Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.502
Cevap
89
Favori
182.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
32. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vestel evc04. Tek gecerim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AKA_33 kullanıcısına yanıt
    Hocam kizma ama nereden anladin :) Guncelle dedigi icin mi? Benim bildigim hep oyle o tus :)

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

Wh grubunda yazmışlar, ondan dolayı sordum hocam. Bir çıkarsama ya da tahminde bulunmadımBYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    32 yani atto serisinde son versiyon TR asistanin geldigi versiyondu bir bakayim var mi gercekten :)

Foto paylasinca ekrandan anladin sandim yanlis anlama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halk Kütüphanecisi -- 29 Ocak 2025; 8:20:52 >
  • Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

Sıkıntı yok hocam:) ben baktım ama gelmemiş sanırım.

Aynen. Ayiptir soylemesi kesin fth diye biri var o cikarmistir soylentiyi o gruplarda :) ama su var kuzey ulkelerinde bir guncelleme alindigi bilgisi vardi. 1 aydan beri ama daha bizim araclara dair olani gormedim.

• uqurxx kullanıcısına yanıt

kullanıcı klavuzunda her 3 ile 6 ay arasında bataryayı %10'un altına düşürüp fullemeniz batarya sağlığı açısından yapılması gereklidir diyor.

• Neyzen.Tevfik kullanıcısına yanıt
    uzun yolda çok risk alamıyorum ama önümüzdeki ay ofiste olacağım o zaman % 0 denemeyi düşünüyorum bakalım nasip

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uqurxx kullanıcısına yanıt

yine kullanım klavuzunda DC ile değil AC ile fullemeniz gerektiği belirtiyor. "cell balancing" denilen olayı sadece AC 'de yapıyor diye biliyorum.

yani uzun yolda DC ile fullemek de tavsiye edilen bir durum değil.

• Neyzen.Tevfik kullanıcısına yanıt
    Tavsiye edilmeyen bir durumda degil.

Tesla mantigiyla LFP bataryalarin kalibresi elzemdir. Mumkunse ac ve 8 amper bir cihazla tabi..

• haklısınız ancak ben batarya sağlığını bu kadar özene bezene takip etmeyi doğru bulmuyorum yoğun bir tempo da çalışıyorum ona ayıracak enerjim maalesef çoğu zaman olmuyor

ben kafama göre kullanayım 1 yıl sonra sizinle benim aracımın arasındaki farkı gözlemleyelim hemde diğer arkadaşlara bilgi sağlamış oluruz

• Az önce BYD bayisinden aradilar. Eposta adresimi teyit ettiler. Bir iki hafta icinde sim kartlara onay verilecekmis. Bayi sizi aramazsa Eposta adreslerinizi BYD bayilerinden teyit edin lutfen.

• Servise gelen yazı, hayırlı olsun hepimize.

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları

• zdbrg kullanıcısına yanıt

khons mobil cihaz tavsiye ederim

• Ortalama menziller ne durumda?

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Ortalama 380-390 km ama kışı ılık geçen Mersin de yaşıyorum ve klimayı hiç kullanmıyorum. Full ş.içi kullanım tabii. Koltuk ve direksiyon ısıtmayı sabahları kullanıyorum sadece.

• Merhaba, atto3 alma arifesindeyim, tavsiye eder misiniz? Yoksa başka marka modele mi odaklanayım?Can sıkıcı özellikleri nelerdir? Bayiden talep etmem gereken bir şey filan var mı?

• darknorrec kullanıcısına yanıt
    17bin dolarlık aracı bu vergi teşvikleri ile bu fiyata almayı mı düşünüyorsunuz? Tek can sıkıcı durumu bu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 2 Şubat 2025; 14:28:26 >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt
    Ona taktım kafayı bir ara ancak, işin sonunda kızgınlığım, enayiliğimizle kaldım malesef. O yüzden farklı mantıklı bir düşünceniz varsa seve seve değerlendiririm.

• darknorrec kullanıcısına yanıt
    bütçeniz var ise

hyundai ioniq 6 1650milyon 350bin sıfır faiz kredi
    Kia ev3 (b sınıfı ve gereksiz pahalı)

Bunlar dışında bütçeyi 1800-1900e çıkarmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 2 Şubat 2025; 14:43:36 >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.