Navigasyon yol tarifi sorunu
Arkadaşlar glb 200 2024 araci kullaniyorum.Avrupa yakasından anadolu yakasina veya tam tersi sekilde yol tarifi alinca asla köprüleri kullanmiyor kuzey marmaradan veya feribotla yol tarifi veriyor.Tum kısıtlamaları kaldırdım ( otoban kullanma vs) asla duzeltemedim önerisi olan var mıdır acaba?
Bu bir ben yandım siz yanmayin hikayesidir. 2014 model otomatik passat marka aracimin tum bakımları dogus oto da yapilmistir. ( bir kismi esenyurt bir kismi da maslak olmak uzere) bundan 2 sene önce herkesin bildiği kronik dsg sanziman sorunu yasadim, o zamanki parayla (şubat 2020) 30bin masraf çıkartıp daha sonra iyi niyet garantisi adi altinda 7.272TL masraf çıkartıp tamir ettiler, eyvallah deyip geçtim. Olaydan 2 sene geçmeden tekrar ariza verdi, ben de nasıl olsa 2 sene gecmedi, tum bakımlarımiz da dogus otodan, heralde sorun çıkarmazlar diyerek yine dogus oto maslaka gittim, ama tabi lafi dolandırıp bir sekilde parça onarım garantisi 1 sene deyip 3.414TL masraf cikardilar. Ona da eyvallah deyip ödemesini yaptım, artık huzur icinde arabayi kullanmayı beklerken, aradan 2 ay gecti yine ariza verdi dsg. Bu sefer 1 sene icinde oldu merdiven altı sanayi isletmesi degilki ustune yatsın derken, yine çeşitli bahanelerle garantiden karsilanamayacagini bu şartlarda dsg nin tamir edilemeyeceğini belirtip, sanziman degisimi gerektigini söylediler.Siz tum bakımları serviste yaptığınız icin 30% indirimli tarife deyip 67.333TL masraf çıkardılar. Tum bakimlari, tamirleri cebimden para odeyip karsilamama ragmen ne garanti kapsamında ne de iyi niyet garantisi kapsaminda değerlendirilmediği gibi 2 ay önce tamir edilen ürüne sahip çıkmadılar ve fahiş fiyatlarla adeta bir soyguna dönüştü. Servisin ilgisizligi ve süreci geciktirmesi de baska bir konu. Tum faturalar elimde belgeli şekilde bulunmaktadır. Bu süreçte verdiğim para da çöpe gitmesiyle beraber totalde 10k,gunumuz değeriyle 30k ya yakın bir parayı benden alıp bozuk dsg ile basbasa bıraktılar, en ufak yardimci olmadılar, duzgun bir dsg ustası bulup guzel şekilde hallettim şükür ama yaşadığım tecrübeyi herkesin bilmesini istediğimden sesimin ulasabildigi yere kadar mucadele edicem, dogus otoya adim atarken herkesin bir kere daha dusunmesini, benim yaşadığım mağduriyeti yasamamasini temenni ediyorum. Bir kişiye bile faydası olsa ne mutlu bana.Buraya kadar okuyanlara sabırlari icin teşekkür ederim
Yeni Jetta mı Eski Passat mı??
|
3 tv arasında yardım lütfen(2500 tl civarı led tv)
|
Teyp ve hoparlör tavsiye..
|
HP C4280-F4280
|
HP yazıcı photosmart mı deskjet mi?
|
|
cpu kullanımı-yardım lütfen
|
vista aero çalışmıyor!
|
Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 151
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 8.468 (Bu ay: 130)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 195 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası