Uzun süredir istiyordum almak ancak 50ml'si bile 750 civarıydı en ucuz boyner ve sevil'de. Gratis ismine güvenip geçtim siparişi. Umarım altından bir şey çıkmaz. https://www.gratis.com/bvlgari-aqva-pour-homme-edt-erkek-parfum-150-ml/urun/10095847?sku=10095847 |
Bvlgari Aqva Pour Homme EDT Erkek Parfüm 150 ml - 653 TL - Gratis
-
-
10 liraya axe stokladım Amazon’dan sıkınıp sıkınıp kokluyorum. Geri kalan parayla da yağ salça falan aldım. Önümüz kış ❄️ bvlgari beni aşar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fiyatlar maalesef anlamsız uçuk ama lanet olsun ki hediye gelmişti bu parfüm. eksik hissediyorum sıkmadan çıkınca. fiyat da iyi olunca dayanamadım maalesef.
-
Bu devirde luks malzeme. Ama gratisten almak en iyisi arayan için. Digerlerinde cakma olma ihtimali olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz daha koyar depoyu iki kere fullerim
-
dp den parfüm kullananlar da gelip yorum yapmasın birader ya, başlığı acan arkadas sagolsun sayesinde yararlandik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gratisin çakma parfüm satma ihtimali var mı?
Bende almak istiyorum ama güvenemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulhana -- 20 Ekim 2021; 10:21:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Örneğin
Gratiste 1120 TL den 445 TL ye düşen parfüm.
https://www.gratis.com/calvin-klein-euphoria-edp-kadin-parfum-100-ml/urun/29000053?sku=29000053
Hepsiburadada nasıl 747>255>215 TL olur.
https://www.hepsiburada.com/calvin-klein-euphoria-edp-100-ml-kadin-parfum-p-SGCK056023040
çakmanın da çakması mı?
nedir bu sistem. anlamadım.
-
Bir de EDT ürün EDP bile değil.
Maalesef ki kur yüzünden çok ucuz olması gereken ürünün aşırı pahalı olmasını görüyoruz.
-
temiz 5 sene önce bir arkadaşla avm'ye gittik boynere mi ne girdik parfüm bakacaz bi kız geldi hocam hocam diye arkadaş ünide hoca dedi şunu deneyin çok güzel.başlıktaki koku.ona da sıktı bana da biz bi kokladık kız diyor ki okyanus gibi kokuyor.hakkaten de öyle ölü balık gibi kokuyor midemiz falan kalktı bizim.sırıtıyoruz kıza madagaskar filmindeki penguenler gibi elle salla ve gülümse hesabı kaçtık mekandan parfüm falan bakmadık lavabo bulduk kollarımızı yıkıyoruz dedim bu nasıl bir parfüm zevki kızlardaki?şimdi reformule olmuş ve tam deniz suyuna benzemiştir tabi o zamanki biber gazı etkisini yapmaz ama kışa giriyoruz mübarek yazlık parfüm olur mu?
-
Watsons yada Gratisten almak mantıklı..
uluslararası firmalar çakma satma ihtimalleri yok.
-
Bu parfüm yazlık veya kışlık değil. Tenine yakışana her zaman gider. Orjinalini de, açığını da kullanıyorum en sevdiğim parfümümdür. Fiyatı da güzel. Dolabımda olmasa kesin alırdım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kıbrıs'ta askerlik yaptığım dönemde 200-250 TL'ye almıştım gümrüksüz vergisiz. Güzel parfüm ama Türkiye'de çok pahalı, coğrafya kaderdir..
-
AQVA serisinin Kalıcılığı çok az. Ona göre alın.
Aynısının taklitini alayım derseniz, tutaste den alabilirsiniz. Forunda mevcut.
Bir ölücü bir parfüme asla 600 lira vermez. Konu kilit.
-
Hocam satıcı Hepsiburada olmayan parfümleri almayın. Bir sürü yan satıcı var ve her gün yenisi türüyor. Adamlar Dior suavage i 150 liraya satıyordu bı ara . Yurtdışından alıp dolar bazında vergi vs eklemeseniz bile 150 TL olması imkansız .
Parfüm konusunda bir çok kozmetikçi var internet üzerinden de satış yapan ama mağazalarında daha uyguna satan. Bvlgari Aqva Pour Homme'un oldukça eski bir batchi elimde mevcut çokta 650₺'lik bir parfüm değil
-
Koku itibariyle güzel fakat Bargello ve David Walter bu işin ustası. Cok memnunum.
Buarada konudaki parfüm marka itibariyle ve 150ml hesaba katilirsa orijinaline maks. 400tl hak eder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 20 Ekim 2021; 14:6:22 >
Şimdi görebildim mesajları arkadaşlar. Kabul etmesi üzücü de olsa lüks bir tüketim olduğunun ben de farkındayım. Parfümün kalıcıligi konusunda da çok haklı yorumlar var. Kalıcıligi yüksek değil kesinlikle ama verdiği o ferah okyanus kokusu bağımlı etmişti ilk kullandığım zaman beni. Araya birkaç farklı parfüm girse de geri dönmek kendisine mutlu edici :). Hâlâ parfüm arayan arkadaşlar varsa Gratisi kontrol etmeye devam etsin bu arada. En uygun fiyatlar burada gibi. Hepsiburada, n11 gibi sitelerden ise kesin uzak durun amacınız "orijinal" almak ise. Büyük ve anlamsız bir risk.
Walla Gratis in sattığı parfümlerin orjinal olmadığına dair çok fazla şikayet var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
10 liraya axe stokladım Amazon’dan sıkınıp sıkınıp kokluyorum. Geri kalan parayla da yağ salça falan aldım. Önümüz kış ❄️ bvlgari beni aşar
|
Biraz daha koyar depoyu iki kere fullerim |
Benzer içerikler
- tcl 65c755 yorum
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- ccleaner pro key
- merci çikolata a101
- tod süper dolu paket
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X