Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.390
Cevap
85
Favori
175.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, butcem hazir, disi gri ici siyah olani bulabilirsem almayi dusunuyorum. Ankara efe byd ile gorusecegim yarin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oldboy86 O kullanıcısına yanıt

Bizde dış gri iç siyah istiyorduk ama Ocakta ötv zammı gelecek korkusuyla Aralık sonunda bayiye gelen dış beyaz iç siyah aldık. Umarım aradığınız kombinasyonda bulursunuz ama ne renk alırsanız alın içi siyah alın derim. Gerçekten çok daha iyi duruyor iç siyah döşeme beyaz/maviye göre. Dış beyazda pek beyaz sayılmaz açık gri gibi aslında. Fikir olması için beyazın resimlerini paylaşıyorum.

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AKA_33

Bizde dış gri iç siyah istiyorduk ama Ocakta ötv zammı gelecek korkusuyla Aralık sonunda bayiye gelen dış beyaz iç siyah aldık. Umarım aradığınız kombinasyonda bulursunuz ama ne renk alırsanız alın içi siyah alın derim. Gerçekten çok daha iyi duruyor iç siyah döşeme beyaz/maviye göre. Dış beyazda pek beyaz sayılmaz açık gri gibi aslında. Fikir olması için beyazın resimlerini paylaşıyorum.

Merhaba. Oncelikle Allah kazasiz belasiz surmeyi nasip etsin. Bugun ankara byd efe’yi disi gri ici siyah olan arac icin aradigimda elinde aracin kalmadigini, 50.000 kaparo ile subat sonuna araci teslim edebilecegini belirttiler. Bana biraz garip geldi, malum piyasanin durumu, aracin ev olmasi ve ozellikle otv muaf kisilerin yerli araba harici araba alamamalari soz konusu olunca… Neden boyle yaptiklarina inanin anlam veremiyorum. Boyle olunca cidden araba almaktan soguyorum.

Teşekkür ederim hocam, sizde en kısa zamanda aracınıza kavuşursunuz umarım. Gruplarda konuşulan şey Ocakta sevkiyat olmayacağı, bu ay satılanların da Aralık stokları olduğu yönünde. Şubatta sevkiyat olacak diyorlar, o yüzden bayi size de Şubat sonu demiş olabilir.

Byd efe geçen perşembe günü dışı gri içi siyah atto 3 aldım. Bir hafta öncesinde kapora yatırmış ve bayi de Ocak sonu gelir demişti, ancak bir haftada teslim ettiler. Size Şubat sonu teslim demişlerse Şubat ayının kotasından teslim edecekler demektir ve tercihiniz olan renk kombinasyonlarına göre sıradan arıyorlar. O yüzden kaporayı verip erken sıraya girmek önemli.

• Gösterge ekranında görünen lastik basınç birimi kpaskal psi olarak değiştirilebiliyor mu?

• brava_67 B kullanıcısına yanıt

Evet ayarlardan değiştirebilirsiniz. Ayarlar/sistem/daha fazla/birimler

• quote:

Orijinalden alıntı: Oldboy86

Evet, butcem hazir, disi gri ici siyah olani bulabilirsem almayi dusunuyorum. Ankara efe byd ile gorusecegim yarin.
    Hocam afyonda cumartesi aramışlardı beni dış gri iç siyah ben dış beyaz iç siyah buldum onu aldım bi arayın duruyodur belki

• Argylexxxx A kullanıcısına yanıt
    İstanbul Mengerler yapıyor bilaç yer daha vardı ama unuttum, yanlız ilk ay peşin sonra 11 ay daha ödeniyor 1,99 faizle yani 290 yerine 260 gibi bi rakam kredi oluyor ilk ayında faizini peşin ödemiş oluyorsun

• onuremre1 kullanıcısına yanıt
    Yarin sabahtan arayacagim. Tesekkur ederim.

• Atto 3 de abrp uygulamasını obd cihazı ile kullanıp canlı veri özelliğini kullanan var mı? Varsa verimli çalışıyor mu? Obd cihazı ve pro üyelik almaya değer mi?

Müthiş çalışıyor direkt alın

• Az once duzce bayisi ile gorustum ziraat bank kampanyasinin bittigini belirttiler. O zaman ibre tekrardan Ankara byd ye kayiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldboy86 -- 23 Ocak 2025; 12:41:2 >

ben aracı daha almadan abrp premium ve 150 tl lik odb cihazı almıştım 1 ocaktan bugune kadar 8 bin km yol yaptım farklı bir tempo oldu verdiğim paraya bakılırsa bence değer güzel uygulama ama sadece beni sürekli parasız yola gönderiyor onun ayarını yapamadım genel olarak bence değer tavsiye ederim

• uqurxx kullanıcısına yanıt

23 günde 8 bin km nasıl yaptın hocam maşallah. Ben yılda 10 bin anca BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları 

• quote:

Orijinalden alıntı: Oldboy86

Az once duzce bayisi ile gorustum ziraat bank kampanyasinin bittigini belirttiler. O zaman ibre tekrardan Ankara byd ye kayiyor.
    Daha fazla beklemek istemedim. Ankara efe byd Disi gri ici siyah icin kaparoyu verdim. Max 1 ay dediler hayirlisi bakalim.

Gelir 1 aya kalmaz Şubat'ın ilk haftası gelir.

İnsallah.

25 senedir bilfiil araba kullanirim her gun, bu İlk ev arabam olacak.

O kadar korkuyorum ki ahah.

Neler almam lazim?

Kamera 10.000 galiba onu alacagim.

Baska neler gerekli?

Wp grubu varsa katilma isterim. Disi gri ic siyah olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldboy86 -- 23 Ocak 2025; 19:2:59 >
  • Selamlar arkadaşlar aracı geçen cuma aldım ama yurtdışına çıkmam sebebiyle pek kullanamadım bugün dönüp havalimanından eve gelirken birkaç noktayı farkettim Cruise kontrolde set değeri bende 5 5 artıyor 80 85 gibi bunun 1 km olarak ayarı varımdır? 2.olarak yerler yaştı yolda aracın kapısını açtığımda kapı altlarının marşpiyel ile kapanan kısımlarında hep çamur ve ıslaklık olduğunu gördüm bende fitil felan mı unuttular yoksa sizlerde demi böyle? 3.sü simkarta ait evrak bulamadım 10 kere mobil veriye tıklamayıda unuttum kontrol için byd efeyi bir arayıp soracağım bu sanırım opsiyonel değil vermeleri gereken bir kalem diye düşünüyorum, ne dersiniz?

Evden şarj etme imkanınız varsa ac 11 kW şarj cihazı almanız ve uygun hat çektirmeniz gerekiyor. Evden şarj ile araç çok ekonomik oluyor.

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.