Şimdi Ara

BYD’nin yıllık satış artışı rakipleri için korkulu bir rüya olabilir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy şu anda #19
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BYD’nin yıllık satış artışı rakipleri için korkulu bir rüya olabilir!

Elektrikli otomobil devi BYD, küresel pazardaki yükselişini rekor satış rakamlarıyla sürdürüyor. Şubat 2025'te dünya genelinde 322.846 araç satan şirket, Ocak ayına kıyasla satışlarını %8,9 artırdı. Ancak asıl çarpıcı gelişme ihracatta yaşandı. Yurt dışına 67.025 araç gönderen BYD, bu alanda geçen yıla göre tam %187,8'lik bir artış yakaladı. Yılın ilk iki ayında toplam ihracat sayısı 133.361'e ulaşarak yıllık bazda %124 büyüme kaydetti.

Bu yükselişte BYD'nin Avrupa pazarına sunduğu yeni modellerin etkisi büyük. Özellikle Atto 2 adlı kompakt elektrikli crossover, markanın küresel büyümesine ivme kazandırıyor. Blade batarya teknolojisi ve e-Platform 3.0 altyapısıyla üretilen bu model, rakiplerine kıyasla daha uygun maliyetli bir alternatif sunuyor. 8,8 inçlik sürücü ekranı, Apple CarPlay ve Android Auto desteği, panoramik sunroof ve gelişmiş sürücü destek sistemleri gibi özellikleriyle dikkat çeken Atto 2, Volvo EX30 gibi segment liderleriyle rekabet ediyor.

Ayrıca Bkz.Volkswagen, BYD ile yarışabilmek için ID.4 fiyatında çılgın indirimler yapmaya devam ediyor

BYD'nin uluslararası pazarlardaki agresif genişleme politikası, şirketin büyüme hızını daha da artırıyor. Elektrikli araç sektöründe küresel liderliğe oynayan marka, yenilikçi teknolojileri ve stratejik hamleleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Kaynak:https://electrek.co/2025/03/01/byd-sales-surge-in-february-exports-up-187-over-last-year/

• Bizimkilerde ikilemde kaldı :) şimdi togg var. Ee teknoloji olarak ultra daha iyi arabalar var. Vergiyle ulaşılmasını zorlaştırıyorlar, ek vergi vs. Ama bi yandanda, hem togg vazgeçilmez olsun, hemde bu geleb araçlarda iyi satsın ÖTV GELSİN istiyorlar, FARKLI Bİ BEKLENTİ, bu arada, Laf edene, hain ilan edecek özel bi ekip pusuda bekliyor:) yakında yurtdışına açılacakmış:) açılabilir, ama biz değerli vatandaşların, aldığı pahalı fiyata değil, daha ucuza satacaklar, yoksa rekabet imkansız:)) ee bunun içinde özel bi ekip pusuda bekliyor:)hele laf etsinler. başka ülkelere UCUZ SATILMASINI destekleyecekler:) dünyada bize pahalı, başka ülkelere ucuz, olsun ki satılsını, destekleyecek başka millet varmıdır, bilmiyorum:)) bizim dimağlara özel bi şuur yüklemesi gerekli, şu yüzyılda biraz zor gibi :)
    Gizemliyi kendi haline bırakın:) ben diyorum araba+çok vergi+sana pahalı+dünyanın diğer ucundakine ucuz, adam savaş diyor, kemalizm diyor. Ne diyon dayı sen? Hiç demiyor, savaş olan yerde enflasyon %11, bizde savaş yok %200 reis beyin çok önemli.. patolojik vakasınız

Bir de senin gibi hiçbir şey bilmeden saçmalayan bir tayfa,ve anlattıklarını gerçek zanneden onlarla aynı kapasitede ilkokul terk yancılari var

E Ukrayna'nın yanında savaşa girmeliyiz diyen, yüce divana göndereceğim dediği adamı Cumhurbaşkanı yardımcısı yapmaktan bahseden ,Kemalizm ırkçılıktır diyen adamı İzmir 1. Sıraya koyan bir insanın kitlesinin araba yorumu da bu kadar oluyor haliyle.

Toggun tabi olduğu vergi dilimine birçok araç giriyor zaten,byd yi geçtim elektrik işinin imparatoru Tesla alabiliyorsun togg fiyatına, şuan -şu dakika.

Toggu rekabetçi kılan şey ödeme koşulları

Onu da her ülke zaten yerli otomobili için veriyor

Çin'in kendi ürünleri için uyguladığı devlet sübvansesini bilsen açık kalan ağzını kapatmak için alyan anahtarı kullanırsın,ama işte yok bizi hain ilan ediyorlar cart curt yazıp kendince tatmin oluyorsun

Dostum yüreğini ferah tut,

Bir insanın hain olabilmesi için bile sosyoloji,matematik ,hesap makinesi kullanabilmek, söylediklerinin konusunu foruma açabilmek falan belli bir kapasite lazım.

Sende bunlar olmadığına göre?

Kardeş sen nasıl bir anlayışa sahipsin? Bağırarak çağırarak hiciv yaparak haklı oldugunumu düşünüyorsun? Ben sana diyorumki bu ülkede saçma sapan vergiler olmasın. Çok az kişi togga egea ya biner. % 300 ötv kdv var. Sen neyi anlamıyorsun? Birilerini hizaya dizebilemen için doğru konuşacaksın. Vergiyi savunmaya devam edin. Size vergilerinizle mutluluklar
    Yalanmı? Yalan nerde? Toggdan daha iyi arabalar varmı? Var oldugunu kendinde iyi biliyorsun. Toggla çatışmasın diye ne yapıyo hükümet?? Nasıl vergi koyuyor. Ney zoruna gidiyor? Aynı fiyat aynı vergi he:)))) iyki akıllı insanlar var, google diye bi aparat var. Dünyada herşeyin fiyatını iyi görüyorlar kıyas yapabiliyorlar. Ahali görün adam bana vergi için yalancı diyor:) hangi dine mensupsun:) müslümansan bi hadis paylaşacam VERGİ HAKKINDA:) yok değilsen bişey diyemem. . Bide başkasına yorum yapmış yok oltaya gelsin diye:) ukrayna hakkında bişey dememişsin işinize gelmeyince kim kıvırıyor yukarda belli, ben di yorum VERGİ ÇOK. Adam diyor, kemalizm :))
    Senle biyere varamayız. Dürüst olamıyorsun, bazı yerlere gönül verdiğin için, Herşeyin fiyatı ortada, herşeyin kaliteside ortada ülke adına üzücü VERGİSİ ORTADA, hala savunma yapmak her babayiğidin harcı değildir. Cuma namazında hoca hutbede ibretlik bi ayet paylaşır. Anlayana. Bu arada profilindeki passat Türkiye hariç, dünyanın bi çok yerinde 2/3 bin euroya alınabilir:))) sana hayatında mutluluklar kardeş
    Bizi sıraya Allah dizer. SEn kimsin?
    Senin anlayacagın dil şu teker teker yazacaz, belliki izan eksik. Togdan iyi araba oldugunu ay yıldızl gibi biliyon! Neyin hazım sızlıgı? Çok Vergiyle neye ulaşamıyorsun?? Diğer gelen araçlara, tesladan ultra vergi alma millet teslaya biner? İsmin gibi biliyorsun! Palavra olmayanı açıklada görüyüm??? Vergiyede ayrıca değinecekmiş :))) bi değinde görelim.
    Faşist gerçekleri görmeyip, bağlı oldugu yerin, gönül verdiği yerin yanlışlarını görmeyene denir.

Adam sana burada şu yazdığın mesajın yalan olduğunu söylemiş

şimdi togg var.

Ee teknoloji olarak ultra daha iyi arabalar var.

Vergiyle ulaşılmasını zorlaştırıyorlar

Toggdan daha iyi bir arabaya vergi konulduğu yok,toggla aynı fiyata , hatta ucuza en iyi araba var.

Zaten söylediğin şeyi kalkıp uzun menzille falan aklamaya çalıştın 635km menzilli araba var togg fiyatına.

Ağır saçmaladın orada kabul etsen zaten sorun kalmayacak.

Türkiye'nin çarpık vergi sisteminden akpliler dahil hiç kimse memnun değil

Fakat bu vergi sisteminin düzelmesinin bazı şartları var.

Onu da burada anlattım okursun

daha afete hazır olmayan şehirler gelecek yeni araba dalgasına hazirlanmadan ,nufus gelişmiş ülkelerde olduğu gibi dengeli şekilde anadoluya,köylere ,ilçelere dagitilmadan değil sen,senin feristahın iktidar olsa ötv yi kaldıramaz.bak ekonomi finansman cari vs hiç girmiyorum o bölüme.

akpnin yapacağı iş( yapmaz ya) memleketine, köyüne dönene otvsiz 36 ay vadeli düşük faizli krediyle araba aldırmak,barınma sağlamak,iş imkanı yaratmak,ve bu obez kentlerin nüfusunu zaman içerisinde yarıya indirmektir.

Adana İstanbul Bursa İzmir bu şehirler Anadolu'ya dağıtılacak,

Bu yanlışta ısrara devam edilirse zaten tabiat dağıtacak bu nüfusu 6 Şubat'ta yaptığı gibi.

• Bizimkilerde ikilemde kaldı :) şimdi togg var. Ee teknoloji olarak ultra daha iyi arabalar var. Vergiyle ulaşılmasını zorlaştırıyorlar, ek vergi vs. Ama bi yandanda, hem togg vazgeçilmez olsun, hemde bu geleb araçlarda iyi satsın ÖTV GELSİN istiyorlar, FARKLI Bİ BEKLENTİ, bu arada, Laf edene, hain ilan edecek özel bi ekip pusuda bekliyor:) yakında yurtdışına açılacakmış:) açılabilir, ama biz değerli vatandaşların, aldığı pahalı fiyata değil, daha ucuza satacaklar, yoksa rekabet imkansız:)) ee bunun içinde özel bi ekip pusuda bekliyor:)hele laf etsinler. başka ülkelere UCUZ SATILMASINI destekleyecekler:) dünyada bize pahalı, başka ülkelere ucuz, olsun ki satılsını, destekleyecek başka millet varmıdır, bilmiyorum:)) bizim dimağlara özel bi şuur yüklemesi gerekli, şu yüzyılda biraz zor gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi android seyfi -- 2 Mart 2025; 13:42:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • android seyfi A kullanıcısına yanıt

Bir de senin gibi hiçbir şey bilmeden saçmalayan bir tayfa,ve anlattıklarını gerçek zanneden onlarla aynı kapasitede ilkokul terk yancılari var

E Ukrayna'nın yanında savaşa girmeliyiz diyen, yüce divana göndereceğim dediği adamı Cumhurbaşkanı yardımcısı yapmaktan bahseden ,Kemalizm ırkçılıktır diyen adamı İzmir 1. Sıraya koyan bir insanın kitlesinin araba yorumu da bu kadar oluyor haliyle.

Toggun tabi olduğu vergi dilimine birçok araç giriyor zaten,byd yi geçtim elektrik işinin imparatoru Tesla alabiliyorsun togg fiyatına, şuan -şu dakika.

Toggu rekabetçi kılan şey ödeme koşulları

Onu da her ülke zaten yerli otomobili için veriyor

Çin'in kendi ürünleri için uyguladığı devlet sübvansesini bilsen açık kalan ağzını kapatmak için alyan anahtarı kullanırsın,ama işte yok bizi hain ilan ediyorlar cart curt yazıp kendince tatmin oluyorsun

Dostum yüreğini ferah tut,

Bir insanın hain olabilmesi için bile sosyoloji,matematik ,hesap makinesi kullanabilmek, söylediklerinin konusunu foruma açabilmek falan belli bir kapasite lazım.

Sende bunlar olmadığına göre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 2 Mart 2025; 14:1:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Gizemliyi kendi haline bırakın:) ben diyorum araba+çok vergi+sana pahalı+dünyanın diğer ucundakine ucuz, adam savaş diyor, kemalizm diyor. Ne diyon dayı sen? Hiç demiyor, savaş olan yerde enflasyon %11, bizde savaş yok %200 reis beyin çok önemli.. patolojik vakasınız

%10 ötv diliminde sadece togg yok yanlış bilgi sahibisiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bak yalan söylemeyi,lafı çevirmeyi şahane ogrenmissin

Ne yazıyor burada Seyfi?

şimdi togg var.

Vergiyle ulaşılmasını zorlaştırıyorlar.

Teknoloji olarak ultra daha iyi arabalar var,toggla aynı fiyat,aynı vergi oranı.

Önce o lafını bı düzelt Seyfi

Yalan söyleme Seyfi

Söyleyeceksen de yalanı iyi kıvır Seyfi.

• akmac A kullanıcısına yanıt

Yanlış bilgi sahibi falan değil,oltalayacak birkaç ahmak gelir de, belki bana arka çıkarlar diyor aklınca.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    birdr destan yazmış

• telefon pazarında yaptığının aynısını yapıyor çin.

xiaomi de ultra devlet destekleriyle çok iyi donanımları çok ucuza vererek büyüdür ve şu an dünyanın apple ve smasungtan sonra en çok telefon satan 3. markası. byd de böyle ve piyasayı ele geçirince xiaomide olduğu gibi fiyatları bu kadar ucuz olmayacak

Bu araba Almanya da satışa çıktığında 35 40 bin dolara satılacak az kaldı Almanya daki satış fiyatına bakalım o zaman ne diyeceksiniz  adamın bahsettiği de bu sen alacaksın 50 55 bin dolara ilk çıkış maliyeti 64 bin dolardı bu arada elin Almanı 35 40 bin dolara alacak  

Yalanmı? Yalan nerde? Toggdan daha iyi arabalar varmı? Var oldugunu kendinde iyi biliyorsun. Toggla çatışmasın diye ne yapıyo hükümet?? Nasıl vergi koyuyor. Ney zoruna gidiyor? Aynı fiyat aynı vergi he:)))) iyki akıllı insanlar var, google diye bi aparat var. Dünyada herşeyin fiyatını iyi görüyorlar kıyas yapabiliyorlar. Ahali görün adam bana vergi için yalancı diyor:) hangi dine mensupsun:) müslümansan bi hadis paylaşacam VERGİ HAKKINDA:) yok değilsen bişey diyemem. . Bide başkasına yorum yapmış yok oltaya gelsin diye:) ukrayna hakkında bişey dememişsin işinize gelmeyince kim kıvırıyor yukarda belli, ben di yorum VERGİ ÇOK. Adam diyor, kemalizm :))

yukarıdaki haberimsi şeyi okuduktan sonra bu yorumu yazabilmeniz araştırmaya konu olacak bir durum.

Kardeşim ben yüzde 10 diye bişeymi demişim neden okumuyorsunuz?? Bu ülkede üretilen mal sana pahalı diyorum. Dünyanın diğer ucuna gidiyor. Nakliye biniyor daha ucuza gidiyor, diyorum. Antep fıstık, mesela:) neyi anlamıyorsunuz. Yerli malı televizyon mesela ingilterede daha ucuz, sana pahalı yahu neyi anlamıyorsununz??? Bunu aklı başında bi birey nasıl savunur...

• mehmet_clk M kullanıcısına yanıt
    Gerçekler biz ve global, internet önünüzde açın, bakın, araştırınız. Saygılar.

konumuz togg ama eleman ukraynadan girmiş izmirden çıkmış :D önceden hdp apo falan diyordu bu troller artık kendileri meclise çağırdığından lafını bile etmiyorlar xd

Toggdan daha iyi ,daha teknolojik arabalar var,ve toggla aynı fiyata, aynı vergi diliminde

Kimse birşeyi falan zorlaştırmıyor.

Toggla aynı paraya bu işin tepesi olan teslayı alabiliyorsun,tesladan daha iyi elektrikli araç yok yeryüzünde.

Toggla aynı parayaya ssangyong Torres evx satılıyor

Toggla aynı paraya Hyundai ioniq 6 satılıyor

Daha da on tane model yazarım ağlarsın ortalık yerde.

Yalan söylemeyi bırak,3 5 sosyal faşist haricinde kimse yemez bunları.

Vergi sistemini ayrıca konuşurum,önce palavranı düzelt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 2 Mart 2025; 16:9:5 >
  • BursaliEfsane B kullanıcısına yanıt

Olta demiştim,pirocular nasıl da tek tek damlıyor

Sekmez 

Ulu orta yalan söyleyen adama bile avukatlık yapmak ancak sizin gibilere yakışır

Daha adamın mesajını bile okuduğun,okuduğunu anladığın şüpheli senin

Ukrayna'dan girip Kemalizm den çıkacağım tabi ya,delikanlı var mı içinizde evet böyle oldu oyumuzu verdik kandırıldık haram olsun diyecek?

Birde tarikatlara laf ederler,sizden alâ tarikat mi var memlekette?

• Çin'li otomobil üreticileri eski usul sistemleri ucuz olmaları ve nispeten gram gram verilen teknolojiyi daha bonkör sunmalarıyla daha iyi satış rakamlarına ulaşıyorlar, rakipleri umarsız adeta donmuş vaziyetteler, mutlaka devlet desteği almak zorundalar, bu vergi olur kota olur ne olursa kafi :))

Üreticiler bir modeli nasıl ucuza satarız bunun satışını artırmak kaliteli yapmamız lazım kısmını henüz tam anlamış değiller, dönümüşümlerini tamamlamaları için vakit lazım.

Hem elektrikli araç hem batarya hemde üretim teknolojilerinde geri kaldıklarını görebiliyorlar, içinde bulundukları sarmaldan çıkmaları için gereken dönüşüme yıllar gerekiyor, haber epey bir goy goy formatında yapılmış, tipik haberi evirip çeviren bunu farklı anlatımla farklı başlıklarla tekrar tekrar anlatan tipik gazetecilik anlayışıyla yapılmış...

İçinde bulunduğumuz dönem malesef ki goy goy haberciliğinin zirve dönemi, sürekli haber yapalım daha çok tıklanalım kafası hakim, habere tıklarken malesef sistemin çekiciliğine yenik düşmüş bulundum, 90'lardan kalma dergi haberciliğinin günümüzde int. haberciliğine uyarlanmış hali.:(

• Apsny A kullanıcısına yanıt

Alayınızı bağkur kuyruğu gibi sıraya dizerim burda:)

Bak burada ne yazıyor

şimdi togg var.

Vergiyle ulaşılmasını zorlaştırıyorlar.

Bu gördüğün yazı harfi harfine PALAVRA.

Ya bu palavrayi kendisi düzeltir,ya siz düzeltirsiniz,

Yada forumdaki %1 oranlı sosyal faşistlerimiz gibi engeller topuklarsiniz.

Vergi sistemine ayrıca değineceğim, önce o yalan düzeltilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 2 Mart 2025; 16:8:25 >
    Fahiş vergiyi alma bakalım çok bilen, millet neyi tercih edecek?? Negüzel kendini kandırıyorsun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.