Bildirim
Yeni Jetta mı Eski Passat mı??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Jetta da 2 sene sonra kasa değiştircek.Jetta ve passat arasında ciddi anlamda kalite farkı var.Tabiki eski sedan. -
quote:
Orijinalden alıntı: mrtarumar
Jetta da 2 sene sonra kasa değiştircek.Jetta ve passat arasında ciddi anlamda kalite farkı var.Tabiki eski sedan.
-
isme aldanma,jettanın jet gibi gittiği falan yok -
Hatta dsg önemli değilse,yeni passat 1.4 comf. 125 bg 80 bin tl.. -
Yeni yenidir diyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için, eşimden dolayı dsg önemli maalesef :) çevremdekiler de passat ağırlıklı yorumlar yaptı , kararımız bu yönde ağırlık kazandı gibi -
Passat tabiki
Jetta C sınıfı Passat D sınıfı...Farkı kullanınca çok çok iyi anlarsınız...Çünkü aralarında çok fazla model yılı yok hani o yüzden Tercih Passat olmalı.
Yanlış anlamazsanız bütçe ne kadar? -
teşekkür ederim güzel açıklama olmuş, bütçem 85bin diyebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redkit86 -- 10 Kasım 2014; 23:18:43 > -
Bide benzinli mi dizel mi olucak otomatik Allahın emri ztn yıllık kaç km yapılacak hangi şehirde kullanılacak kullanım amacı nedir bunları belirtirseniz size tamam şunu düşünmeyin bunu alın diyeceğim... -
Aaah ah
-
quote:
Orijinalden alıntı: YozgatLee0666
Bide benzinli mi dizel mi olucak otomatik Allahın emri ztn yıllık kaç km yapılacak hangi şehirde kullanılacak kullanım amacı nedir bunları belirtirseniz size tamam şunu düşünmeyin bunu alın diyeceğim...
jetta olursa tdi olabilir belki ama passatta karar kılarsam kesinlikle 1.4 tsi dgs olacak, dizeli bütçeyi aşıyor, comfortline düşünüyorum, yılda ortalama 10-12 bin km yapıyorum,araç istanbulda kullanılacak ,nadir de olsa şehirler arası da kullanıcam -
Size tavsiyem Passat alın ama yeni kasa alın 93 bin lira fiyatı var hemen sıfırına yapışmayın yapışsanız bile garanti 3-5 ayda anca sıra gelir o yüzden B8 kasa 2. el araca bakmanızda yarar var.Çünkü ozaman bütçenize göre araç bulabilirsiniz...
Yada
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-doktordan-takasli-2014-passat-hafiza-plusdsg-plusled-plusisitma-178286603/detay direk bunu alın :) 1.4 tsi olucak barime Highline olsun
Eski kasa alıcaksanız 2. el Highline yeni kasa alıcaksanız biraz bekleyip Comfortline...
-
passatta karar kıldım kesinlikle, sizin görüşleriniz çerçevesinde biraz daha düşünüp kararımı vericem artık,hepimiz için hayırlısı diyelim:) -
Passat hocam. -
her türlü passat ağır basar. -
Bugun benim kayinpedere 1.4 tsi comfortline jetta aldik tasdelende ni vw bayinden 57000 bilginiz olsun.
Sanki jetta yeni kasa.
Görünüşüne aldanmayın ben olsam eski passat alırım ki dayımda Yeni Jetta alıcak eski jetta diye başını beynini yiyorum
Benzer içerikler
- seat leon tavsiye edermisiniz
- skoda superb yorum
- suzuki vitara alınır mı
- mini cooper yorumları
- fluence touch ile touch plus arasındaki fark
- en az yakan arabalar
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X