Serçe parmağımın alt kısmı çok acıyor , en büyük sorun orta parmağımda şişti ve kapanınca yamuk oluyor . Bu sağlam olan elim . Yani sağ
Üzerine düştüğüm elimi kapatınca orta parmağım yamuk yapanıyor.
Sağlam elim.
yamuk yapıyorsa kırık yada cıkık gibi bisey bız napalım burdan gıt doktora
Vitamin eksikliğin var ve galiba sigara iciyorsun ya da sarılık oldun
quote:
Orijinalden alıntı: burakko9
yamuk yapıyorsa kırık yada cıkık gibi bisey bız napalım burdan gıt doktora
Arada bir yıka şu ellerini tırnaklarını bir kes pislik yuvası olmuş iyi bu zamana kadar yaşamışsın
O tırnagındakı beyazlıklar hep vitaminsizlik.. meyve ye biraz
Sanırım kırılmış. Benim de serçe parmağım kırıldığında aynı şekilde kapatınca yana doğru kapanıyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: Rigbycai
Sanırım kırılmış. Benim de serçe parmağım kırıldığında aynı şekilde kapatınca yana doğru kapanıyordu.
Ama kırılsa bükmekte zorluk çekmezdim heralde ? Doku tramvası geçirmiştim gene bir kaç kere ama böyle olmamıştı .
quote:
Orijinalden alıntı: Foundation
benim serçe parmağım normalde yamuk kapanıyor
quote:
Orijinalden alıntı: The Time Lord
quote:
İçe doğruysa normaldir heralde. Belki de doğuştan kırıktır senin hocam
quote:
Orijinalden alıntı: The Time Lord
quote:
Alıntıları Göster
lan olum o nasırların hali ne??
quote:
Orijinalden alıntı: Tutunamadi
BMX'ciyim hocam , nasırlar ondan bu bükülmeler küçük kazalar hep bmx'te gerçekleşirdi , buz pateninde elimin üstüne ters düştüm . Bu arada kırık , çıkık, çatlak kolay birşey değil , o yüzden ileri derecede doku ezilmesidir , şiş olduğu için yamuk kapanıyor olabilir , eklem şiş çünkü birde hafif mor.
quote:
Orijinalden alıntı: StunzOver
quote:
BMX'ciyim hocam , nasırlar ondan bu bükülmeler küçük kazalar hep bmx'te gerçekleşirdi , buz pateninde elimin üstüne ters düştüm . Bu arada kırık , çıkık, çatlak kolay birşey değil , o yüzden ileri derecede doku ezilmesidir , şiş olduğu için yamuk kapanıyor olabilir , eklem şiş çünkü birde hafif mor.
Alıntıları Göster
Upşuhhh !
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Yav elin nasıl nasırlanmış zımpara gibi olmuş
quote:
quote:
Alıntıları Göster
geçince bir şey kalmaz merak etme
quote:
Orijinalden alıntı: esrar006
Yav elin nasıl nasırlanmış zımpara gibi olmuş
zımpara dedi ya
quote:
Orijinalden alıntı: piri reis
geçince bir şey kalmaz merak etme
Alıntıları Göster
Ölecen kardeş..İmkanı yok kurtulmazsıon.
quote:
Orijinalden alıntı: Erdinç Çelik
Hey ben sporcu biriyim :/ . Böyle şeyler konuşma bu parmak incinme olayları küçük önemsiz gibi gözüksede benim için önemli . BMX'i bırakmam.
quote:
Orijinalden alıntı: Armelin
Vitamin eksikliğim yok o beyazlıklar hep kapı sıkışmaları vs tırnak absorbelerinden , sigara ağzıma vurmadım vurmamda , ilk doğduğumda sarılık yüzünden 1 hafta hastanede yatmışım.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Armelin
Vitamin eksikliğim yok o beyazlıklar hep kapı sıkışmaları vs tırnak absorbelerinden , sigara ağzıma vurmadım vurmamda , ilk doğduğumda sarılık yüzünden 1 hafta hastanede yatmışım.
Alıntıları Göster
bin kişinin içine foto koyuyon bi kes tırnaklarını leş gibi elini koymuş adam yağlı yağlı kişisel hijyen sıfır valla memlekette
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Erdinç Çelik
Hey ben sporcu biriyim :/ . Böyle şeyler konuşma bu parmak incinme olayları küçük önemsiz gibi gözüksede benim için önemli . BMX'i bırakmam.
Alıntıları Göster
bende boksor kirigi olmustu elimi yumruk bile yapamiyordum bir kere deneyim dedim obur elimin yardimi ile inanilmaz bir aci cikti ortaya ertesi sabah hemen hastaneye gitmistim kirik olsa acisi kendini belli eder diye dusunuyorum