Şimdi Ara

Yeni Jetta mı Eski Passat mı?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kesinlikle sıfır araba almayı düşünüyorum malesef 2. ele yaklaşamıyorum, o yüzden eski passata karar verdim arkadaşlar sizlerin de yorumları sayesinde,1.4 tsi comfort yada 1.6 tdi trend alabiliyorum, kullananlar tecrübeli arkadaşlar, iki donanım arasında benzinliyi dizele tercih edecek kadar fark varmıdır sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redkit86

ARkadaşlar araba alıcam kısmetse bu ay içinde, başlıkta belirtildiği gibi kafama takıldı. Sizce hangi tercih daha mantıklı, passat kasa değiştirmese tabiki de passat olurdu tercih ama eski kasa olacak olmasından dolayı kafam karıştı,sizin görüşleriniz nedir?

Yeni Jetta ile yaklaşık 1000 km yol yaptım araba pek konforlu değil. Arabada rahat edeyim diyorsanız Passat tercih edin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redkit86

kesinlikle sıfır araba almayı düşünüyorum malesef 2. ele yaklaşamıyorum, o yüzden eski passata karar verdim arkadaşlar sizlerin de yorumları sayesinde,1.4 tsi comfort yada 1.6 tdi trend alabiliyorum, kullananlar tecrübeli arkadaşlar, iki donanım arasında benzinliyi dizele tercih edecek kadar fark varmıdır sizce?

D segmenti alıp dolu almak tercihimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babama passat alacağız o bile eski kasa/yeni kasa ikileminde. Jetta çok yanlış olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.