 80 derece şu notebooklarda neden klima sistemi uygulamazlar ki

• leco13 kullanıcısına yanıt
    kardeş olabilir TDK seni imla klavuzu olarak görevlendirmediyse sıkıntı yok hani
  • quote:

kardeş olabilir TDK seni imla klavuzu olarak görevlendirmediyse sıkıntı yok hani

Dediğim gibi yazmadan edemedim herkez, yanlız falan olsa neyse de bağzı garip geldi.
  • Baltalamayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ichyn

quote:

illaki olur yani sonuçta terleme yapıp yoğuşacak

zaten içerisi cayır cayır 70 80 derece şu notebooklarda neden klima sistemi uygulamazlar ki

Laptobun marka modeli nedir?
  • t4hr1 kullanıcısına yanıt
    ACER V7 NİTRO CORE İ7 4710HQ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.