Şimdi Ara

BYD, Türkiye'de 8 ila 12 model üretecek: İşte yatırımın detayları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
4.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yerli şirketler tarafından, belli düzeyde, üretilecek çinli byd araçların parçaları üretilse ve bunlar otomobillerde kullanılsa üzülmem tabi niye üzüleyim aksine gurur duyarım. Mesela ben bir ara çinli xiaomi'nin bir telefonunu alkıştım incelemelerinde kamerası şöyle iyi, şu japon markasının kamerası var vs yazıyordu tamam dedim aldım. Açtım kurcalıyorum, kamerası japon sony değilde omnivision adında çinli bir şirket üretimi çıkmıştı. Yani incelemecilere japon sony'li modli göndermişler, bizede dandik çinli şirketin kameralı olanını göndermişler. Dediğim gibi bunlar fake ustası..

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

Buradaki durum Çinli bir üreticinin fabrika kurması

Fabrika kurduğunda otomatik olarak yerel üreticiler devreye girer zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S kullanıcısına yanıt

Hemen şikayetini gönderelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chun li teyze sağolsunda keşke 1 değil 10 milyar dolar yatırım yapsalar. 1 milyara anca burada birleştirme falan yapacaklar galiba yani aslında fabrıka değil montaj hattı sadece. cep telefonlarında olduğu gibi

• swat882 kullanıcısına yanıt

togg un gelişmesi için acil clio ve egea muadili alt segment araç üretmesi gerekiyor. hatta zamanında tata nın 1.3 multijet fiat motoru kullanması gibi bu alt segment model arabalara stellantis veya vw grubu benzinli motor seçeneği de koyması gerekiyor elektriklinin yanında. bu dediğimi yaparlarsa peynir ekmek gibi satarak sürümden kazanarak togg gelişir.

bunlar gittiler c segment lüks araba yapmaya kafayı taktıklar sanki halkımız t10x alacak kadar zenginmiş gibi. önce halk için alt segment araç üretilmesi lazım. sonra da doblo, berlingo gibi ticarilere başlamamız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 19 Temmuz 2024; 8:18:12 >
  • dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt

Öyle bi şey yok, işveren bakanlıktan çalışma izni almak kaydıyla yabancı işçi çalıştırabilir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.