Şimdi Ara

Bvlgari Man In Black deneyenler, kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
20.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Bvlgari Man In Black kullanan oldu mu? Kullanan, test eden varsa yorumlarınızı alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• erkek arkadaşım kullanır şahsen ben çok beğeniyorum :)
  • Bahsettiğim parfüm bu. Çoğu zaman Bvlgari Black(tekerlek görünümlü) ile karıştıran oluyor :)
     Bvlgari Man In Black deneyenler, kullananlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İşçi62 -- 27 Aralık 2014; 1:16:24 >
  • ben parfümeride denedim. pek beğenmedim açıkçası. pek genç sayılmam ben de ama bu resmen baba parfümü gibi.
  • Kardeşim şöyle bir incelemem var bu parfüm için istersen bakıver.

Bvlgari Man in Black
  • normal bvlgari man oldukça erkeksi çok güzel bir kokuydu

ilk çıktığında daha kalıcı olur daha güzel olur diye düşünmüştüm

ama denediğimde açıkcası umduğumu bulamadım koku tatlılaşmış o erkeksilik gitmiş
  • Man için mi dedini Man in Black için mi?
    man in black 2014'de çıktı ve baya erkeksi bir koku
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tom Ford Black Orchid aldım
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet, Bvlgari Man güzel koku fakat dediğin gibi kalıcı değildi. Man in Black ise ben de epey bir saat durdu. Ama diğer EDP parfümleri gibi de değil.
    Alıp almamak arasında kararsız kaldım :)
  • Man in Black için demiştim :)
  • Aradığım parfümü bir türlü bulamadım. Deli olmak üzereyim :) Barda çalışıyorum ve yakın temas sürekli oluyor. Herkeste bulunamayacak yani kokusunun iz bırakacağı bir parfüm söyleyin lütfen :)

• Up!!
  • Biraz ağır bi koku ama bence fena değil, tam kışlık
  • Edp parfümlere göre biraz sınıfta kalmış. Benim üzerimde öyle durdu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kilicher

guerlain l'ınstant extreme (baharat kakao dört mevsim gider, böyle bir kakao kullanımını ben daha görmedim)
    by kilian a taste of heaven (hiç alkol almamış biri olarak içindeki absent içkisinin tadını merak ettiren oryantal çiçeksi parfüm)
    the different company de bachmakov (fresh yaz kokusu,açılışındaki yeşillik insanı bambaşka yerlere götürür)

bu parfümleri beğenmeyecek kadının hormonlarında sıkıntı vardır al sana kimsede olmayan parfümler. bu parfümleri kullanan biriyle karşılaşma ihtimalin, son model bi ferrari alma ihtimalinden daha az arayıp bulmak da sana kalıyo.

Takdir ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

Kardeşim şöyle bir incelemem var bu parfüm için istersen bakıver.

Bvlgari Man in Black

Dostum ben bu mevsimde kot pantalon tişört ile kullanıcam bu parfümü. Bir takım elbisem eksik

• Bildiğim kadarı ile reformule edilen türleri sıkça piyasada ilgi Bvlgari'nin.Tam bir piyasa kokusu dönemin alkol temalı sıcak parfümlerinin bir örneği ama kesinlikle sıradan diyebilirim.

Yıllardır parfüm deneyimleyen ve kendi çapında koleksiyonu olan ve global forumları takip eden, nispeten koku fetişi birisi olarak tavsiye etmiyorum.

Biraz özel ve herkeste olmayan,açık parfümcülerin pek taklit etmediği bir parfümüm olsun derseniz Costome National Homme,Bentley for man İntense,Aramis Havana(bulabilirseniz eski mavi şişe),Guerlain L'ınstant,Michael for man Michael Kors(2001 çıkışlı olanı),Boucheron Jaıpur Homme gibi özel ve niteliği olan alternatifleri gözden geçiriniz.

Size tavsiyem 100 ml bir parfüm alacağınıza 50 ml alın ama daha özel ve güzel olanı alın,parfüm olayında her zaman niteliğe para verin niceliğe değil:) Sırf ml'si yüksek diye parfüm seçimizi değiştirmeyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.