Şimdi Ara

arkadaşlar çok acil cevap verirseniz sevinirm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kız arkadaşımın cuma günü d.günü ve makine almak istiorum bugün siparişi vermem lazım brz baktım ama sizce hangisini almalıym

samsung nv8 canon a58 FUJIFILM FINEPIX A920 hangisini almalıym yada 280 ytl civarında öneriniz varmı arkadaşlar?

• Fuji den uzak dur kardeşim. Bende A900 var eksiksiz bütün kareler başarısız. Ya odaklama yanlış ya ölçüm hatalı fotoğraf karanlık. Birde panasonic makinam var en düşük model DMC LS 2. Dünyada kullandığım en verimli elektronik cihaz diyebilirim. Daha yüksek modelleri iyi tercih olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabitSalınım -- 21 Eylül 2008; 22:39:00 >
  • çok saol kardeşim cevabın için baya işe yaradı

• a920 den uzak dur 1hafta kullanabildim sonra geri iade ettim,çok kötü.
  • Samsung NV8 bence uygun seçim. Kutu içeriği ile birlikte hiç masraf çıkarmayacak cinsten. İlerleyen zamanda bir de uzaktan kumanda alırsın ona, tam eğlecelik makine olur.
    İşin özü, büyük sensör, manuel ayarlar, max ve min çekim sürelerinin uygunluğu, tasarımı, fiyatı ile alınabilecek bir hediye.
  • manuelde canon un chk firmware avantajını gözardı etmeyin
  • samsung nv8 daha iyi bir seçim olacaktır
  • teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için sonunda karar verdim ve samsung nv8 için sipariş verdim:)
  • hayırlı ossun
  • hayırlı olsun fotoğraf paylaşımlarını bekilyoruz...
    quote:

Orjinalden alıntı: redkit86

teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için sonunda karar verdim ve samsung nv8 için sipariş verdim:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

hayırlı olsun fotoğraf paylaşımlarını bekilyoruz...
    quote:

teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için sonunda karar verdim ve samsung nv8 için sipariş verdim:)

Bence beklemeyelim.Hediyeyi kız arkadaşına almış çünkü.
  • kız arkadaşından bekliyoruz o zaman :)

quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65

quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

hayırlı olsun fotoğraf paylaşımlarını bekilyoruz...
    quote:

Bence beklemeyelim.Hediyeyi kız arkadaşına almış çünkü.

• hehe :) evet kız arkadaşıma aldım ama bende kullanırm tabi arada çektiğim fotoları koyarım:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.