Şimdi Ara

BYD SEAL U DM-İ 15 Nisan 2024 satışta (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.126
Cevap
68
Favori
114.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende yalın bey ile yazıştım. (Kim geçer) kendisi çok dürüst bir youtuber belki de gördüğüm en dürüstü. Hatta bu yüzden araba vermemeye başladılar adama. 17 sinde byd yi alacakmış. Bu pil muhabbetlerini yazdım. Her varyasyonu deneyecek sanırım. Bakalım ne diyecek bende merak ediyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kimse bataryasından bahsetmemiş eski bataryalarda %10 %80 döngüsünde şarj edilmesi gerekiyordu ama byd bunu ortadan kaldırdı ve blade bataryaları sayesinde güvenle %100 şarj yapabilirsiniz.

3.000 şarj ve deşarj döngüsünden sonra dahi (yaklaşık 1 milyon kilometrenin ardından) yüksek batarya sağlığı sunmaya devam eder.

Blade Batarya | BYD Türkiye

• TurkCA T kullanıcısına yanıt
    Sinan Koc’un yorumu: ne oyle muhtesem, ne de rezil bir ses veriyor, İs gorecek bir sistem diyor…

Yani tutup da burmester, bang&olufsen tarzi uber bir kalite beklemeyin…

Heralde toggdaki meridian gibi bir sey benim anladigim kadariyla bu infinity ses sistemi, belki ondan 1 tik iyidir bilemiyorum

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

arkadaslariniza, kuzenlerinize ve size nazik sozleriniz ve guzel duygulariniz icin cok tesekkur ederim.

forumun amaci bu. insanlarin hayatina boyle bir deger katabiliyorsam bu beni de cok mutlu eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öldürmedi, güldürmedi diyeyim.

kötü degil. vasat degil. ortalama veya ortalamanin bir tik ustu diyebilirim. kullanip deneyen arkadaslarimdan begenen oldu ama ben gonul rahatligiyla evet bu iyi bir ses sistemi diyemem. fena degil heralde soyleyebilecegim en iyi cumle bununla ilgili.

gunluk hayatimda kullandigim bowers wilkins ve sennheiser’lerden cok asagida. volvolardan birinde olan dynaudio’nun en ust sisteminden bir kademe altta. yine cok uzun suredir kullandigim infiniti’deki bose sistemin de bir iki tik altinda.

yakinlik olarak passatlarda olan sisteme yakin sanirim. ondan belki biraz daha iyi olabilir. bu arada kaynaktaki sesin kalitesi de cok onemli tabi.

• Maviyıldızınoğlu kullanıcısına yanıt

dün aksam %90 sarjla hizlica cikip 80km kadar kullandim. soc degerini cok dusurmemek icin 40’a ayarladim.

ani suratlenme yapmadim ama otobanda stabil 140-160kmh suratlerde gittim. muzik acikti. mutlaka bagirmistir ama motor sesi hic duymadim. performans hic dusmedi. SOC degeri 90’dan dustukten sonra %34-40 arasi dalgalandi.

ortalama yakit tuketimi otobandan inmeden 8.2 litre oldu. son 50km ortalamasini gosterdigi icin otobandan inip 15km sehirici sakin kullanimda bu deger 7.3’e dustu. 8.8kw/100km de elektrik tuketimi gosterdi.

bu aksam donuste %93 sarjla ciktim. SOC’yi 25’te unutmusum. yolculugun sonuna dogru cok kisa ama tempolu ciktigim bir yokusta SOC degeri 24’e duser dusmez motor yuksek devirde calismaya basladi, araba da sessizdi, motor sesi duyuldu.

yani uzun yolda soc’yi 35-40 yaparsaniz sessiz konforlu gidersiniz. 25’e ayarlayinca guc ihtiyaci oldugunda arac daha radikal sekilde hareket edip konforu biraz bozuyor.

sehiricinde sakin suruste SOC 25’in arac vandal gibi kullanilmadigi surece kimseyi rahatsiz edecegini sanmiyorum.

biz de boyle boyle ogreniyoruz iste 😀

ben 1100km yaptim bile simdiden 😀

• 🚗 selam herkese arkadaşlar. Evet tecrübeler var mı? İlginç bulunan şeyler? Yeni keşifler? Aksesuar önerileri falan?

bugun gidip ioniq 6 ve eqs baktim. sayilir mi 😀

• CemUsUs C kullanıcısına yanıt
    Ben onun 5 ine bayılırım acayip retro. Belki ilerde 2.araba olur menzili 800e falan çıkarsa 3/5 yıl sonra

ben de onu sordum ama 5’i bayiide yoktu. 6’ya cok buyuk umutlarla gittim, bir sekilde begenemedim.

ehliyeti evde unutmusum teklif ettiler ama kabul edemedim. az bi vakit gecsin bir test surusu ayarlayacagim.

bir de ev6 bakmak istiyorum

• Ses sistemiyle ilgili bir iyileştirme bende düşünüyorum.
    Henüz tam deneyemedim ama bakacağım duruma.

• Titanyum gri mi ufuk mavisi mi? Ben bu maviyi çok seviyorum ya. Sizce hangisi??

• Arkadaşlar ben bayi ile görüştüm. Şu an için 150.000 TL kapora ile ocakta gelecek araçlardan ayırabileceklerini söylediler. Ama fiyatı sabitlemiyorlar. Ocakta ÖTV zammı vs. olma ihtimali var mı sizce. Kaporayı yatırmak mantıklı mı?

• rampy kullanıcısına yanıt

Kapora miktarı çok yüksek bence. İyi değerlendiriyorlar paraları.

Valla ben yatırdım titanyum gri bekliyorum. Yatıralı 10 gün falan oldu. Dün bayiye gittim muhtemelen günde z
    20/30 araç teslim ediyorlardır. Acayip bir teslim aracı hazırlıkları vardı. Bugün de gideceğim kapanış saatine doğru resim atarım

Talep edilen kaparo ücreti aşırı yüksek. Niye yüksek peki ? Verilen siparişin iptal edilmesi durumunda aracın ellerinde patlayacağını mı düşünüyorsa o zaman Fiyatı yüksek açıkladıklarını kabul ederek bizi kitliyorlar... Fiyatın uygun olduğunu düşünüyorlarsa da kaparoyu yüksek isteyerek gene bize kitliyorlar.. Yani her halukarda bizlere kitliyorlar :)

Vergi dilimi değişse bile , fiyatı zaten yüksek açıkladıkları için üst dilime girmemesini sağlayabilirler.. Ama kitlemeyi sevdikleri için bunu yapmayacaklardır , Bir başka çinli rakip gelene kadar.

• Çok yoğun teslim araçları var. Derya baya yoğundu.

BYD SEAL U DM-İ 15 Nisan 2024 satışta

BYD SEAL U DM-İ 15 Nisan 2024 satışta

Hangi bayi ocakta teslim ediyor?

• 2025 de farklı 3 4 model daha ülkemize gelecekmiş. Fiyatların biraz daha aşağı gelmesi bekleniyor..

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.