Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.502
Cevap
89
Favori
182.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar aracimi sattim simdi sira atto3 bulmada tum bayiileri arayamadim balikesirdeyim cevre illeri aramaya basladim sanirim 1 ay icinde teslim diyorlar. Son zamanlarda bayii gezip satisa hazir arac bulabilen var mi? Hizli sekilde arac bulmak istiyorum yardimci olabilecek varsa sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt
    17bin dolara arabanin yarisini bi de vites kolunu veriyorlar. Neden yanlis bilgi ile flood yapiyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, bende yaklaşık 10 gün önce aracı teslim aldım. Genel anlamda beklentimin üzerinde çıktı. F/P olarak en mantıklı seçenek benim için buydu. Ofisimize 22 kw lık cihaz montajı yaptırdık. Araç maksimum 9.5 kw güç çekebiliyor. Zes Ac de de makina üzerinde 10.6-10.7 kw değer vermesine rağmen araç yine 9.6 kw ile şarj ediyor. Araç ekranında fotoğraftaki mesaj çıkıyor, bilen varmıdır. Şarj ayarlarında herhangi bir zamanlama açık değil.

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları

• Uğur70 U kullanıcısına yanıt
    Genellikle ceviri hatasi bu durumlar. Yine de planlayici vb secili ve aktif mi bi bakin.

Ac den 8 a sarj ederken 1.8 cihazda yaziyor arabada 1.5, 10a de 2.2 ya da 2.4 yaziyordu tam hatirlamiyorum aracta ise 1.8 olarak geciyor.

Muhtemelen kayip kacakla beraber hesapliyor cihazlar diye dusunmustum

bi kere Türkiye muadili yani 60kw'lık bataryalı en dolu versiyonu olanı orada şu fiyata satılıyor:
    510KM Excellent – 147,800 yuan (20, 500 USD)

ayrıca o fiyat çin'deki fiyatı. çin'in dışında o fiyata alabilirseniz vites kolunuz bedava.

normalde avustralya ki çin'e en yakın ülke orada bile 30bin dolar (USD)

yani çin vatandaşlarına fiyatı sizin bahsettiğiniz . siz o arabayı o fiyata alın : istediğiniz kadar vites kolu benden hediye size.

yani çocuğa anlatır gibi anlatayım : Çin kendi vatandaşlarına subvansiyon yapıyor. bunu anaokulu çocukları da biliyor. yani bahsettiğiniz o fiyat arabanın maliyeti değil. o kalitede arabayı o maliyete hiçbir sanayi devi ülke yapamaz şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neyzen.Tevfik -- 3 Şubat 2025; 13:27:35 >
  • BYD Atto3 2025 ortaya çıkmış

https://carnewschina.com/2025/02/03/2025-byd-atto-3-update-was-spotted-in-china-ahead-of-launch/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyzen.Tevfik kullanıcısına yanıt

Aynı şeyi cherry de yapıyor. Ama ne hikmetse o kadar gümrük olmasına rağmen yine çin ile aynı veya bir tık yukarısında rakamlar. BYD Türkiye milleti kandırıyor. Distribitür değişmeli, BYD nin doğrudan kendisi gelmeli. Hem teşvik hem bilmem ne.

O kadar uzağa gitmeye gerek var mı?

Dibimizdeki Yunanistan'da 26.500 Euro'ya satılıyor Atto 3. Üstelik AB'nin uyguladığı yüksek gümrük vergilerine rağmen!!!

Bizde gümrük vergisi sıfır olduğu halde neden %50 daha pahalıya, 40.500 Euro'ya satılıyor!!!

Yunanistan'da 26500 € olan araba mantıken bizde daha ucuz olmalı. Hadi daha ucuza satmak istemiyorsan hiç olmazsa aynı fiyata sat bari...

Hiç kimse bu arabanın ülkemizde komşudan %50 daha pahalıya satılmasını haklı gösteremez, firmanın kendisi bile!!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.akman kullanıcısına yanıt

Mersin bayisi ile de bir görüşün derim hzlı çalışıyorlar limandan dolayı mı bilmiyorum patır patır araç satışı var

yanlış bilgi olduğu için şikayet ettim. doğrusunu öğrenin diye.

yine diyorum bu araba 30bin dolar 16.500 dolar değil.

zoruma da gitmedi ben şahsen şükrediyorum bu kalitede aracı bu fiyata aldığım için.

• Dallamos D kullanıcısına yanıt

yunanistanda da avustralyadaki fiyatın aynı fiyatı ile satılıyor.

bu ülkeler de elektrikli araçlara teşvik veriyorlar.

türkiyede bu aracın pahalı satılması tamamen güncel ötv ile alakalı. sorun byd'de değil yani. hem ötv hem de kdv ayrıca.

şikayetiniz varsa mevuct hükümete iletebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neyzen.Tevfik -- 3 Şubat 2025; 21:9:10 >
    Ötv %10 hocam. Başka bahaneniz var mı

• VethekBK V kullanıcısına yanıt

cherry de samsunda fabrika açıyor. meclisten geçti diye biliyorum onun yasası da.

"BYD türk milletini kandiriiiii" edebiyatını geçiniz.

sizin mantığınıza göre cherry de %50 indirim yapmalı hani nerde ?

sorun varsa türkiyedeki ötv sisteminde BYD de değil.

avustralya fiyatı 1milyon tl türkiyede vergiler nedeni ile 1.500.000'e satılıyor. türkiye belki byd'den fazla kâr elde ediyor 1 araçtan.

o kadar yatırım yapacak BYD. yatırımları öpücükle ödemeyeceğine göre......

hem ayrıca togg var o kadar ucuza satsa togg 'u kimse almaz.

%10 ötv olsa bile kdv si var bunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neyzen.Tevfik -- 3 Şubat 2025; 21:8:23 >

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt
    görsel olarakta beni teyit ettiğiniz için teşekkürler. %10 ötv var.

Yukardaki arkadaş pahalılık sebebini ötvye bağlamıştı bende %10 cevabını vermiştim üzerine kdv eklemiş. %20 kdv ile toplamda %32 vergi yapar.

cherry gibi %50 gümrük vergisi üzerine %80 ötv üzerine %20 kdv yok.

kapak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neyzen.Tevfik -- 3 Şubat 2025; 22:21:13 >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.