Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.755
Cevap
93
Favori
212.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
Giriş

• BYD Dolphin: 1.284.500 TL >>> 1.335.000 TL
    • BYD Atto 3: 1.494.500 TL >>> 1.553.000 TL
    • BYD Seal U EV: 1.797.000 TL >>> 1.867.000 TL
    • BYD Seal U DM-i: 1.857.000 TL >>> 1.930.000 TL
    • BYD Seal: 2.453.250 TL >>> 2.690.000 TL
    • BYD Han: 3.213.750 TL >>> 3.340.000 TL
  • Seal'a iyi geçirmişler...içlerinde en alınası model bana göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2025 makyajlı kasa
    CarForLifeyoutube
    BYD ATTO 3 (Yuan Plus) 2025: Идеальный электрокроссовер за свои деньги?
    https://www.youtube.com/watch?si=Eh2VqpBljjlqOco5&v=BfTMbQbGcRQ&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SFXYZ -- 6 Mart 2025; 21:22:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• yeni kasada neler değişti.aradaki farki vermeye değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • STumhaM S kullanıcısına yanıt
    Epey değişiklik ve yenilik var fakat yeni kasa daha türkiyede satışta değil diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SFXYZ

Epey değişiklik ve yenilik var fakat yeni kasa daha türkiyede satışta değil diye biliyorum.

o değilde vites olayini ben önceki sayfalardakii mesajlardan yeni ögrendim.yani ileri vites gerideymiş.neden böyle?dıger markalarda da böyle olan varmi?buna alismak gercekten zor olur.Allah korusun cok kazaya sebebiyet verebilir

• pelitahmet P kullanıcısına yanıt

kamera montajı için 10.000TL ödedim

• parkinso P kullanıcısına yanıt

teşekkürler,ön kamera takılıyor (10.000 TL)

• AttoX A kullanıcısına yanıt

Yakın zamanda foruma giremedim kusura bakmayın BYD 0 212 437 88 88 arayarak ordan talep oluşturdum. Bazı şubeler normal olduğunu iddia ediyorlarmış, ancak çok talep oluşmuş bir iki hafta içinde güncelleme gelebilirmiş deniyor.

• Merhaba’lar ben bugün Çekmeköy Byd ye uğradım. (Ocak ortasında 2024 model aracımı almıştım, sağ silecek değişimi için ) Atto 3 isteyen bir arkadaşım daha var ne zaman gelecek diye sorduğumuzda Mart sonu, çok uzasa Nisanın ilk haftası gelir diye söylediler. 2024 lerle aynı kasa 2025 model olarak gelecek, araçta bir değişiklik yok dediler.(Facelift muhtemelen bu sene ortasından önce gelmez.) zamma rağmen bayinin içi inanılmaz kalabalıktı. Aracı alalı 3000 km oldu, genel olarak oldukça memnunum. Araçta navigasyonu kullanmak için car play ile bağlanıyorum, acaba yazılımla navigasyon gelene kadar bekleyecekmiyiz ,( yoksa türkiye de şu anlık olmayacak mı, avrupa testlerinde gördüm) ayrıca araca youtube müzik vb. Uygulama yüklenmiyor mu. bilgisi olan varmıdır. (Volvo da google play Store vasıtasıyla her şey yüklenebiliyordu) bu araç içinde bu tip bir uygulama varmıdır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • STumhaM S kullanıcısına yanıt
    Çoğu araçta böyle zaten :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ya arkadaş bu millet birşey biliyorda mı konuşuyor yoksa kendileri alamadiklarindan başkalarinda mi almalarini istemiyor yoksa başka birşey mi.herşeye bir kusur buluyorlar
    biris yazmiş elektrikli arabaların özelliklerine aldanmayin.henüz yeni çikti çinli arabalarin ileride ne olacaği belli değilmiş.kronik arizalarda parxca bulmasi zor olurmuş

• Nakserman N kullanıcısına yanıt

Selamlar, teşekkürler bilgi icin. Benzer kaydı ben de olusturdum ve servisten de konu ile ilgili bir çözüm edinemedim. Servisin merkezden edindiği son bilgi, arac sürekli iletişim halinde vs. olmasi kaynakli, kaybin normal olduğunu yönünde. Ancak güncelleme ile sorunu ilerleyen süreçte elemine edebilirlermis. Benim anlamadigim gördüğüm kadarıyla, bu sorunu çeken sadece Atto 3'ler. Diğer model kullanicilarinda böyle bir durum yok gibi.

Not: benim aracimdaki kayıp, hala devam etmektedir.

• Menzil kaybi 12v aku negatif kutupbasini 30 dk sokup tekrar baglayinca sorunu giderdigi soyleniyor.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.