Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rootgng Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.757
Cevap
93
Favori
212.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cevap icin tesekkurler. 4G ve benzeri kapama islemlerini ben de yaptim ama degisen bir sey olmadi. Ayrica 4G /Wifi/Bluetooth her seyi kapatiyorum ama uygulamadan hala araca erisebiliyorum, nasil oluyor anlayamadim.

Bu arada uygulamaya ne kadar az giriş yapılırsa daha az harcıyor. Son 24 saat verisi 1% kayıp su an. Uygulamanın telefonda arka planda çalışması da tetikliyor durumu.

12V akünün sürekli açık durumda kalması akü ömrünü de etkileyebilir. Bu sebepten kaynakli yurt disi forumlarında erken aküsü bitenler var.

Talebi nereden olusturmustunuz acaba, ben de açayım. Ne kadar çok sayı o kadar iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apkdan dolayı şarj azalması konusu diğer medya gruplarında da konuşuluyor.

Ben daha açtırmadım ama açtırdıktan sonra ben de başvuru yapayım... 

• quote:

Orijinalden alıntı: Argylexxxx

Byd aplikasyonu açıldı. BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları

Uygulamaya okutmamız gereken QR kod benim aracımda çıkmadı, servis ile irtibata geçtim mail adresimin sistemde tanımlanmadığını söylediler. Adres tanımı yaptırdım 48 saat içinde sorunun çözüleceği bilgisini verdiler.

Bu sorunu yaşayan oldu mu?

• polat ozden P kullanıcısına yanıt
    Benimde cumartesi Günü kaydettiler hala açılacak..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: polat ozden

Uygulamaya okutmamız gereken QR kod benim aracımda çıkmadı, servis ile irtibata geçtim mail adresimin sistemde tanımlanmadığını söylediler. Adres tanımı yaptırdım 48 saat içinde sorunun çözüleceği bilgisini verdiler.

Bu sorunu yaşayan oldu mu?

Alıntıları Göster

Aracımı 2024 Aralıkta almama rağmen sim kart takılı değilmiş maalesef serviste bugün sim kart takıldı, ekstra olarak sürüş güvenlik kamerasını taktırdım

• Bu sabah servise gittim, 10 dakika içinde işlemleri halletiler, sim takıldı, sistemden kontrolleri yapıldı, öğleden sonra da açıldı.

• polat ozden P kullanıcısına yanıt

Hocam sürüş güvenlik kamerasını kaça taktırdığınızı sorabilir miyim sakıncası yoksa.

• AttoX A kullanıcısına yanıt
    24 saatte %2 normal değil mi sonuçta araç sürekli internete bağlı.

• pelitahmet P kullanıcısına yanıt
    Tatili Yunan'da yapacaksaniz 2.500 e soyledim ben aliexpress ten kendim bagladim...
    Yani yurtdisina imkaniniz varsa 2500 e soyleyebilirsiniz kametayi. Montaji da kendiniz yapacaksaniz. Servis 10.000 e yapiyor diye biliyorum....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Çok fazla bir enerji, bazen 3% oluyor. Günlük 1.2-2 kw arası bir enerji. Haftalık %15-%20 gibi bir menzil kaybı. Çevredeki hareketleri kaydeden bir sistem olsa, normal diyebilirdim. Ama edindiğim bilgilerin birçoğu normal olmadığı yönünde. Kaldı ki aracın tüm 4G/Wifi/Bluetooth erisimlerini kapatıyorum. Uygulamadan aracı hala takip edebiliyorum ve kayıp devam ediyor. Servise bildirdim, onların da konu ile ilgili bilgileri yok. BYD Turkiyeden dönüş bekliyorlar.

• Merhaba, yakın zamanda bayiden fiyat alan var mı acaba? Araç bulunabilirliği nasıl acaba? Teşekkürler.

• ms365 M kullanıcısına yanıt
    Acele etmenizi tavsiye etmiyorum. Zaten yok cekiyorlar. Adas (Advanced Driver-Assistance System )+ facelift olan versiyonu cikti çinde. Sene sonuna kadar gelecegini tahmin ediyorum. Bu modeli gorunce mevcut araci almaktan vazgectim. Onun yerine sifir arac aldim sene sonuna kadar kullanip sonrasinda satip duruma gore tesla juniper ya da facelift atto3 alacagim.
    Ilginc bir sekilde yenisi çinde daha ucuz fiyata satilacak.

https://www.donanimhaber.com/amp/guncellenen-byd-atto-3-cin-de-satisa-sunuldu--188593

AutoWorldyoutube
    All New 2025 BYD ATTO 3 EV #luxury #luxurymotorcars #luxurycarsal #luxurymotors
    https://www.youtube.com/shorts/1GxpBhRivmI?feature=shared

AutoWorldyoutube
    The New 2025 BYD ATTO 3 EV - Exterior And Interior
    https://www.youtube.com/watch?v=ywFxWbMvqgw&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldboy86 -- 6 Mart 2025; 0:11:53 >

• 2025 modeli tam olarak ne zaman gelecek.bu konuda net bilgisi olan varmı?geçen hafta bayiyi aramiştim mart ayınin ilk haftasi gelecegini söylediler.100 bin tl kapora istiyorlar.mart ayi sonunda teslim edebileceklerini söyledi.belirttikleri sürede araclari teslim ediyorlar mi? aksi durumda yani süre uzarsa kaporayi geri alabiliyormuyuz? yani kapora alip aylarca bekletmeleri dogru olmaz.

Ben büyük ihtimalle bu araci alacağim. bütceyi artttirp seul olanida düşünebilirim.navigasyon olayini nasil halledebirim.birde test sürüşe katilmak istiyorum.daha önce hic test sürüşe katilmadim.yani henüz acemiyim.test sürüşte olasi maddi hasarli kaza durumunda prosedür nasil işliyor bunu merak ediyorum.yani acemi olduğumdan test sürüşe katilma konusunda endışeliym.kurs dışinda sadece golf ile şehir icinde süruş yaptim

• STumhaM S kullanıcısına yanıt
    Ocak ortasinda disi dag grisi, ici siyah icin siparis verdim, subat sonu kesin gelir dediler. Gelmedi. :)
    Mart ayi icinde de yeni versiyonu gorunce kaporami geri istedim, 3 gun icinde iade ettiler parami. Yenisini gormemis olsam 10-15 gun daha beklerdim. Nasip degilmis, yenisi nasip olur insallah.

• Oldboy86 O kullanıcısına yanıt

ne zaman gelecegi konusunda net bilgi vermiyorlar mi? fiyati nekadar olacak.bende gri yada beyaz arasinda kararsiz kaldim

yeni yildan 3 ay gecti hala yeni model arabalar ortada yok.daha piyasaya çikmadan ;kullanmadan 1 yaşini dolduruyorlar.acaba bu durum dıger markalarda da aÿnı mi?

• STumhaM S kullanıcısına yanıt
    Genelde Mart ayina kadar boyle olur ama çinden gelenler genelde daha geç ulaştığından model yili eski kalir. Avrupada uretilen araclar daha hizli geliyor. Avrupada da fabrikasi var BYD’nin dogru, fakat bize gec gonderiyorlar. Bu konuda ornek benim, otesi yok. Ankarada yasiyorum, istedigim renk kombinasyonu icin 1 ay oncesinden kapora yatirdim, beklettiler ve gelmedi arac. Bazen dusunuyorum da iyi ki gelmemis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldboy86 -- 6 Mart 2025; 9:20:53 >
  • 2025 modelleri için zamlı fiyatlar var. web sitesinde fiyatlar zamlanmış ama 2025 modeller ne zaman gelir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: polat ozden

Aracımı 2024 Aralıkta almama rağmen sim kart takılı değilmiş maalesef serviste bugün sim kart takıldı, ekstra olarak sürüş güvenlik kamerasını taktırdım

Alıntıları Göster

Hayırlı oldun. Güvenlik kamerası ön ve arka olarak mı takılıyor ve maliyeti ne kadar oluyor.

• kamboc K kullanıcısına yanıt
    Yıkamacı paspası yanlış yerleştirmiş. Pedal hateketi etkilendiğinden hızlanma olmuyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Oldboy86

Genelde Mart ayina kadar boyle olur ama çinden gelenler genelde daha geç ulaştığından model yili eski kalir. Avrupada uretilen araclar daha hizli geliyor. Avrupada da fabrikasi var BYD’nin dogru, fakat bize gec gonderiyorlar. Bu konuda ornek benim, otesi yok. Ankarada yasiyorum, istedigim renk kombinasyonu icin 1 ay oncesinden kapora yatirdim, beklettiler ve gelmedi arac. Bazen dusunuyorum da iyi ki gelmemis.

Her siparişte çinden mi araçlari getiriyorlar?bayiilerde hazir arac bulundurmuyorlar mi.?

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.