Şimdi Ara

Buzdolabı tavsiyesi Lieber mi Sharp mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eve buzdolabı alacağım ancak menşeileri Alman ya da farklı ülke olsa bile Türkiye üretimi eşyalara karşı antipatim var.

Çamaşır makinesi miele aldık direkt alman üretimi ve süper sağlam çok memnunuz

Şimdi buzdolabı alacağım.Tat alma ve koku alma duyularım aşırı hassastır her insanın farkedemeyeceği kokuları bile alabiliyorum bu bakımdan 35 40 senelik bir arçelik buzdolabımız var zerre kadar yiyecekleri kokutmuyor ve bırakmak istemiyorum fakat yine de artık zamanı geldi.

Bu bakımdan Türk üretimi olmaması için aklımda sharp ve liebher markaları arasında kaldım bütçe 3500 4000 arası.Hangisini önerirsiniz? çok sağlam ve de görevini gerçekten yapan bir dolap olmalı.Yeni türetilen abidik gubidik pazarlama terimlerine ben inanmıyorum mavi ışık bilmem ne.Sadece görevini yapmalı.Güzel soğutan bir buzdolabı içinde bakteri yaşatmaz.İçinde bakteri olmayan buzdolabı yiyeceklere koku yaptırmaz.

• Kullanip tavsiye edemiyecegim ama arastirma asamasindayim. Maytag firmasinin dar ve avrupa uretimi modeli var. Onu arastirabilirsiniz. Maytag eski amana dolaplari. Amerikan markasi. Bir serisi avrupa uretimi. Klasik tip. Ust dondurucu alt dolap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Sharp, hitachi, liebher arasındaydım bu da yeni bir seçenek olacak o halde.Yeni duyduğum bir marka diyebilirim.Bu kadar aktif bir forumda cevapların akıcı olmaması şaşırtıcı doğrusu :) Başka yok mu fikir verecek birileri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: filozof86

Merhaba Sharp, hitachi, liebher arasındaydım bu da yeni bir seçenek olacak o halde.Yeni duyduğum bir marka diyebilirim.Bu kadar aktif bir forumda cevapların akıcı olmaması şaşırtıcı doğrusu :) Başka yok mu fikir verecek birileri?

Beyaz eşyada özellikle Buzdolabı bölümü maalesef aktif değil.
  • Soğutma sistemi konusunda Liebherr daha iyi. (çift soğutma sistemi) Ben olsam öncelikli olarak Liebherr alırım.

Sharp da sağlamlık konusunda sizi üzmez ama klasik no frost. Bildiğim kadarıyla halen alttan donduruculu geniş bir modeli yok 4 kapılı dışında.
  • Candogan bey maytag hakkinda ne dusunursunuz. Baya oldu size ozeden mesaj yazmistim ama bakmiyorsunuz sanirim. Bu konuda gormusken sormak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.