Şimdi Ara

vista aero çalışmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlarda çk ii çalışırken,laptop u baya bi kurcaladım bi yerkerden bişeyleri bozdum heralde şu anda aero teması gözükmüo,pencereler arası geçiş tuşuna basıncada ekranın ortasında küçük simgeler halinde çıkıo sadece,forumda ilgili herşeyi denedim ama bi türlü beceremedim sizce napmalıym?

•  vista aero çalışmıyor!

bu değilse tema değişmiştir...

vista aero çalışmıyor!
  • kişiselleştirmeden pencere rengi ve görünümne tıklayınca aero teması çıkmıyo o yüzden seçemiyorum vista temel,standart temalar fln çıkıo ama aero çıkmıyo. çözüm bulamadım bi türlü ya böyle kullanıcam artık kaderme küseyim
  • Merhaba

3 boyutlu geçişler çalışmıyor ise aşağıdakileri yapabilirsiniz

Komut satırında "regedit" yazarak, kayıt defteri düzenleyicisini çağırın.

Buradan "HKEY_CURRENT_USER_Software_Microsoft_Windows_DWM" girdisine ilerleyin.

Composition” anahtarını çift tıklayıp 1 değerini girin.

Composition Policy anahtarını çift tıklayıp 2 değerini girin.

Kayıt defterinden çıkın ve komut satırında "net stop uxsms" komutunu çalıştırın.

net start uxsms" komutuyla servisi tekrar çalıştırın

bu şekilde tekrar deneyebilirmisin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: redkit86

kişiselleştirmeden pencere rengi ve görünümne tıklayınca aero teması çıkmıyo o yüzden seçemiyorum vista temel,standart temalar fln çıkıo ama aero çıkmıyo. çözüm bulamadım bi türlü ya böyle kullanıcam artık kaderme küseyim

aero önceden vrdı diyosunuz yani home pre. business ultimate yada enterprise kullanıyorsunuz???

acaba ekran kartı driverınızı flnmı değiştirdiniz? çünkü vista böyle bir değişiklikte o özelliği kendisi kapatabiliyo...

• bıldıgın uzere aero guncellemler ıle calısıo yanı vısta ıle gelmıo belkı o guncelelmeyı kaldırmıssındrr

bende de olmustu ama tam olarak nasıl cozdum bılemıom
  • ömerkaradeniz arkadaşın dedğini yaptım ancak değişen bişey olmadı. ekran kartı driverını değiştirmedim,bios güncellemesi yapmıştım ama yanlış hatırlamıosam ondan sonrada bi süre çalışıodu. güncellemeleri kaldırdıgım sanmıyorum.mesaj yazan herkese teşekkürler,çözersem hemen paylaşıcam ama çözebilirimiym emin değilim:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de aynı sorun vardı arka plan resmini değiştirince kendinden tekrar aktif oldu.
  • herşeyi denedim yinede düzelmedi,zaten kastırıomuş diyerek kendimi teselli ediorum bende:)
  • redkit86

vista ultimatede var...
    siz home basic mi kullanıyorsunuz....
  • hayır vista home premium kullanıyorum
  • Buradan "HKEY_CURRENT_USER_Software_Microsoft_Windows_DWM" girdisine ilerleyin.

yazısındaki "DWM" ne ya bende öyLe bisey yok yapamıyorm :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: rilney

cevap vermeden bide tarihe baksanız off of...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

quote:

Orjinalden alıntı: rilney

cevap vermeden bide tarihe baksanız off of...

Bi soru sordm sadece ya :s
  • Ekran kartı driveri ile alakalı bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeerNet* -- 27 Ağustos 2012; 19:51:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.