< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (71. sayfa)
-
-
17bin dolara arabanin yarisini bi de vites kolunu veriyorlar. Neden yanlis bilgi ile flood yapiyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Genellikle ceviri hatasi bu durumlar. Yine de planlayici vb secili ve aktif mi bi bakin.
Ac den 8 a sarj ederken 1.8 cihazda yaziyor arabada 1.5, 10a de 2.2 ya da 2.4 yaziyordu tam hatirlamiyorum aracta ise 1.8 olarak geciyor.
Muhtemelen kayip kacakla beraber hesapliyor cihazlar diye dusunmustum
bi kere Türkiye muadili yani 60kw'lık bataryalı en dolu versiyonu olanı orada şu fiyata satılıyor:
510KM Excellent – 147,800 yuan (20, 500 USD)
ayrıca o fiyat çin'deki fiyatı. çin'in dışında o fiyata alabilirseniz vites kolunuz bedava.
normalde avustralya ki çin'e en yakın ülke orada bile 30bin dolar (USD)
yani çin vatandaşlarına fiyatı sizin bahsettiğiniz . siz o arabayı o fiyata alın : istediğiniz kadar vites kolu benden hediye size.
yani çocuğa anlatır gibi anlatayım : Çin kendi vatandaşlarına subvansiyon yapıyor. bunu anaokulu çocukları da biliyor. yani bahsettiğiniz o fiyat arabanın maliyeti değil. o kalitede arabayı o maliyete hiçbir sanayi devi ülke yapamaz şu anda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neyzen.Tevfik -- 3 Şubat 2025; 13:27:35 >
BYD Atto3 2025 ortaya çıkmış
https://carnewschina.com/2025/02/03/2025-byd-atto-3-update-was-spotted-in-china-ahead-of-launch/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı şeyi cherry de yapıyor. Ama ne hikmetse o kadar gümrük olmasına rağmen yine çin ile aynı veya bir tık yukarısında rakamlar. BYD Türkiye milleti kandırıyor. Distribitür değişmeli, BYD nin doğrudan kendisi gelmeli. Hem teşvik hem bilmem ne.
O kadar uzağa gitmeye gerek var mı?
Dibimizdeki Yunanistan'da 26.500 Euro'ya satılıyor Atto 3. Üstelik AB'nin uyguladığı yüksek gümrük vergilerine rağmen!!!
Bizde gümrük vergisi sıfır olduğu halde neden %50 daha pahalıya, 40.500 Euro'ya satılıyor!!!
Yunanistan'da 26500 € olan araba mantıken bizde daha ucuz olmalı. Hadi daha ucuza satmak istemiyorsan hiç olmazsa aynı fiyata sat bari...
Hiç kimse bu arabanın ülkemizde komşudan %50 daha pahalıya satılmasını haklı gösteremez, firmanın kendisi bile!!!!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mersin bayisi ile de bir görüşün derim hzlı çalışıyorlar limandan dolayı mı bilmiyorum patır patır araç satışı var
yanlış bilgi olduğu için şikayet ettim. doğrusunu öğrenin diye.
yine diyorum bu araba 30bin dolar 16.500 dolar değil.
zoruma da gitmedi ben şahsen şükrediyorum bu kalitede aracı bu fiyata aldığım için.
-
yunanistanda da avustralyadaki fiyatın aynı fiyatı ile satılıyor.
bu ülkeler de elektrikli araçlara teşvik veriyorlar.
türkiyede bu aracın pahalı satılması tamamen güncel ötv ile alakalı. sorun byd'de değil yani. hem ötv hem de kdv ayrıca.
şikayetiniz varsa mevuct hükümete iletebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neyzen.Tevfik -- 3 Şubat 2025; 21:9:10 > -
Ötv %10 hocam. Başka bahaneniz var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cherry de samsunda fabrika açıyor. meclisten geçti diye biliyorum onun yasası da.
"BYD türk milletini kandiriiiii" edebiyatını geçiniz.
sizin mantığınıza göre cherry de %50 indirim yapmalı hani nerde ?
sorun varsa türkiyedeki ötv sisteminde BYD de değil.
avustralya fiyatı 1milyon tl türkiyede vergiler nedeni ile 1.500.000'e satılıyor. türkiye belki byd'den fazla kâr elde ediyor 1 araçtan.
-
o kadar yatırım yapacak BYD. yatırımları öpücükle ödemeyeceğine göre......
hem ayrıca togg var o kadar ucuza satsa togg 'u kimse almaz.
%10 ötv olsa bile kdv si var bunun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neyzen.Tevfik -- 3 Şubat 2025; 21:8:23 > -
-
görsel olarakta beni teyit ettiğiniz için teşekkürler. %10 ötv var.
Yukardaki arkadaş pahalılık sebebini ötvye bağlamıştı bende %10 cevabını vermiştim üzerine kdv eklemiş. %20 kdv ile toplamda %32 vergi yapar.
cherry gibi %50 gümrük vergisi üzerine %80 ötv üzerine %20 kdv yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kapak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neyzen.Tevfik -- 3 Şubat 2025; 22:21:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X