Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.669
Cevap
91
Favori
200.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu sim kart uygulaması için araçların yavaş yavaş çağrılmaya başlanacağı bilgisi gelmişti bir kaç hafta önce, ne oldu o konu? Çağrılan ya da servisten birileriyle yakın zamanda konuşan var mı aramızda? Ben bi 10 gün önce aradım, sistemde kayıtlı email adreslerine mail gelmeye başlayacak falan dediler ama daha bişey yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • huk_tr H kullanıcısına yanıt

Hala gelişme yok maalesef. Yılan hikayesine döndü bu iş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKA_33 kullanıcısına yanıt
    Aynen. Gecikme kimden kaynaklanıyor o da tam belli değil gibi sanki. Tesla harici aplikasyon kullanabilen başka marka var mı?

• Merhaba.

Atto 3 için bayiler indirim yapıyor mu yoksa pazarlıksız liste fiyatı olan 1.494.500’den mi veriyorlar sadece? Teslim tarihi ile ilgili bir bilgi var mı?
    Bilgi sahibi olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.

• Hala ocak ayinda kapora verenler beklemede. İndirim yok. Fiyat konusunda rakipsiz oldugundan zam bile yapar bunlar.

• youtubede atto 3 ile ilgili bir video izledim.adamın biri atto 3 ile evden %100 dolu şarj ile yolculuğa başladiğini 1700 km yol gittigini eve dönüşte de %10 şarji kaldigini yazmiş.toplam 3695 tl harcadığıni yazmiş.yani km si 2.17 tl.100 km de 217 tl yapıyor.100 kmde 5 litre yakan hibrit corolla cross ile neredeyse ayni fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STumhaM -- 24 Şubat 2025; 23:42:12 >
  • STumhaM S kullanıcısına yanıt

Sadece Atto değil tüm ev ler uzun yolda hem çok yakıyor hemde dışarda şarj ettiğin için km fiyatı yüksek oluyor. Elektrikli araba evden şarj edip şehir içi kullanırsan çok ekonomik oluyor. Km de ortalama 50-60 kuruşa geliyor bu senaryoda. Sürekli uzun yol yapan ev almasın hiç mantıklı değil şu an.

• pelitahmet P kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Aracınızla kazasız, belasız, hayırlı yollar dilerim.
    Bir sorum olacaktı. Yakın zamanda elektrikli bir araca geçmeyi düşünüyorum. Öncesinde bahsettiğiniz rezervasyonlu şarj istasyonunu ayarlamaktan tutun, menzil hesaplamaya kadar elektrikli araç kullanıcısı olarak faydalanabileceğimiz programlar nelerdir?

Şimdiden teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.