Attılar sim kartlı geliyor. Ekranın sağ üst köşesinde 4g varsa sim kart var demektir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (67. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Var hocam mustakil, aslinda bu sebepten dolayi aldim. 3 faz elektrik geliyor eve. Araba geldikten sonra bu konu hakkinda kiymetli yardimlariniza ihtiyacim olacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun, 5 er 5 er artıyor diye biliyorum. Ekranın sağ üstünde 4G ibaresi varsa sim takılıdır. Torpidoya da bakın orda da Vodafon un sim kart zarfı olacaktır resimdeki gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi 3 faz 5*6 mm2 Ttr kablo ile 25 metreye kadar hat çektirebilirsiniz.araç ac 11 kW şarj aldığı için 11 kW şarj cihazı bağlayabilirsiniz.
-5 ile -1 derece arasında tam şarjla otoyol kullanımında 110 km hızla 235 km gidebildim, kış lastiği takılı ve 3 kişi. Az mı sanki?
Yol bilgisayarı tüketimi ne kadar gösteriyordu hocam?
Son 50 km ortalamasını gösteriyor hep o da yolculuk sonunda 22.4 idi. Yol bilgisayarının ayarı yok galiba istediğimiz zaman sıfırlayalım.
Merhabalar,
Atto 3’e çeki demiri takılabiliyor mu yurt dışındaki videolarda takan var ama dün teslim aldım aracı ruhsatta katar ağırlığı yok görünüyor ( - işareti var ilgili kısımda ) römorklu ağırlıkta da 0 - 750kg yazıyor.
Net bişey anlayamadım ama frenli römork takamaz frensiz 750kg’a kadar takabilir mi yada hiç takılamıyor mu frensiz römorkla evden 2-3 km ötedeki denize tekne çekiyordum önceki araçla bunda çekemeyecek miyiz acaba
bende aynı km lerde yol yaptım demek ki normalmiş
klima kaç derecede idi ?
-
Merhaba,abrp premium aylık epey bi para istiyor.Değiyormu verdiğiniz paraya.Veya benzeri bir şeyi herhangi bir navigasyondan da elde edemezmiyiz.
-
28 derece iç sirkülasyon açık fan 4
Yıllık 799 TL
Kapora istemeleri gayet normal. Piyasada byd araç yok şu an. Size garip gelen kapora istemeleri mi? Yoksa üslup vs mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zes trugo ve esarj yüklü ise telefonunuza çok da gerekli olmayabilir ama ben 400 tl ye almıştım zamanında kaydadeğer bir miktar değildi
Yok hocam, garip gelen telefonla arayınca üstü kapalı konuşmaları.quote:
Orijinalden alıntı: Argylexxxx
Kapora istemeleri gayet normal. Piyasada byd araç yok şu an. Size garip gelen kapora istemeleri mi? Yoksa üslup vs mi?
Hafta içi bayiyi ziyaret ettim; dışı dağ gri, içi siyah olanın siparişini verdim. Şubat sonu dediler en geç. Erken gelirse sürpriz olur.
Hayırlısı artık.
Arkadaşlar farklı bir alanda bir şey sormak istiyorum.
Yaklaşık 13 aydır Atto3 kullanıyorum, genellikle de evden şarj ediyorum.
Aylık 400-450 kw araç için şarj tüketimim var.
Evin kendi tüketimini de hesaba katarsak yıllık bazda 5.000 kw ın üzerinde bir tüketimimiz var
Bu sebeple 01.02.2025 ten itibaren normal kullanıcı sınıfından çıkıp yüksek tüketim kullanıcı sınıfına giriyoruz ve elektrik faturalarımıza da Son Kaynak Tedarik Tarifesi (SKTT) üzerinden ücretlendirme yapılacak.
Biz şu an Gediz elektrik firmasından elektrik alıyoruz ama firma bile daha tarifenin ne kadar olacağını yada onlarla sözleşme yaparsak ne gibi bir avantaja sahip olacağımız konusunda bilgisi yok.
Faturaların yaklaşık 2 kat artacağı konuşuluyor SKTT için,
Sizlerin bu konuda bilgisi yada somut bir verisi varsa bizlerle paylaşırsa memnun oluruz.
-
Yeni yasa gereği sizinde dediğiniz gibi yıllık 5000 kW ın üzerinde tüketim yaptığımızda serbest tüketici sınıfına giriyoruz ve bağlı elektrik şirketi ile sözleşme yapmamız için 3 ay süre tanınıyor. Eğer bu süre içerisinde sözleşme yapmazsak sizinde dediğiniz gibi serbest tüketici tarifesinden ücretlendirileceğiz, bu da yaklaşık 2 katı kadar fatura demek oluyor. Yalnız bu noktada elektrik şirketi ile yapacağımız sözleşmede birim fiyatı şirkete göre değişeceğinden her ilde farklı ücretler olması muhtemel ve daha kanun yeni olduğu için şirketlerin bildiğim kadarıyla açıklaması yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X