Elinde ne kadar avrupa araç varsa pazarlamaya çalışıyor sanırım . baktıiki çinden gelen araçların kalitesi elindekilerden daha iyi bu şekilde saçmalayı tercih etmiş . Wolsvagen almanyadaki ID model elektirikli araçların üretimini motor ve batarya bulamadığı için durdurduğunuda duymuş mu acaba kendisi . çok yakında bu bütün avrupalı araç üreten firmaların başına gelecek kaçınılmaz son . |
BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (7. sayfa)
-
-
Acaba insanlar hangi rengi daha çok tercih ediyor gerçekten merak ediyorum.
Ve teslim alan oldu mu forumdan?
-
Topu topu 4 renk var zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sonuçta 1'den fazla değil mi? Cevap vermek için cevap vermişsiniz.
-
Ben beyaz tercih ettim . Kemik beyaz gibi gün ışığında açık gri gibi görünüyor . Bu arada perşembe teslim alıcaz kısmetse . 6500 tl trafik sigortası .15 bin tl kasko tuttu .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sakin hocam beyaz, gri mavi kırmızı
Türk insanı beya gri sever, firmada bunu bildiğinden gelen araçlar ağırlılı bu renkler
Hangi bayiden aldınız hocam? Havuz paspas verdiler mi? Sigorta dışarıdan mı aldığınız yerden mi yapıldı? Seramik kaplama film gibi uygulama yaptırdınız mı
Teslimler başlasa da konu hareketlense bir an önce. Bu arada İzmir bayisi bagaj havuzu ve paspaslar fiyata dahil dedi. Araçla beraber 3-4 kablo veriyorlar. Bir tanesi v2L için 4 lü priz şeklinde.
Renk tercihimiz beyaz olacak alırsak.
Bence satışlar beklenildiği gibi gitmiyor.
Aralık ayında bir kampanya bekliyorum.
-
Dün akşamın 8 inde telefon ettiler, kayıt oluşturmuşsunuz alacak mısınız diye
Elimdeki aracım duruyor satamadım şuan alamam dedim
Piyasaların durgunluğu sıfırı da etkiliyor herkeste nakit yok, çoğu kişi elimdeki arabanın üstüne nakit ya da kredi ile yenisini alıyor
-
Beni de aradılar. Normalde deli gibi satsa kimseyi arayıp sormazlar. Bence de bi indirim vs gelecek önümüzdeki ay. Toyota gibi 300-500binlik 0 faiz kredi vs iş görebilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kapora vermişmiydiniz?
İstanbul Avrupa yakası bayii KAR otodan aldım . sigortayı dışardan yaptırdım . seramik kaplama film yapıldı havuz paspası var evet.
-
Hayır.150bin istiyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
alıp kullananlara hayırlı olsun öncelikle. Yorumlarınızı bekliyoruz. artı ve eksi
-
O faizsiz kredinin faizini araç fiyatı üzerine ekliyorlar her zaman.
-
Hocam özelden yazmıştım müsait olduğunda bakabilirsen sevinirim. Ek mtv size mi kaldı bayi üstlendi mi?
Ek mtv istenmedi bayii tarafından 1590.000 liste fiyatı ile aldım
Çok lüks ve güzel duruyor . Araca bayıldım . Hayırlı olsun güle güle kullanın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X