Şimdi Ara

BYD SEAL U DM-İ 15 Nisan 2024 satışta (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rampy , major24 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
957
Cevap
63
Favori
95.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada Mepa Bayisinden araç alan veya bekleyen var mı?

Fatura sistemeleri oturmamış mı ne fatura kesemiyoruz şu an diyorlar.

Normalde ödemeyi geçen hafta yapmıştım tamamını. Bu hafta teslimat bekliyordum ben ama yetişmeyecek gibi geliyor

• arkadaşlar whatsapp gurubuna bekleriz...

https://chat.whatsapp.com/HeDcagjukdEH9i3OvRTe48

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 13 Aralık 2024; 9:19:19 >
  • Phev tam elektrikli teslimatları başladı mı .. alan var mı acaba?

• Tolga_06tr kullanıcısına yanıt

Telegram grubu olsa daha iyi olurdu.

• guguk kullanıcısına yanıt
    Aynen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Forumda BYD marka grubu açılması zamanı gelmedi mi hala?

adminler bir el atında grubu kurun artık.

• CemUsUs C kullanıcısına yanıt
    6 makyajlanacak haberi vardı,Dolu batarya da.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tanjiro Kamado kullanıcısına yanıt

makyajlandi sanirim, bu yeni gelenler 800v mimariyle geldi, yanlis mi biliyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Öncekilerde 800v idi zaten.

Yalnız Türkiye'de bir anlamı yok. Zira 180 bile görülmüyor sarj istasyonlarında.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

benim isyerime su an 360kw kuruluyor

Kurmakta en ufak bir sorun yok. Etrafım 180 240 300 istasyon dolu sonuç 120 alırsan öp başına koy. Şehirlerarası yollarda nispeten daha yüksek alırsınız,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 13 Aralık 2024; 22:35:37 >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

verecekten ziyade alacaga da bakmak lazim.

neyse shell kuruyor. gorecegiz. benim araba zaten max 18kw aliyor 😅 han, ev6 veya ioniq 6 almadigim surece beni ilgilendiren bir durum yok

cocukluktan tanidigim bir arkadasim shell’de bu istasyonlarin kurulumunun turkiye capinda sorumlusu su an. onun soyledigi yeni donemde cok yuksek kwlar verecek, galiba trugoyla da anlasmayi sonlandirmislar.

• @maviyıldızınoğlu beyhude ugrasiyorsun

• Şarj etme imkanı/zamanı olmayanlar için konuşmak gerekirse.
    Şehiriçi kısa mesafeli (max 50-60 km/h hızlar) ve Şehirler/ilçeler arası sürüşlerde soc değerleri kaç olmalıdır ?

Anlamak istemiyorlar hocam. Ve neden anlaşılamıyor bunu da ben anlamıyorum🤦🏻‍♂️

• bugun benim arabayi denemesi icin verdigim bir arkadasim yarim saat gezip arabayi getirdi, iner inmez de kaporasini gonderdi, pzt odemeyi tamamlayip ay sonuna kadar teslim alacak.

kaporaci tayfayla faiz hesabi seven tayfa.. nabersiniz 😀ileteceginiz bisey varsa konusun cekinmeyin 😅

Hocam ay sonu nasıl alıyor ya biz niye bekliyoruz böyle deli dana gibi ocak sonunh6? Bursa bayisi sakin mi?

• Maviyıldızınoğlu kullanıcısına yanıt

sanirim nisbeten daha sakin. feysbuk grubunda mavi ve beyaz icin ay sonuna kadar teslimat mumkun demislerdi.

neyse gerisini ozelden yazarim ben size

Hayh sen bin yaşa emi. Bu mesajının linkinide atayımda bizim tayfa okusun ders alsın. Anlasın.

mağdur olmasınlar diye yazıyorum diyorum ki bak eldeki 1kuş daldaki 2 kuştan iyidir. HAN vs diye bekleme. Yada diğerlerini bekleme. EN AZINDAN GİT BİR BAYİDEN BYD SEAL U DM-İ veya gelen diğer modellerin içine bin sağına soluna bak, bagajına bak, direksiyonu tut, arka koltuğunda otur.

Yahu adam resimden bakmış şu daha iyi diyor. Elbette bende zamanında durumum iyiyken , çalışırken, gidip bu dediklerimi yapar öyle alırdım. Şimdikiler internetten sipariş geip almaya alışmışlar. eski durumum iyi zamanlarım olsa sizin gibi alır bu aracı hava atardım.

not: ben gene de ALJ sebebli 2-3 kez düşünürdüm alır iken. İstanbulda 3 farklı ALJ sebebli Toyota yı bile kara listeye aldım. ALJ ile keşke çalışmasalar dedim ama başa geldi artık mecburen. Bu düşüncelerimin hepsini BYD genel merkezi arayıp yada arandığımda hep dile getirdim, kayıtlara alın üstekilere dinletin dedim. Fabrika kurulacakta , hangi modeller üretilecekte bile muamma iken deli sorular sordum.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.