Ben byd nin verdiği şarj aletini çok yavaş diye (saatte maks 1.7-1.8 kw) satıp aşağıda paylaştığım linkteki ürünü aldım, memnunum. Sıcaklık kontrol özelliği var, belli dereceye ulaşırsa şarjı otomatik kesiyor. Zamanlama özelliği de var, hangi saatte başlayıp hangi saatte bitmesini ayarlayabiliyorsunuz. Dilerseniz amperi düşürebiliyorsunuz 16/13/10/8) Ortalama saatte 3kw ile şarj ediyor. (Maks 3.5 kw/16 amper) 3.5 kw nın üstüne çık ak istiyorsanız kaçak akım rolesi/sigortalar ve daha kalın kablo gibi daha masraflı bir altyağı kurmanız gerekiyor. Bana saatte 3kw yetiyor, günde 150 ve üstü km yapmıyorsanız bu size yeterli olacaktır. VUIUYOIES 5 Metre Araç Elektrikli Şarj Kablosu Tip 2 Taşınabilir Şarj Cihazı Elektrikli Araç Şarj Cihazı Araç Şarj Cihazı 3.5KW EV Şarj Tipi 2 Güvenilir TİP-2 AB Tak https://www.amazon.com.tr/dp/B0D42G3HZN?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_5H4GPFTYHXPD9F8X4AG5&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_5H4GPFTYHXPD9F8X4AG5&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_5H4GPFTYHXPD9F8X4AG5< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (90. sayfa)

-
-
Teşekkür ederim yardımınız için
ama her günde şarja takmakla uğraşmak istemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif61 -- 17 Mart 2025; 7:7:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba Rıza hocanin grubundaydim bende nickten tanıdım sizi. Atto mu aldiniz sizde ? Memnuniyet durumu nasıl bende bu araca yükseldim arastima yapıyorum ne dersiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam hocam araçtan genel olarak çok memnunum, sadece uzun yol yapıyorsanız menzilden dolayı genel olarak elektrikli tavsiye etmem.
Merhaba, aracı hafta sonu incelemeye gitmeyi düşünüyorum. Kullanan arkadaşlardan genel bir değerlendirme olması açısından iyi kötü yorum yapabilirler mi?
-
Benzinli araçtan attoya geçiş yaptım.1 haftadır kullanıyorum.Şu ana kadar çok memnunum.Benzine boşa binlerce lira harcamışım yıllardır.
herkese merhaba arkadaşlar.
Bende 2021 model citroen c3 benzinli aracımı satıp, 1.5M fiyat bandında atto alma fikrindeyim.
Uzun mesafe şehirler arası yol fazla yapmıyorum. O yüzden c3 almıştım zaten. Şimdi de otto düşünüyorum.
Patronumun bmw i7 si var. Fabrikaya sarj istasyonu kurdurdu. Sanırım orada sarj edebilirim.
Ama ev im site tarzı ve sarj istasyonu gibi bi yer yok. 3. katta olduğum için kablo uzaltma v.s de zor.
Bu beni biraz düşündürüyor.
-
günlük ortalama yaptığınız km nedir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X