hocam bir yanlis anlasilma varsa duzeltmek isterim. hava atilacak vs bir durum yok, boyle gorulmek istemem. bence bu orta segmentin iyi bir arabasi. yani cinli oldugu gerceginden kacis yok, iyi bir ornegi ama cin arabasi yani. henuz zamani var, ama insanlarin on yargilarini degistirecek bir marka oldugunu dusunuyorum. ben neticeyi cok onemsemeden, begenmeyecek olursam b planimi yaparak aldim. benim beklentilerim dusuktu, neyse ki karsiladi. herhalde bazi refleksler yas ile gelisiyor. abdullatif jamel ile olan baglari, kapora hikayeleri vb gibi seyler beni hic enterese etmiyor. mudahale edemeyecegim seylerle kavga etmemek gerektigini hayat bana ogretti. herkesin tercihine saygiliyim, bu araci almayip baska bir seye yonelen arkadaslarin mutlaka kendince sebepleri vardir, allah herkesi secimiyle mesut etsin. ama bir; alani keriz kendini akilli goren bu uc dort kisilik zevatin kendi temelsiz argumanlarina karsilik bir cozumleri yok, yani bu aracin alternatifi olarak el ile tutulur bir araclari yok. ikincisi de; herhangi bi maddi veya manevi sebepten gorunen kadariyla zaten bu araci ciddi alternatif olarak dusunmemisler veya karar verici kendileri degiller. o yuzden yanina bile gitmedikleri arabayi, kendi akillarini ve goruslerini baskalarina kiraya vererek (otopark, dolubatarya vs gibi) araca cicek atma ve tercih etmedikleri icin kendilerini akilli alani aptal cikarma pesindeler. malesef cok acinasi bir durum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BYD SEAL U DM-İ 15 Nisan 2024 satışta (47. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Altenatifi olmayan bir arabanın alternatifini arayacaklarına vurabileceklere tek yer olan fiyatından gem vuruyorlar. Lar edenlerin çoğu gidip bakmamıştır bile. Fareli köyün kavalcısı misali birileri çalıyor bunlar da arkasından yürüyor işte. Bekara karı boşamak kolay misali. Çamur atalım izi kalsın. Adam parasını verdiği arabasınj 20 gündür alamamış diğeri faizi hesaplama derdinde byd nin kazancını hesaplıyor. Yaw adamlar airbag lerden çalarken nerdeydi akılları? Arka kapıları manual yaparken yuhh artık bu zamanda niye demediler? Amann neyse
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gordun mu uygur turklerine zulum eden cin mali dedi biri.
ulan bana duyarini kastigin seyin samimi takipcisi olsan, bana bu mesaji yazacak mecra bulamayacaksin ne telefon ne tablet ne bilgisayar 😅
bir de akil falan vermeye kalkiyo bunlar ya 😀😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu güruh chevrolet cruze alıp önünde ki hristiyan tacı gibi duruyor diye gazladıkları için oraya türk bayrağı yapıştırınca kendini rahatlatan insanlar. 😁
elektrikli araba üstelik çin malı
ve ülkemizde süper bir ikili..)
tam bizim istediğimiz mi acaba..
-
tam olarak neyi kastettiniz anlayamadim?
" yanina bile gitmedikleri arabayi, "
sıkıntı yok ben arkadaşınıza test için vermenize istinaden yazdım, ben burasına takıldım. Bazı önerdiğim arkadaşlara çevreye siz yanına gidin ve üst mesajımda yazdıklarımı , sizinde arkadaşa verdim yarım saat kullandı demeniz üzerine yazdım. Git arabaya bak istanbulda bir sürü bayi var incele, dokun hisset, hatta imkan varsa anında test için uygunsa dene yada randevu al test et. Sonra kötüle yada han alıcam de. şunu almaya karar verdim de. Bu arada ALJ için inşallah beni yanıltırlar der dururum. Belki BYD ALJ ye olumlu gelir. Sırf Türkiye değil ki ALJ çok yerde çünkü. Ben Toyota Altunizade Gökkuşağı zamanından beki Totoya orjinal sevisçiydim. Kapandı kavacığa gittim, sonra ALJ döneminde 3 farklı satış bayii, ve 4 servis deneyimi sonrası Toyotayı almayın aldırtmayıncı oluverdim :P yada 2. el alıp sağlam ustalarım var özel servis onlarla yola devam ettim. Artık durumlar değişti emeklşi olduk, değirmenin suyu bitti, elektrkli bisiklet alırımtaksitle ilerde 30 yıllık çalışmanın karşılığı olan 13,700TL aylığım artarsa : D
konuyu çok uzatmayayım. Yazdıklarımı özelden veya link atıp çağırdığım eşdost arkadaş özellikle han bekleyen kuzencağızım içinn yazdım. ( sanırım üye olmadan da dışardan okuyorlar burayı )
-
Euro Ncap dan 5 yıldız almış bir araba d sınıfı alternatiflerinin fiyatına bakıp öyle karşılaştırın. Bence şuan D sınıfı araçlarda en uygunu ve en dolusu bu araba
Bu arada BYD dünyanın en büyük elektrikli bataryası üreten firma bir çok otomobilin bataryasını BYD üretiyor. Çin malı bu alınmaz diye gidip marka aldığın arabanın bataryası BYD tarafından üretiliyor haberi yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 14 Aralık 2024; 19:16:45 > -
CAR MEKANyoutube
Bu videomuzda Emre Tilev ile, aracın tasarımından teknik özelliklerine, sürüş dinamiklerinden batarya performansına kadar detaylı bir inceleme yaptık. BYD Seal U, elektrikli araç segmentine yeni bir soluk getirdi. Yenilikçi tasarımı ve öne çıkan özellikleri sayesinde, piyasada büyük bir talep görmeye başladı. Sadece şık görünümüyle değil, aynı zamanda güçlü elektrikli motoru ve uzun menzil kapasitesiyle de dikkat çekiyor. Daha fazlası için videoyu sonuna kadar izleyin⚡ KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN✨ Unutmayın, aracınız için en iyi mekan CAR MEKAN! ❤ Bize Ulaşın, Farkı Görün!✨ İletişim: 0532 427 32 27 (CAR MEKAN) 📱 Sosyal medya hesaplarımız: İnstagram: Car Mekan Facebook: facebook.com/carmekan TikTok: tiktok.com/@carmekan34 X: x.com/CarMekan34 #çimveasfalt #emretilev #bydseal #byd #araçinceleme #EnİyiMekanCarMekanhttps://www.youtube.com/watch?si=2b8z7pxXTIVwjNK5&v=9FCMafn92t0&feature=youtu.be -
-
gelir mi sorusundan ziyade gelirse ne kadara gelir asil soru.
seal sedan’in 2440’a satildigi noktada 2700-2800 yazacaklardir sanirim. o rakamlara cazibesini ne kadar korur emin degilim.
-
elektrikli arabaların hali ortada iken
çin malı bir ürünle bu piyangoya kaç kişi girmek ister tamda bu anlatmak istediğim..
işletmesi çok zor bir projeden bahsediyoruz.
bir elektrikli araç 500 km üstüne çıkmıyor
doldur bekle vs de cabası..
efektif değil yani.
şehir içi belki.
tog parasına hibrit bir araç aldım ben
uğraşamam onun dertleri ve düşük menzili ile çünkü..
buda benim fikrim.
üstelik bunu çin malı ve ülkemiz servis ve parça detayı ile yapmak ise kullanıcı adına çok riskli ve herkesin gözü kapalı yapabileceği bir karar değil malesef.
anlatmak istediğim şey tamda bu.
-
bu tip araclarda bolgesel farkliliklar ve konfigurasyonlar cok degisiyor.
song 2021’den beri orada piyasada olan bir model. yeni makyaj yiyor. buraya hangi modelin nasil geldigi konusuna cok vakif degilim. feysbuk sayfasinda cin’de yasayan biri dedi ki buraya gelen makyajli model mesela.
burada ornegini verdiginiz model sanirim sedan. 0-100 suresinden oyle anliyorum. ve 26.6kw’lik buyuk bataryayla satista. o batarya ingilterede sanirim satiliyor, burada henuz ne o model var ne de 4x4
ne zaman ve nasil geleceklerine dair bilgi ne satis temsilcilerinde ne de bayilerin de en ust kademelerinde yok.
boyle belirsizlikleri beklemekten hoslanmadigim ve bu bilgiye kisa surede zahmetsizce kavusamayacagimi
bildigim icin biraz da bir an once aldim
hocam 2012’de ben bu fabrikayi gezdim. o zamandan belliydi nasil geldikleri.
turkiyede iki yil oncesine kadar bilen yoktu. bugun batarya teknolojisi konusunda acik ara ondeler.
bunlar henuz ana akim markalardan ayrilmayan insanlar icin cok ortada olan bilgiler degil. o yuzden bir noktaya kadar onyargi normal.
zaman icerisinde otomobil camiasi icinde kendilerine bir yer edinecekler. elon musk’in kendi agzindan bir videosu var, gelecekte top 10 araba markalarini tesla, byd ve geriye kalan 8 cin firmasi olacak sekilde kendisi siraliyor.
mutlaka eksikleri olacak. bu seviyede uretim yapip bu sene sadece cin’de 7 milyon araba teslim eden bir firmadan parca konusunda sikinti olacagini sanmiyorum, malzeme mukavemeti vs gibi konularda benim de suphelerim var ama bunu ancak zaman gosterecek.
benim icin disposable bir malzeme bu su an. manuel bir M3 muamelesi yapamam. varimi yogumu da baglamadim. 200-300 zarar yazsam umrumda olmaz. sizin boyle kaygilariniz varsa uzak durmanizda elbet fayda var. ama batarya teknolojisine falan dil uzatmayin bence 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
song plus bizdeki seal u hocam.
4x4 18kw batarya ile bir cok ulkede satista
Bizdeki 18kw 80 km ama nette song long yazınca 26.6 ke 150 km menzil diyor , zaten az aşağıda teknik detayı yazan sayfa görüntüsünde paylaştım.
Şahsen song plus olarak gelseydi satış patlaması yapardı 150 km elektrik menzili çok iyi değer bence ayreten 4 çeker olması ayrı bir güzelliği .fiyatı belki güncel satış rakamından olmazdı ama 2/2.1 k üzerinde olmazdı bence ..o vakit bende sizin gibi davranır hemen bir tane almaya niyetlenirdim.neden İngiltere veya başka ülkelerde satılıyorsa bizde satılmıyor yada neden direkt bu model gelmedi acaba onuda sorgulamak gerekir..çok güzel modelmiş keşke yeni makyajlı model adı altında gelse yeni yılda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X