arkadaşlar samsung rt45mesw bir buzdolabı var, defrost timer takılmış , dolayısıyle otomatik yapmıyor ve soğutmuyor.. plastik dişliler yağsızlıktan vs sıkışmış sanırım yağlamak için çalışırken dişliler dağıldı.. dişlileri topladım ama sanırım timer çalışmıyor , buzdolabı sürekli çalışıyor ve su haznesine su birikmiyor (yani buz eritici rezistans çalışmıyor) dişlileri normal sıraladım gibi görünüyor ama sanırım bir hata var, aynısının yenisini internette bulamadım, izmir çankaya da bulabilirmiyim bilmiyorum. benzerini internette buldum kargo ile 35tl ye geliyor.. bulduğumun sayısal sıralaması aynı,, yani 1 4 3 2 fakat altında kablo renklerini belirten yazılar farklı benimkinde wht sky yel brn internette bulduğumun by bk gy bo şeklinde ve dış görünümü orjinal parçayla aynı, konuyu bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. teşekkürler.
arkadaşlar defrost timer satın aldım, aynısı gibi görünüyor, soketin ters takılması sorun yaratırmı? sanki buz çözücü rezistans çalışmıyor. su haznesine su gelmedi.