Şimdi Ara

BYD SEAL U DM-İ 15 Nisan 2024 satışta (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.126
Cevap
68
Favori
114.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bize boost olan model geldi. Design gelemeyecek diye biliyorum yüksek fiyatı sebebiyle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maviyıldızınoğlu kullanıcısına yanıt

galiba bize boost motoru ve bataryasi, design donanimiyla geldi.

yani yamulmuyorsam ingilteredeki paketlerin bizde tam karsiligi yok

yine de bakmak lazim ama simdi bu saat ugrasamayacagim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet 26 kw ayrıca 4 çeker özelliğide mevcutmuş ama Ne kadar fiyat farkı olabilirki satışı yok ülkemizde acaba ? Yada neden böyle bir satış stratejisi uygulama ihtiyacı duydular.

• sebinkaanhisar S kullanıcısına yanıt

26kw’larda 4 ceker ozelligi -yine yamulmuyorsam- yok

3 spec bu araba

18kw 1.5 atmosferik 218hp fwd tek motor

26kw 1.5 atmosferik 218hp fwd tek motor

18kw 1.5 turbo 329hp 4wd cift motor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemUsUs -- 14 Aralık 2024; 22:56:58 >
  • CemUsUs C kullanıcısına yanıt
    Bu resimdeki awd olarak satılıyor yani böyle bir model var ve birçok ülkeye ihracatı yapılmış..

BYD SEAL U DM-İ 15 Nisan 2024 satışta

yok demedim hocam. 18kw ama o model, 26 degil.

Valla hocam amacım tartışmak değil ama bende bu aracı çok beğeniyorum fakat böyle bir model varsa neden ülkemizde satışı yok onun istişaresini yapabilmek yoksa ülkemizde bir çok marka aynı modeli 3 farklı paketle farklı fiyatla hep sattı satıyor bu araçda neden olmasın değilmi . Biri 18 ke fiyatı bu biri 26 kw fiyatı bu denilir satılır değilmi..

Avrupada da yok o model. 2 model geldi diyor yabancı youtuber. Design ve boost muhtemelen 2024 aralık da gelecek diyordu onlara. 4x4 çok pahalı olurdu bizde birde 4x4 ün bataryası bizim bataryadan o yüzden sıkıntı. Ama şu 78deniz mili olan 26.6kw gelse bize tadından yenmez. Muhteşem olurdu ama fiyatı da muhteşem olabilirdi

haklisiniz. bilmiyorum neden getirmediklerini.

maliyet olabilir, uretim olabilir, stok olabilir.

bana mesela cuk otururdu 26kw model. gerci cuk oturmazdi, 4x4 26kw olsaydi cuk otururdu ama oyle bir model yok malesef

gunun sonunda elimizde tek fiyat ve tek secenek var. ve bu ozelliklerde de rakibi “bence” yok. herseyden once lfp batarya bile yeterli bircok sey icin.

ucu belirsiz bir ihtimali beklemektense, bekledigimin bir miktar ustunde bir fiyatla gelmis olmasina ragmen aldim gitti. en fazla 100km’de 1-1.5 litre de benzin tuketirim napalim. onu da yapmayacagim diye gelip gelmeyecegi ve hatta hangi fiyatla gelecegi belli olmayan 26 kw arabayi aylarca bekleyemem ki 😅

yarin oburgun duzgun bir fiyata 4x4 gelir, o zaman bakariz.

ingiltere brosurunde 3 model de gozukuyor, teknik ozelliklerine oradan bakmistim.

Hocam nedir durumlar nasıl araç. Hep kendine sürüyon heee. Paylaşım yap nasıl yakıt tüketimi. Şu buğu bilmem ne olayı sende oldu mu? En çok neleri sevdin aracı sürerken ve nelere gıcık kaptın yazsana yahu :))😁

salidan beri sirayla diger arabalari kullaniyorum :/

V8 ile T6’nin gonlu kalmasin (yani akusu bitmesin 😅)

infiniti’nin bakimi vardi, bittikten sonra onu bir denedim. bir de T5’te de beklemedigim bir problem cikti onu izmire gondermeden once bi kendim bakmak istedim.

cuma kullandim sanirim. pure ev modda daha cok tuketen guzergah olan isyerimden evime getirdi. %24 ile sarja taktim.

bu hafta arabalarla ugrasmaktan o kadar biktim ki haftasonu arabaya bakmak isteyen arkadasa al sen git dene gel dedim 😅

orada rekabet çok. burada öküz de koysalar alınır. 5. dünya ülkesi olmak böyle bir şey.

rusyada satılan arka koltukları ısıtmalı ve cep telefonu uygulamasıyla yönetme sistemi olan cherry ler bizde boş denilecek paketlerle satılıyor. yeni versiyonlar da yok. 4x4 mesela yok. jaecoo ile geldi. vs vs

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    Niyetim phev 4x4 suv almak herşeyi ile mantıklı gelecek şekilde ve arayış içersindeyim.Byd 2 çeker ama olmaz demiyorum sadece jaecoo 8 phev gelecekmiş 2025 ilk çeyrekte , onunda kasası özellikleri çok iyi , onunda netleşmesini fiyatını bekliyorum.

• Evinize artık ihtiyaç olduğu için mevcut arabamızı (2015 Passat) satıp büyük bir araba almak yerine ikinci bir araba alma fikri ile çok gezdim dolaştım
    Skoda Kodiaq almak için lansmanı yapıldığından beri bekledim ama maalesef fiyat o araba için çok yüksek geldi. Superb sedan güzel fiyat yüksek sunroof yok
    Elektrikliye şimdilik biraz sabret noktasındaydım,
    Evde ac şarj imkanım yok, ix1 kafamı biraz çeldi ama şu kendi çalışanlarına veya filoya verilen fiyattan alabilseydim o zaman olurdu, al sat yapanlardan İkinci el istemedim, EQB ve Q4 için de elektriklide o fiyata çıkmak istemedim, mini countryman güzel fiyat ama içine binince ix1 ile aynı motor ve şase altyapısına sahip olsa ve aynı fabrikada üretilse dahi tasarım hitap etmedi
    Togg kalitesi çok iyi bence ama yazılıp çizilen sorunlar ve ısı pompası ile elendi, tesla olabilirdi ama evdekileri iç tasarım mutlu etmedi, juniper gelince fikirler değişebilir
    KGM torres elektirkli evx gelmesinden de çok önce takip ettiğim güzel araç, içi evx de çok daha güzel, çok beğeniyorum araçlarını, elektirkli menzili ve fiyatı çok güzel, Byd blade batarya olması iyi, sunulan garanti piyasada yok, ömür boyu gibi, ama marka bilinirliği 3-4 sene sonraki durum, benzinlinin yıllık kullanımımız için uygun tüketim verileri sunmaması ile elendi, Ankara’da o kadar çok evx görüyorum ki hala aklımdadır kendisi, sunduğu geniş havim ve tok duruş
    Tiguan tamam ama araba motor olarak verimlide olsam beğensem de eski 150 bg formunda ilave güç olmalıydı, o fiyata araba güzel birçok arabadan kaliteli de olsa ama Passat odaklılığımdan belki de ama Passat kalitesinde de değil, D sınıfı farkı, Mevcut bir passatçı ve Sadık VW müşteri olarak tiguna göre yanına passatı beğendim, tamam station wagona ederi olmasa da o fiyatı da vereyim ama ikinci elde kayıp olacaktır artık 8-10 yıl aynı araca binmek istemiyorum, ayrıca arabalarda çok hızlı gelişim olmaya başladı, bir iki yıl içinde değiştirebilir olmalıyım, id7 yi de beklemek istemedim artık, tiguan elegance daha uygun fiyat olsaydı ona dönebilirdim, ama fiyat farkı rakip arabalar ile kıyasla kazanacaklarıma göre çok geldi
    Citroen fiyatlar iyi ama kasa değişikliklerinden eledim, c5a dizel var olmaz, c4x fiyat güzel ama kasa değişecek
    Opel grandland fiyat iyi ama kasa değişecek yine 1.2 motor
    Peugeot en çok gelip gittim model oldu çünkü yıllardır bir 5008 kullanma hevesim vardı 1.2 130 bg gt pahalı, yeni çıkan elektrikli Peugeot bende sorular getirecekti o da olmazdı
    408 şu an bence f/p olarak 1.2 motorda sorun var deseler de düzenli ve zamanında yetkili servise gittiğim için bence sıkıntı olmaz, son karar aşamasında bir daha son kez baktım ve onu da eledim
    Renault’a bakmadım rafale güzel görünüyor, austral motor ve tasarım olarak bence çok başarılı ama sürekli model isim değiştirmesi ve geçmişten gelen kalite tutulurlulk ön yargım devamı sebebi ile eledim
    Mercedes ikinci el c200 all terrain C kasa olsa ve dar olsa da bence çok güzel ama o fiyata şu dönemde araba almak istemedim ikinci elleri de yüksek
    BMWde 3 serisinde güzel kampanya var bir üst donanım M sport kalmış ellerinde ama araç dar ve artık suç olsun isteğime cevap vermedi ama kalite çok güzel
    Nissan Ankara bayileri kapatıyor otomole devremiş Ankara’da önceden biliyorum arabayı ancak nissan hakkında başında iflas vs haneleri sonrası onu da eledim, qq yerine xtraile gitsem onu çok beğeniyorum ilk geldiğinden beri ancak fiyatı alternatifleri varken yüksek
    Ford kuga Stline x almadıkça beni mutlu etmezdi fiyat olarak fena olmasa da bence Türkiye’de ikinci el sıkıntılı, aracı beğeniyorum, motor güçlü yakıt fazla olabilir, phev versiyonu bizde yok, motorda sıkıntı yaşayanlar olmuş
    DS marka bilinirliği olmasa da bence çok kaliteli, alışa geldik tasarım çizgisi dışında denemeleri var mesela cam açma buton yerleri, ds4 fiyat çok güzel motor Peugeot ile aynı 1.2 130 bg, ds7 phev çok güzel ama o fiyat yüksek, ds ikinci elde değer kaybı çok
    Cherry yakıt tüketimi sebebi ile elendi, araçları bence tasarım güzel ama kalite fena değil, uzun dönemde yıpranma yorumları var
    Jaecoo araç dıştan be içten çok albenili ama motor ve yakıt tüketimi ile elendi hibrit versiyonları gelse değelendirilebilir
    Cupra terramar fiyat olarak rekabet durumunda değil, genişlik ve marka için tiguna kayılır
    Honda crv pahalı, hrv dışı güzel ama içi malesef çekmedi, tasarım geri kalmış,
    Toyota corolla crossa son anda Byd bakarken baktık, 3 sene önce olsa olurdu ama bugün elendi
    Hyundai tucsonu ix35 ten beri oldum olası sevmişimdir, kaliteyi çok arttırdılar ama hibrit almadığınız sürece yakıt üzer, arabayı beğeniyorum en alt donanımı fiyat iyi ancak donanım beklentimi karşılamaz üst donanımlarda fiyat skalasında diğer markalar ile soru işareti oldu, santa fe harika tam bir Amerikan geniş suç arabası olmuş, ama o fiyata pahalı, yakıtı gücü hibrit olması çok iyi
    Kia Türkiye’de yeteri kadar değer görmese de sportage ın yenisi gelmiş olsaydı mutlaka gider bakardım, Kore konfigürasyonu buraya gelmiyor malesef, sorento da aynı kıstaslar ile elendi
    MGye bakma fırsatım olmadı HS PHEV tek bakacağım araç olurdu benzini motoru byd den iyi olsa da batarya teknolojisi yüzünden eledim
    Subaru sevdiğim bir marka lakin fiyatlar rekabetçi değil
    Volvo da benzer şekilde araçlar güzel, kaliteli sağllamlık hissini veriyor, dönüp baktırıyor, v60, v90, xc60, xc90 fiyatları belirlediğim aralık üstündeydi, ikinci el de istemedim, 40 serileri de küçük geldi

3-4 senedir elektrikler çıkmaya başladığından beridir de hep bir plug in hibrit olsa da iyi fiyata alsam derdim, seal u çıkmadan çok önce takip etmeye başladım, ilk geldiğinde elim çok gitti gidip almaya ama doğru düzgün Türkiye’ye gelen araç hakkında bir bilgi yoktu, benzin motoru en başından beri soru işaretiydi, çinli olması ön yargımıda kırmıştım ama soru işaretleri son dönem araç arayışımda dahi baştan bydyi eletmişti listen, gezdim dolaştım markalara baktım, tabiki de ihtiyaca, fiyata, arabanın size sunduğu imkanlara, sorunsuzluğuna servis vs ağına, marka bilinirliğine, bir çok açıdan kişisel olarak kusur bulunabilir,
    Uzun süredir araçları takip etsem de, uzun yıllar sonra evin ikinci arabası olacağı için çok fazla para vermeyelim, gelişen araba sektöründe istediğimiz zaman değişiklik yapabilelim, BYD markası açısından da risk az olacağını değerlendirdim, en başta silsem de son olarak yine bir Byd ye erken bir saatte gittim, orasını burasını kurcaladım, inceledim, bazı yerlerde malzeme kalitesini beğenmedim, teşhir aracında deri kumaş sünmüş buruş buruş olmuş, test aracı yok, iOS kablosuz CarPlay yoktu gelmiş, garanti 6 yıl 150.000 km, batarya 8 yıl 200.000 km olması harika, servis ile ilgi hala tam tatmin değilim, bakımı yıllık veya 15.000km 5.800 tl, teknolojik özellikler iyi, arkada derece bağımsız ayarlanamıyor sanırım, app üstünden birçok özellik kontrol edilebilecek, hat için vodafone ile anlaşılmış, BTK onayı bekleniyormuş vs özellikler derken son bir kez Peugeot a gidip bakıp dönüp seal u dem i siparişimizi verdik,

Renk konusunda en çok gri satılıyormuş, iki renk opsiyonu istedik önce gri sonra beyaz, ama içi kesinlikle siyah olacak taba olmasın istedik, geçen hafta şubat teslim diyorlardı, şimdi ocak teslim ok dediler, yılbaşı beklenen ötv artışı olursa inşallah fiyatları arttırmazlar, araç 2024 model olacak, kapora da 100.000e düşmüş iyi oldu, aracın yüksek güçlü benzin motorlu şu an bize gelmeyen modelinin geliş tarihi ve gelip gelmeyeceği belli değilmiş, gelirse fiyat artabilir, donanım açısından bir gol sadece buradan yenilebilir, Allah utandırmasın hayırlısı ile aracımızı bekliyoruz,

Herkesin şartları ve tercihleri farklı olabilir, herkesin seçimi ile mutlu olması dileklerimle

• iron_man İ kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun. Bunu sıfır forumuna atarsanız benim yediğim gibi sizde sağlam linç yersiniz :))

• ÇİN MAHALLESİ KURULMAYA BAŞLIYOR...

BYD SEAL U DM-İ 15 Nisan 2024 satışta 

Bakan Kacır’dan Chery yatırımı ve otonom TOGG açıklaması

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türk otomotiv sektörüne yönelik açıklamalarda bulundu. Kacır, Chery ile son fasılda olduklarını söylerken otonom Togg hakkında bilgiler verdi.

16 Aralık 2024, 13:51 (7 sa.)

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türk otomotiv sektörü hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kacır, Chery ile yatırım görüşmelerinde “son fasılda” olduklarının altını çizerken farklı markalar ile görüşüldüğünü de ifade etti. Kacır, SAIC grubu ile görüşmeler yapıldığını aktarırken Türkiye'nin üretim üssüne dönüşerek ithalat dalgasına mani olacaklarını söyledi.

BYD yatırımında son durum

Çinli otomotiv devleri arasından Türkiye’ye ilk yatırım kararı alan marka olan BYD1 milyar dolarlık bir yatırım yapacağını açıklamıştı. Bu konuda geçtiğimiz temmuz ayında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile yatırım anlaşması imzalayan BYDManisa’da 150 bin araç kapasiteli bir tesis kuracağını ve 2026 sonunda üretime başlayacağını açıklamıştı.

Bakan Kacır, BYD yatırımının hızla ilerlediğine dikkat çekerek, “BYD yatırım yerine tahsis aldı, ÇED sürecini tamamladı. Çok hızlı bir şekilde inşaatı tamamlamak ve üretime geçmeyi hedefliyorlar. Bu tür yatırım yerlerini Çin’de 12 ayda, başka ülkelerde de 14-15 ayda üretime hazır hale getiriyorlar. Türkiye’de de en hızlı şekilde üretime geçmek için çalışıyorlar” dedi.

“Chery ile son fasıldayız”

Türkiye’de yatırım yapmayı planlayan bir diğer Çinli otomotiv devi olan Chery ile görüşmeler sürüyor. Türkiye’de güçlü satış hacimlerine ulaşan Chery, bir süredir fabrika yatırımı için bakanlık ile görüşüyor. Yatırımın adresi için Samsun’un öne çıktığı belirtiliyor.

Bakan Kacır, “Chery ile son fasıllardayız” diyerek burada da sona gelindiğine işaret etti; “Şunu vurgulamalıyım ki, çok dikkatli davranıyoruz. Türkiye’de sekiz küresel marka üretim yapıyor ve büyük bir otomotiv endüstrisi var. Pazar koşullarını, mevcut üreticileri birlikte hesaba kattığımız bir yaklaşımla hareket ediyoruz” dedi

SAIC ile de görüşülüyor

Bu arada Kacır, başka yatırımlar için de görüştüklerini belirtti. Bakan, MG gibi markaları bünyesinde barındıran SAIC grubuyla da görüşmelerin sürdüğüne işaret etti.

Togg’dan iki yıllık sponsorluk anlaşması

1 gün önce eklendi

Kacır, şunları kaydetti: “Bunlar yeni nesil otomobil yatırımları olarak geliyor. Türkiye’nin hem binek otomobil hem de yeni nesil elektrikli araç üretim kapasitesi artıyor. Türkiye otomotiv sektörü yıllık 1.4 milyon adete yakın araç üretiyor. Yıllık 1 milyona yakın araç ihraç eden bir ülkeyiz. Bu yıl otomotiv ihracatında 36 milyar doları geçiyoruz... 10 yıl sonra Türkiye hala ağırlıklı olarak içten yanmalı araçlar üreten bir endüstriye sahip olmamalı... BYD olsun Chery olsun SAIC grubu olsun bu markalar artık zaten dünya pazarlarına açılan markalar. Bizim önemli bir otomotiv üssü olmamız ileride bir yeni ithalat dalgasıyla karşılaşmamıza mâni olacak, Türkiye’nin ihracat kabiliyetini daha yükseğe taşıyacak.”

Otonom Togg geliyor

TOGG’un geçtiğimiz aylarda Ankara’da yeni teknoloji şirketi TruTech’i kurduğunu hatırlatan Kacır, şunları dile getirdi: TOGGTruTech ile önemli bir adım attı. Ankara’da 300’e yakın mühendis var şu anda. Daha da büyüyecek ekip. Bu şirket otonom araç teknolojisi çalışıyor. Bakanlık olarak da takip ettiğimiz bir yol haritası var. Yıl yıl otonom seviyesini inşallah daha da ileriye taşıyacak bu ekip. Biz de oraya çok güçlü bir destek veriyoruz. Bir yandan TOGG’un teknoloji yarışında hızlanmasını sağlayacağız. Bir yandan da Türkiye’yi katma değerli hem üretim hem Ar-Ge inovasyon yatırımlarıyla buluşturacağız”.

https://www.donanimhaber.com/bakan-kacir-dan-chery-yatirimi-ve-otonom-togg-aciklamasi--185401

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 16 Aralık 2024; 21:42:55 >

• iron_man İ kullanıcısına yanıt

Hocam hemen hemen tamamen aynı durumdayız. Düşünce yolu , gidiş yolu aynı.. :) Bende de 2015 passat vardı. Tek fark ben biraz acele edip corolla cross aldım. Siz de 3 sene önce olsaydı alabilirdim demişsiniz. O dönem bence baya mantıklıydı. Şİmdi 2 yıl 45 bin km hibrid tecrübem oldu. BU arabada da cross ile temelde aynı mantık ama aradaki fark cross benzin motoru ağırlıklı , elektrik motoru destek yapıyor. Bunda ise elektrik motoru ağırlıklı arada benzin motoru destek yapıyor. Ben de sizin gibi açık renk seçtim. İçi de siyah.Kullandıkça aracı öğreneceğim. Ama ilk görüşüm cross ile dağlar kadar fark var. Net 1.5 segment. Ayrıca aksesuar olarak dolu olması cabası. Varsa ikisi arasında karşılaştırma elimden geleni anlatırım. Saygılar..

• Adamlar 100km testi yapmışlar 1200km üstünde gitmişler tüm değerler aşağıda araç hem şehir içi hem uzun yol için çok mantıklı 2025 modeli 110km elektrikli motoru ile gelecekmiş o daha da mantıklı olur. Elektrikli olanı bekliyordum ama 110km menzilli olanı gelirse onu alırım. Altyazıları Türkçe yapın.

¿IMPOSIBLE? BYD SEAL U DM-i ¡RETO 1.000 km SIN CARGAR NI REPOSTAR! MOTORK

• BYD SEAL U DM-İ 15 Nisan 2024 satışta3 Şerityoutube
    Şarj edilebilir hibrit motor teknolojisiyle gelen BYD Seal U DM-i, yüksek kapasiteli elektrikli sürüş imkanıyla öne çıkıyor. Şehir içi sürüşlerde yüksek konfor sunmayı başaran model, uzun yolda nasıl performans sergiliyor? Seal U DM-i'yi detaylı şekilde masaya yatırıyoruz. İyi seyirler.
    https://www.youtube.com/watch?v=ar8OYbzh6o0

Konuşma metni

0:00

kullanıcıların bayilerimize ziyaret ettiğinde fikirlerinin değişeceğini düşünüyoruz bdn Türkiye fiyatlarını

0:07

açıkladığı etkinlikte yönetime ilettiğim pahalı ve beklentileri çok da karşılamadı eleştirilerine aldığım geri

0:14

dönütler genel olarak bu şekildeydi byyd Eye göre Türk kullanıcısı dolu otomobil kullanmayı seviyordu Bu yüzden

0:21

otomobiller de en dolu paketleriyle getirilmişti ama her ne kadar karşımızda dolu bir otomobil olsa da söz konusu

0:27

fiyat olduğunda Türk kullanıcısı eklediğini bulamamıştı Bu videoda CL udmi üzerinden aklımızdaki sizin de

0:35

sorduğunuz sorulara cevap arayacağız bakalım bu otomobil dururken gösterdiği

0:40

iddiayı asfalt üzerinde de devam ettirebiliyor mu

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.