Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
85
Favori
174.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anladığım kadarıyla arabayı hiç kullanmamışsınız. Hiç kullanmadıysanız söylediklerinizin hepsi koftidendir. Ordan burdan okuduklarınızla değil de gerçekten arabayı kullananlara sorun bence. Yoksa sadece klavye başında oturup ona buna bok atan ergenden farkınız kalmaz ki öyle olduğunuzu düşünüyorum.

Bu forum, telegram ve whatsapp guruplarını (yabancılarıda) takip ediyorum. yukarıda söylediklerinizi hiç duymadım.

İstanbul - Ankara arasında bir mola vererek yarım saatlik hızlı şarjla çok rahat gittim. İstanbuldan yola çıktığımda %100 dolu şarjım vardı. Düzce civarlarında mola verdim (%35). Wat Mobiletede %85'kadar şarj ettim. Ankaraya vardığımda şarjım %10'du. Dikkatinizi çekerim Bolu Dağı geçişi ve Cankurtaran yokuşlarını moladan sonra geçtim.

İnsan gibi sürmezseniz arabayı her tarafı kırılır tabii ki...

Ekranında hiç bir problem yok. Yazılımını ben de çok sevmedim ama napalım bi TOGG değil:p. Bu kronik sorun değil. Sen TOGG al.

Ekran yamuk falan değil.

Sıfır aracı çiziklerle teslim etmek de kronik sorun değildir. Eğer arabanızı çizikler içinde verdilerse bu bayiinin suçudur. Ben tesli almadan önce iyice kontrol ettim.

Diğer şeyler için bir kaç yıl geçmesi lazım bence bu kadar sürede bu sorunların olduğunu hiç zannetmiyorum.

Forumdaki diğer arkadaşlara da şunu demek isterim. Senin sözüne inanıp arabayı almayacaklarsa almayın. Almayın yaw... bu kadar.

• BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları

112 gördüm

• firma 120kw lık WAT

• Herkese merhabalar,

Böyle bir hata alıyorum , android auto ya bağlanmıyor?

Bu durumu yaşayan oldu mu?

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları
  • onuremre1 kullanıcısına yanıt

Kayıt dışı olsa da onun bir süresi var o süre boyunca hat kullanılabiliyor. Süre boyunca kayıt edilmezse hat sinyale kapatılıyor.

• Argylexxxx A kullanıcısına yanıt

30 bindeki arabada ne şanzıman yağı? Elektrikli arabada şanzıman yağı? hadi 30 binde bir fren hidroliği değişimini diğer markalarda yapıyor. Bence gereksiz yıl bazlı değiştirmek daha mantıklı. O da 2 yıl. 7-8 ayda 30 bin yaptıysam neden hidrolik değiştireyim. Ömür boyu hiç değiştirmeden kullananlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 27 Ocak 2025; 10:9:34 >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim evet 4 ay açık kalıyor ozamana kadar da uzaktan erişimi açarlar inşallah

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oldboy86 O kullanıcısına yanıt
  • Bu araçta kablosuz carplay var mıydı önceden ben yok diye aparat aldım ama son güncellemeyle de gelmiş olabilir, bugün baktım aparat olmadanda CarPlay e bağlanabiliyor

• onuremre1 kullanıcısına yanıt
    Evet var. İlk başta Apple için yoktu güncellemede yaptılar

• Argylexxxx A kullanıcısına yanıt

Meali 1500tl malzeme ve işçilik, 5500tl haraç. Şanzıman yağı dediği ne onu da merak ettim açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birber80 kullanıcısına yanıt
    veriler doğru 1 ocaktan beri 8000 km yaptım benzer rakamlar sadece bende ac hep açık 26 da

• herkese selamlar,
    atto 3 ile 1 aylık süremizi doldurduk bir kaç yorum yapmak istiyorum belki faydam olur.

öncelikle araç şirket aracı yani maddi manevi 2. el fiyatı değer kaybı gibi konular benim için maalesef önemli değil.

3 secenek vardı megane e tech, atto 3 ev3 boş paket biz atto 3 tercih ettik sebebi donanım ve genişlik olduğundan dolayı.

şirketimize 3 adet 2024 atto 3 alındı 2 si siyah 1 i beyaz.
    2 tanesi full şehir içi kullanıyor ben bu dönemlerde hep şehirler arası kullanıyorum

1 ayda 8.000 km yol yaptım benim aracımda herhangi bir problem trim sesi yada yazılımsal problem olmadı ama diğer arkadaşlarımın araçlarında sol ön çamurluğun orasından bir viyik viyik ses geliyordu serviste çözdüler bunun dışında bir problem yaşamadık

elektirikli araba kullanmayı yavaş yavaş öğreniyorum çünkü ani gazlamalar uzun süre limitörde gitmek çok keyifli olsada menzil olayı ciddi problem oluyor

şehir içi arkadaşlar çok rahat 350 km leri görebiliyor ama ben uzun yolda ac 26 koltuk ısıtma tek diş tek kişi ort 130 km/h maalesef 250 km bandında gidebiliyorum yağmurlu ve soğuk havalarda şarja takıp çıkarmak maalesef problem olabiliyor

şarj uygulamalarında trugo enyakıt zes esarj gio kullanıyorum en az hata veren zes en fazla hata veren maalesef trugo

bunun dışında elektirikli araç maalesef kötü bir alışkanlık gibi alıştığınızda bırakamıyorsunuz kullanımı donanımı ve atikliği insanı cezbediyor

hepimize kazasız belasız sürüşler dilerim

• uqurxx kullanıcısına yanıt

250 km menzil bataryanın hangi yüzdeliğinde veriyor? %10-%80 gibi misal?

%100-%15 bandında 15 in altına düşürmek fırsat olmadı daha genelde şarja taktığımda full yapıp öyle devam ediyorum

• Merhaba herkese,

Atto 3 alma arefesindeyim. Oturduğum apartmanın kapalı garajına da wallbox tipi şarj ünitesi kurmak istiyorum.

İncelediğimde çok fazla model ve marka karşıma çıktı. Yerli malı olan Vestel'in de baya sattığını gördüm.

Sizin kullandığınız ve önerdiğiniz bir model var mıdır?

Teşekkürler.

• zdbrg kullanıcısına yanıt
    şirket mutlusan 22 kw lık modelden aldı 4 adet kartla çalışıyor bir problem yaşamadık

• uqurxx kullanıcısına yanıt
    Uzun yolda %80 sarj bir sonraki istasyona yetiyorsa beklemenize gerek yok. %80den sonra sarj hızı çok düştüğünden boşuna beklersiniz.

sık acıkan bir yapım var genelde 45 dk da fulleniyor bu yüzden ekstra beklemiyorum birşeyler söyleyip yiyene kadar süre geçiyor

• Güncelleme gelmiş, yapan var mı?

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.