Anladığım kadarıyla arabayı hiç kullanmamışsınız. Hiç kullanmadıysanız söylediklerinizin hepsi koftidendir. Ordan burdan okuduklarınızla değil de gerçekten arabayı kullananlara sorun bence. Yoksa sadece klavye başında oturup ona buna bok atan ergenden farkınız kalmaz ki öyle olduğunuzu düşünüyorum. Bu forum, telegram ve whatsapp guruplarını (yabancılarıda) takip ediyorum. yukarıda söylediklerinizi hiç duymadım. İstanbul - Ankara arasında bir mola vererek yarım saatlik hızlı şarjla çok rahat gittim. İstanbuldan yola çıktığımda %100 dolu şarjım vardı. Düzce civarlarında mola verdim (%35). Wat Mobiletede %85'kadar şarj ettim. Ankaraya vardığımda şarjım %10'du. Dikkatinizi çekerim Bolu Dağı geçişi ve Cankurtaran yokuşlarını moladan sonra geçtim. İnsan gibi sürmezseniz arabayı her tarafı kırılır tabii ki... Ekranında hiç bir problem yok. Yazılımını ben de çok sevmedim ama napalım bi TOGG değil:p. Bu kronik sorun değil. Sen TOGG al. Ekran yamuk falan değil. Sıfır aracı çiziklerle teslim etmek de kronik sorun değildir. Eğer arabanızı çizikler içinde verdilerse bu bayiinin suçudur. Ben tesli almadan önce iyice kontrol ettim. Diğer şeyler için bir kaç yıl geçmesi lazım bence bu kadar sürede bu sorunların olduğunu hiç zannetmiyorum. Forumdaki diğer arkadaşlara da şunu demek isterim. Senin sözüne inanıp arabayı almayacaklarsa almayın. Almayın yaw... bu kadar. |
Bildirim