< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (8. sayfa)
-
-
Mtv ne kadarmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yapılan işler 20 bin TL eder mi, dışarda daha uyguna yapılabilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
elektrikli araçlar İçin ÖTV matrahı güncellendi. Fiyatı düşecek mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atto 3 %10’un icindeydi zaten ama 2milyon ustu arabalar %40’tan %10’a dusecegi icin ucuzlayacaklar. Insanlarda da Atto 3 alacagima 200-300 veririm Mercedes Volvo alirim dlyecek o yuzden ucuzlama ihtimali var.
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın hocam. Plaka da güzelmiş. :)
-
%10 dilim matrahı 1.250 den 1.450 çıkarılmış. Togg fiyat artışına hazırlık diye yorumladım.
1.450 matrahta volvo mercedes var mı? Bilmiyorum matrahlarını. Bu araçlar bulunmuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yıllık 4600-TL.
-
Mercedes EQA ve EQB var.
Onlarca eqa vardı havuzda. Hemen kaldırdılar. Eqa yararlanıyor. Fiyatı muhtemelen 1800 lere gelecektir. Eqb ise çıplak fiyat 1455 idi. 5 bin indirim yapılırsa o da düşük dilime girer. Ama pek bulunacağını düşünmüyorum.
İonic 5 in 4x2 versiyonu da etkileniyor. Onu da 1750 civarı bir fiyatla görebiliriz. Fakat menzili fabrika verisinde dahi 385 km maalesef.
Teslim alan kullanan yok mu ? Bir arkadaş yazdı ama devamı gelmedi
Araç güzel lakin beklinilen fiyatta çıkmayınca,araçlar bayilerde kaldı gibi.
Genel müd 3,istanbul Derya bayisinden 3,izmirden 1 kere arandım.
Bu kadar geri dönüş satışların pek istenildiği gibi olmadığını gösterir.
Araça rahat ulaşılabilmesi için firmanın kredi kampanyası yapması gerekli.
-
şuan araç ile 615 KM yaptım cuma gününden bu yana iki kez şarj ettim. hızlı şarjlarda iki şarj toplam 510 tl . şuan menzilim 125 KM gösteriyor. havaların son günlerde soğuk olması ve yaptığım yolun büyük kısmının otobanda geçmesi bu değerler ile bence çok iyi . tüm sürüş boyunca klima hep açıktı . aracın konforu süspansiyonu daha öncede yazdığım gibi çok çok iyi . İnstagram whatsap youtube netflix gibi uygulamaları yükleyebildim . hepsi çalışıyor . tabi SİM card takıp kullanma BTK onayından sonra gerçekleşek . şuan telefonun internetini wifi den paylaşıp kullanıyorum . kullandığım süre boyunca yol boş oldukça 130-140 km hız aralığında kullandım . birde artık şarj merkezleri okadar arttıki neredeyse her benzinliğe konulur hale geldi şarjım biter yolda kalırım korkusu hiç yaşamadım . Telefonunuza yükleyeceğiniz Lixhium uygulamasından yakınınızdaki tüm şarj istasyonlarını görebiliyorsunuz . ortalama 35-40 dk yüzde 25 den yüzde 90 na ulaşıyor . netflixten bi bölüm dizi izleyene kadar dolmuş oluyor :)))) . araç içi ısıtma çok iyi koltuk ısıtmada bunun yanında başarılı . . bu araç geçen yıl bu zamanlar gelseydi satışı daha farklı olurdu elbet insanlar şuan ikinci el araçlarını satıp almak için çaba sarf ediyor ama piyasa çok sakin . kredi kullanımı bu faiz oranlarıyla imkansız gibi . Talebi bilemiyorum ama ben aracımdan oldukça memnunum . herkese hayırlı sürüşler .
-
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın
-
-
bu 641 km lik sürüşün ne kadar şehir içi ne kadarı şehir dışı acaba?
şehir dışı olan güzergahlar neydi biraz daha detay verir misiniz?
teşekkürler
-
ümraniye - sabiha gökçen - karamürsel . 85 km
karamürsel - ümraniye - 80 km
ümraniye - karasu 180 km
karasu -ümraniye 180 km (gidiş geliş Kuzey otoyolundan )
ortalama 400 km si otobanda 130-140 km hızlarında kullandım kalan kısım trafiğin akışına göre 40-90 km aralığında .
bunların dışında şimdi ac 11 KW şarj ünitesi sipariş ettim . yaklaşık 5 saatte yüzde 20den 90 a şarj edebiliyor olucam .
iş yerim müsait , oturduğum evde müsait hangisine takıcağıma Ayedaş ölçümlerinden sonra karar vereceğim . yeni şeyler öğreniyoruz tabi bu süreçte her meskenin çekebileceği maksimum watt hesaplanıp ona göre sayaçtan tesisat çekmemiz gerekiyormuş . yabancı sitelerde aracın soğuk havalarda çok fazla buğulanma yaptığını ve buğulunmayı geç çözdüğünü okumuştum bende yaşadım ama klima ayarlarında dışardaki havayı içeriye aktarma seçilirse buğulanma olmuyor . yurt dışındaki kullanıcılar bunu denememiş olabilir mi diye düşündüm açıkcası . :)
-
Aplikasyon olarak lixhium tarzı programlar yüklenebilir ise harika olur.
Android uygulamalarının nasıl yükleneceğini anlatıyor.
Vlad LandayoutubeA simple process of installing android apps on your BYD Atto 3 multimedia system. Easy Fire Tools: https://d.apkpure.com/b/APK/de.agondev.easyfiretools?version=latest #bydatto3 #androidapp #carentertainment #electricalvehicleshttps://www.youtube.com/watch?v=lRUZ54md-1A
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnel -- 24 Kasım 2023; 8:59:14 > -
Araçta Anahtarsız giriş yokmu? Kapı açmak için Aynaya NFC kart yaklaştırmamızı beklediklerine göre böyle bir araçta nasıl anahtarsız giriş olmaz diye düşündüm açıkçası.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X