< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Wh grubunda yazmışlar, ondan dolayı sordum hocam. Bir çıkarsama ya da tahminde bulunmadım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halk Kütüphanecisi -- 29 Ocak 2025; 8:20:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sıkıntı yok hocam:) ben baktım ama gelmemiş sanırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kullanıcı klavuzunda her 3 ile 6 ay arasında bataryayı %10'un altına düşürüp fullemeniz batarya sağlığı açısından yapılması gereklidir diyor. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
yine kullanım klavuzunda DC ile değil AC ile fullemeniz gerektiği belirtiyor. "cell balancing" denilen olayı sadece AC 'de yapıyor diye biliyorum. yani uzun yolda DC ile fullemek de tavsiye edilen bir durum değil. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
khons mobil cihaz tavsiye ederim |
Ortalama menziller ne durumda? |
Ortalama 380-390 km ama kışı ılık geçen Mersin de yaşıyorum ve klimayı hiç kullanmıyorum. Full ş.içi kullanım tabii. Koltuk ve direksiyon ısıtmayı sabahları kullanıyorum sadece. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 2 Şubat 2025; 14:28:26 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 2 Şubat 2025; 14:43:36 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |